jää-telö ohje
Herkulliset hedelmäpuikot, yhteistyössä Mastermark brands
Kuka väittää, että jäätelö kuuluu vain kesään, tortut vain jouluun tai ettei terveellistä herkkua ole olemassakaan? Pötyä! Tänään todistan terveellisen herkun, jää-telön, olevan olemassa. Käytän siihen vain Mastermark brandsiltä saamiani Lekuen jääpuikkomuotteja, hedelmiä, basilikaa ja pakastinta.
Tein meille Murusen kanssa hedelmäpuikot kahdella eri maulla. Halusin kokeilla terveellisiä herkkuja joita voi syödä niin aamulla kuin iltapalaksikin eikä lisättyä rasvaa tai sokeria ole.
Molemmissa on käytetty vesimelonipaloista painettuja kiekkoja. Tosi kätevää ja halutessaan voi jo tekovaiheessa maistaa jämiä. Mikäs sen parempaa.
Lisäksi molempiin painoin suoraan banaanista kiekkoja. Tässä ei tarvitse olla täydellisiä renkaita, kunhan tulee tiivis putkilo. Toiseen laitoin lisäksi tuoreesta basilikasta revittyä isoa silppua.
Itseasiassa ensikertalaisena täytin liian täyteen, joten molemmista päistä tursusi. Heh. Älä siis täytä aivan piripintaan. Pitäähän pohjan olla paikallaan ja kansi mennä kiinni.
Puikot olivat vuorokauden pakastimessa. Luulen, että 8 tuntiakin voisi riittää. Kansi estää hajujen tarttumisen ja makujen muuttumisen pakastimessa.
Jätä jääpuikkomuotit toviksi pöydälle, kun otat ne sulamaan. Kunhan pinta hieman sulaa, saat muotit ja jää-telöt irti toisistaan.
En hyödy linkkien klikkailusta, mutta vinkkaan silti mistä näitä käteviä ja astianpesukoneessakin pestäviä muotteja myydään.
Vihreä jääpuikkomuotti TÄÄLLÄ ja punainen TÄÄLLÄ.
Materiaali PP-muovi. Ei sisällä BPA:ta.
Kestää lämpötiloja -20°C:sta +100°C:een.
Kommentit
Leppoisaa iltaa sinulle Viltsu <3