Inspiksen Joulukalenteri 2019


Tämän vuoden somejoulukalenterini sinulle on 3 -osainen:

  1. Lyhyt mietelause, runo tms. 
  2. Dermosil-joulukalenterin unboxaus
  3. Askartelutarvike-joulukalenterin unboxaus. 


Vain seuraamalla tiedät, onko luukkuihin kätketty muitakin yllätyksiä. Pyrin pitämään luukut selkeinä ja helposti avattavina, pitkiä tekstejä välttelen. Tämä postaus on esimerkki tulevasta.


Dermosilin kalenterin sain ihanalta vaimoltani yllärilahjaksi ja askartelutarvike-kalenterin sain Facebookin kautta Annelta, kun taas  minä tein kalenterin Helille. Näet ne sitten Joulukuussa, paitsi minun tekemän, jonka julkaisen myöhemmin, jottei Helille paljastuisi sisältö etukäteen. Joulukalentereiden luukut avaan oikeina päivinä itse, joten esittelen sinulle kerralla useamman luukun sisällön. Ajatus on, että yhtenä päivänä loppuviikkoa askartelutarvikkeet, toisena kosmetiikka.
Joka päivä aukeaa kuva, jossa uusi ajatus.


Toivottavasti viihdyt joulukuussa Inspiksen joulukalenterin matkassa. Tervetuloa Joulukalenterin 2019 pariin heti 1.12.2019.


Kuvissa Annen joulukalenteri vielä täysin avaamatta.
Dermosilin kalenterin päällä on Dermosilin tuotteita, jotka Sain rakkaani yllärin mukana erikseen. Eivät siis ole kalenterista otettuja.

Tavataan näissä merkeissä 1.12.2019


Kommentit

Täällä ollaan mukana tänäkin vuonna!
Silkku sanoi…
Kuulostaa kivalta 👍 varmasti tulen katsomaan 😊 En oikein ole saanut vielä minkäänlaista Joulumieltä, tuo pimeys on niin kurjaa ja kun ei vielä ole luntakaan. Kyllä se sitten helpottaa kun maa on valkoinen 😊
Kiva kuulla. :) Tervetuloa teekuppi kädessäsi tai ilman.
Kiva kun tulet. Tervetuloa!
Lumi todellakin tekee joulun. Täällä Kuopiossa maa on jo vslkoinen. Samoin puidrn oksat. Tpivottavasti tekin saatte pian valoa.