Hae tästä blogista

Kesäkuun koruARVONTA


On antamisen aika. Kuten lupasin, lahjoitan korun (esim. Korvikset, hiuskoru, rintakoru, kaulakoru...) joka kuukausi vuoden loppuun saakka. Koska sinä olet minulle tärkeä.  

Kesäkuussa korulahjani näyttää tältä: 


Kesäkuun pakettiin sujahtaa 2 korua. Molemmat tyylikkäitä, mustia ja naisellisia luomuksia. Ruusukorvakorut pukevat arkena ja juhlissa kaikenikäisiä kaunottaria. Lisäksi mukana on lukollinen eternity-rannekoru, joka symboloi ikuisuutta. Korut ovat aikuisten kokoa. 


Arvontaan osallistutaan nyt uudella, selkeällä tavalla. Kommentoimalla tätä postausta blogissa, jättämällä toivepostaus idean ja jakamalla. Pelkkä kommentti, esim kesäterveisesi, antaa jo yhden arvan.

Lukeeko kommentissasi perusarpa, toivearpa vai vip extra-arpa? Kenties saat kaksi, kolme  tai jopa neljä arpaa? Sinä päätät! Muista, että juuri se yksi arpa voi olla se ratkaisevin onnenarpasi. 

Kuten tietänet, sairauteni, Sera siis, voi pahentua koska tahansa. Jos voittojulkaisu siirtyy, siirtyy samalla ilmoittautumisaikakin. Aina julkaisusta 1 viikko. 


Tämän tekstin yläpuolella olevan  ilmoituskuvan saat jakaa halutessasi. Huomasithan, että jakamalla kuvan ja linkin blogiini saat 2 arpaa lisää, eli vip extran.

Kerro kommentissasi montako arpaa saat, ja jakajat huom. Linkki siihen, missä olet kuvan ja linkin jakanut. Hyväksyn vain julkiset jaot, jotka voin tarkistaa suoraan linkistäsi.  Tarkistan osallistumiset, joten ethän yritä huijata. Se ei kannata.
Saa myös liittyä lukijaksi blogissa, seuraajaksi Facebookissa ja Instagramissa sekä Twitterissä. Se ei kuitenkaan vaikuta arvontaan.HUOM. OSALLISTUMINEN TAPAHTUU AINOASTAAN BLOGISSANI. 


12 kommenttia:

 1. Perus-toive
  Ihanaa kesää ja toivepostaus lempivaatteistasi. Kesäisin terkuin Minna

  VastaaPoista
 2. "Perus"
  Kauniita koruja. Lämmintä kesän jatkoa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Perus toive. Minulla ei ole mitään erityistoivetta, tykkään lukea kaikenlaista tietoa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elikkä siis tieto on se toiveesi. Kiitos, tietoa tulee varmasti.

   Poista
 4. Perusarvalla mukana ihanassa arvonnassa. Odotan jo sitä tarinan jatkoa <3

  VastaaPoista
 5. Ihan perus, kommentoin vaan, että onpa ihana tuo ikuisuus-koru. Jenni

  VastaaPoista
 6. Perus ja toive. Postauksia esim. top5-10 suosikki leffoja, sarjoja, kirjoja, korviksia yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaivan! Hmm...hyvä idea. Kiitos.
   Valitettavasti osallistumisesi on vasta heinäkuun puolella, joten kesäkuun arvontaan en voi hyväksyä sinua. Pahoitteluni. Tule toki uuteen arvontaan, kunhan sen julkaisen. Ö

   Poista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Sitku-Isistä to doksi

Karantteenitehtäviin oivallinen postaus. Tämä jokaisen kannattaa tehdä nyt. Ei sitku sinulla olisi sellainen fiilis. Laitamme sinun sitku-is...