Skin food tuotteet testissä

Skin food-tuotteiden käyttökokemukseni
-Pr-näytteet Ruohonjuuresta- 


Tarvitsemme ruokaa elääksemme ja voidaksemme hyvin. Myös hiuksia ravitaan ja kynsille annetaan lisää elinvoimaa. Samoin kuin edellä mainitut, myös ihomme tarvitsee ravintoa voidakseen hyvin ja ollakseen elinvoimainen ja kaunis suojelijamme.

Mikä iho oikeastaan on? 
 • Iho on  elimistömme suurin elin. 
 • Ihon ensisijaisena tehtävänä on suojata kehoamme ulkopuolisilta uhilta,  joita ovat mm. haitallinen säteily, mikrobit ja kemikaalit.
 • Iho toimii vesieristeenä. Talirauhasten erittämä tali voitelee ihomme notkeaksi ja vettä hylkiväksi. Iho on siis meidän sadepuku. 
 • Ihomme säätelee lämpöä.
 • Se suojaa tuntoaistin avulla vaaroilta.
 • Iho synnyttää meille tärkeää D-vitamiinia auringon avulla.
Että melkoinen luomus tämä ihomme on. Pidä huolta siitä, jotta se voi huolehtia sinusta.  


Weledan Skin Food -tuotesarja on tarkoitettu kuivalle iholle ravitsemaan ihoa tehokkaasti. Tuoteperheessä on 4 tuotetta, joista testasin nyt 3. Aiemmin jo olen Skin foodilta käyttänyt kevyempää perusvoidetta. Skin food-tuotteet löytyvät Ruohonjuuresta.

Ruohonjuurella on Suomessa 11 myymälää (neljä Helsingissä, kaksi Espoossa sekä myymälät Turussa, Raisiossa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä). Ensimmäinen Ruotsin myymälä Happy Food Store avattiin Tukholman ydinkeskustaan alkuvuodesta 2018. Suunnitelmissa on laajentaa neljä kauppaa lisää Ruotsiin kahden vuoden sisällä. Lisäksi netistä löytyy verkkokauppa, jonka kautta voit tilata myös Suomen lisäksi kaikkiin muihinkin EU-maihin!..


Eläinkokeita ei ole käytetty Skin food-tuotteiden valmistuksessa, mikä minulle on erittäin tärkeä asia. Suurin osa kosmetiikasta, jota käytän, on Ruohonjuuren valikoimasta, sillä Ruohonjuuressa ei ole eläinkokeilla testattuja tuotteita laisinkaan. Helppoa siis valita, mitä haluan ostaa. Myös moni ystäväni ja tuttavani on siirtyneet Ruohonjuuren asiakkaiksi eettisistä syistä. Niin kosmetiikkaa kuin naposteltavaa ja pikkutarvikkeita huomioiden.


Weleda Skin food voide ei myöskään sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Myöskään mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita ei Skin foodissa ole käytetty. 

Skin foodin kasvoille ja vartalolle soveltuva voide on tämän setin monipuolisin tuote. Voide sopii koko perheelle, joten mitä ihanteellisin tuote joka kotiin vaikka lahjaksi. Skin food on luonnonmukainen kosteusvoide, joka auttaa parantamaan ihon nesteytystä, Weledan myydyin ihmevoide, joka ravitsee ihoa erittäin vahvasti.

"
Ole oman elämäsi Rihanna ja sivele iho pehmeäksi ja ravituksi tällä klassikkovoiteella! Käy myös kuivalle iholle naamioksi ja pitää jalat ja kädet pehmeinä ympäri vuoden! Paras käsi- ja kynsinauhavoide ever!
"


Rohtuuko huulesi kuivaksi koppuraksi ja halkeilee? Jotain halkeamiinkin uppoavaa voidetta olisi tarvis?  Minulla talvi on just niin tota. Perinteiset voiteet vain tekevät kalvon juonteiden päälle, mutta se itse kiristävä tunne on kohta taas takaisin. Tätä Weledan Skin food huulibalsamia käytän nimenomaan rohtumiin. Ihan kokoaikaiseen käyttöön hupenee nopeasti, mutta täsmähoitona toimii. Nopeaa kosteutusta. 

Koostumukseltaan runsaan täyteläinen huulivoide hoitaa pahaankin kuntoon päässeitä huulia varsin tehokkaasti. Korkealaatuinen luonnonkosmetikan  huulivoide ylläpitää huulten ihon kosteutta ja suojaa huulten ohutta ihoa ulkoisilta rasituksilta, kuten tuulelta, tuiverrukselta ja pakkaselta. 


Talvi tulossa, iho hilseilee, kutiaa, punoittaa.. haluaisin raapia ihoa vaikka karhunkielellä. Tai jos ihoni onkin herkkä, eikä luontoa kuormittavat kemikaalitkaan houkuttele. Sheivauksen jälkeen iho laulaa täysillä :

"Mun jalkoja polttaa ja selkä palaa
Kun unohdin laittaa aurinkorasvaa".

Skin foodin Body butter, eli vartalovoi,  on luotettava ja hellävarainen elämänkumppani. Vartalovoi sopii ihanteellisesti erittäin kuivalle iholle. Tämä luonnonkosmetiikkalaatuinen, erittäin riittoisa vartalovoi hoitaa ja ravitsee tehokkaasti suojaten herkkääkin ihoa kuivumiselta. Tästä on tullut minulle vakiokumppani yöpöydälle  josta sipaisen tätä pehmeää, silkkistä voita  niin kuiviin kyynärpäihin, ikääntyvälle decolteelle kuin kosteutta kaipaaville jaloillekin. Loput tietenkin hieron käsiini just Deloitten tai kyynärpäiden jälkeen. Kädetkin tykkäävät.

Weledan Skin Food Body Butter sisältää kahmalokaupalla arvokkaita luonnon raaka-aineita kuten
 • kaakaovoita 
 • shea- eli karitevoita
 • keto-orvokin uutetta
 • kamomillan uutetta
 • kehäkukan uutetta
Huomaathan Ruohiksessa myös Joululahjaksi sopivan lahjasetin, jossa näistä tuotteista yleisvoide ja huulibalmi. 

Toisessa setissä taas ihanat kevyt voide ja vartalovoi. Kumpi setti sinusta houkuttelee enemmän ? Vai keräisitkö mielummin oman setin irtotuotteista?


.
.
.
.
Kaulakoru itse ostettu
Skin food-tuotteet Ruohonjuuri (pr-samples)
Ei postausvelvoitteita tai maksettua mainontaa.  
Linkkien klikkaus ei kerrytä minkäänlaisia pisteitä tai muita hyödykkeitä minulle. 


Kommentit

Vartalovoit on niin ihania. Nyt ihoa pitääkin rasvailla enemmän, koska nämä ilmat kuivattavat ainakin minun ihoani.
Kivaa iltaa sinulle Viltsu <3
Minulla meni kauan ennenkuin edes ymmärsin tarvitsevani bidy buttereita. Ajattelin, että ihoni on hyvässä kunnossa ja pehmeä. Kun sitten aliin käyttää vartalolle tuotteita, tajusin eron. Iho tidellakin tarvitsi hoivaa. Sen jälkeen olen innnolla tutustunut näihin eri vartalotuotteisiinkin.
Hyvää yötä, Outi.
Tiia Koivusalo sanoi…
Weledalla on ihan megahyviä tuotteita, lempparini on kroppaöljy. <3 Kivaa marraskuun jatkoa Viltsu. <3 Suuresti kiitoksia lämpimästä kommentista blogiini. <3