Hae tästä blogista

Lokakuun pika-ARVONTA


Kuka väittää, ettei marraskuussa voisi olla lokakuun arvonta? Se ei ehkä ole tyypillistä eikä nimensä mukaista, mutta on ainakin arvontaa jokaisen kuukauden arvosta. 
Totuushan on kuitenkin niinkin tylsä, kuin voimattomuus ja paljon kirjoitettavaa täällä taka-alalla kaiken muun lisäksi. Esim joulukalenterin teko vaihtoon. Lisäksi näpertää atc-kortteja, jos voimat sallivat sen. Onpa yksi joulukorttikin jo tiedossa. Hihhii.  Sen enempää häpöttämättä  arvontaa.   


LOKAKUUN PALKINTO ON SUOSION SAAVUTTANUT HIUSKUMPPARISETTI JA 2 RANNEKORUA. Olen ostanut palkinnon itse eikä Blogger, Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter tai kukaan ja mikään muukaan ole osallisena millään muotoa arvontaan. Vain minä, Viltsumari. 

Nämä hiuskuminauhalenksut ovat venyvää matskua ja syksyn suosimissa sävyissä, Meksikon kuumissa väriyhdistelmissä. Nämä sopivat aikuiselle ja paksumpaankin ponnariin. 

Lisäksi 2 eri kokoista rannehelminnauhaa,  jotka istuvat ranteeseen yksin tai kaksin. Itselle tai esim. Kaveruksille. Toinen on sopiva paksuunkin ranteeseen, ja myös venyvät kumpikin. Tupsu on vain toisessa korussa. Helmet ovat pääosin luonnonmateriaaleja, mutta joukossa on muutama korumetalliosa. Minä olen pystynyt vastaavia käyttämään nikkeliallergiasta huolimatta, mutta vastuuta en voi näistä ottaa, koska en ole itse näitä tehnyt. Toimi siis näiden kanssa samoin, kuin aina muutenkin, eli JOS jostain syystä iho reagoisi näihin, lopeta käyttö. Värimaailma näissäkin on Meksikon pinjatasta syysbileissä.  Baila Baila! 

Näin osallistut arvontaan: 
  • Kommentti BLOGISSA: Kerro, mikä sinun syksyn värisi on? Muista nimimerkkisi. = 1 arpa
Kaikki seuraamiset ja jaot ovat vapaaehtoisia, mutta jos huomaan voittajan jakaneen blogiani ja kommentoivan  blogipostauksiani eli jakavan blogilleni rakkautta, sujautan palkinnon mukaan vielä extrakorun.  

Onnea arvontaan! 

Arvonta päättyy 07.11.2019. Ilmoitan voittajan sen jälkeen blogissa. Voittajalla on viikko aikaa laittaa osoitetiedot minulle. Muussa tapauksessa arvon uuden voittajan. 8 kommenttia:

elämän mittainen kipu kirjoitti...

Kyllä punainen on aika näyttävä väri syksyssä. Tykkään siitä.
Osallistun arvontaan.

Marja-Liisa kirjoitti...

Mun syksy väri on itsellenikin yllätys, oranssi. Viininpunainen saa nyt väistyä ja tilalle on tullut keltaista ja oranssia, tykkään!
postin.tuomaa@gmail.com

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Tämän syksyn värini on ehdottomasti sinapin keltainen :)
Ihanaa marraskuuta sinulle Viltsu <3

kaija kirjoitti...

väri on musta kaimaen1 at luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Tummanpunainen
-minttu47-
minttu47@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Jos yksi pitää valita niin tummansininen.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Onnittelut arvonnan voitosta. Ota yhteyttä minuun 18.11.2019 mennessä somanyinspiration@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella oikeassa sivussa.

JOKO LUIT TÄMÄN?

Luisin kamala ötökkä invaasio

Kisuystäväni tahtoo kertoa erityisesti sinun kisukamuillesi varoittavan sanasen.  kukkuluuruu! Kamut hei, jotai ihan kamalaa tapah...