Kosmetiikkaa ja hampaan halkaisu puoliksi


Tänään tarjoilen sinulle luettavaksi ja katseltavaksi  kosmetiikkaa, tuunausta ja selfien sekä eriskummallisen tarinan hampaastapni. Luvassa on ihania toukokuun tuotteita, loppunut kosmetiikka, yms. 

Rakas lukija. Tarkoitukseni ei ole uuvuttaa sinua hurjan pitkällä tarinoinnilla, joten vaikka asiaa onkin, kerron kaikki lyhyesti. 


Toukokuussa saapui ihana oranssi paketti Lookfantasticilta. Kyseessä on Urban beauty-setti, jonka tuotteet ovat suojaavia, ennaltaehkäiseviä multi tasking-tuotteita . Setti piti sisällään nämä tuotteet:
  • Minetan Invisible color tan -itseruskettava
  • Polaar Northern light cream -täydentävä kosteusvoide, mikä tehostaa ihon kirkkautta, jopa ihon sävyä, pienentää huokosia ja poistaa ylimääräisen talin. 
  • Avant skin care Eight-hour anti-oxidising & retexturing hyaluronic facial serum -suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä samalla kun korjaa ikääntymisen merkkejä.
  • Wella Invico nutri - enrich mask -kosteuttaa ja pehmentää hiukset
  • Skinchemists Rose illuminating hydrogel eye pads - virkistävät hydrogeeliset silmänympärys maskit, jotka antavat tehostetun hoidon ikääntymisen merkkejä vastaan
  • Mellow Lip liner - Aria - Matta huultenrajauskynä, jossa pehmentävä geelimäinen koostumus. 
Aivan mieletön setti! Näistä olen jo käyttöön ottanut silmänympärys maskit, joiden hinnaksi tuli n. 8 euroa. Myydään 5 kpl pakkauksissa hintaan 40,95€, huultenrajauskynän, jonka arvo on 10,95€, 8 tunnin seerumin, jonka hinta on 30 ml pakkauksena 113,45€ sekä hiusmaskin, jonka hinta on 150ml pakkauksessa parin kympin luokkaa. 

Onko nämä tuotteet sinulle tuttuja? 


Beauty salesta tuli hankittua muutama tarpeellinen tuote edullisella ale-hinnalla. Maybellinen Dream matte mousse, kulma pomada ja kulmakynä, push up angel- mascara, jonka harjasta tykkään kovasti entuudestaan jo, sekä The city kits-sarjan toinen meikkipaletti. Entuudestaan oli jo se toinen.  Sain joululahjaksi The Urban lightsin ja nyt on sitten myös Pink edge.


Nämä meikkipaletit ovat ihanan luonnollisia sävyjä ja tykkään siitä, kun mukana on myös poskipuna ja highlighter.

.

Toukokuussa loppumaan pääsi Eucerinin Aquaphor shooting skin balm. Tanakka hoitotuote erityisesti kuiville ja rohtuneille kohdille. Toimii hyvin. 


Yksi kaikkien aikojen kauneimmista käsisaippuoista lienee tämä Dermosilin Tindra. Pienet kultaiset tähdet leijailevat pullossa ja pumppuosassa niistä tulee käsiä hoivaavaa vaahtoa. 

Mitäs tykkäät tähtisaippuasta? 


Aina ei tuotteet todellakaan ole ihastuttavia ja iloisia yllätyksiä. En yleensäkään blogissa niitä tuo esille, sillä jokainenhan pettyy joskus johonkin ja toisaalta, jos minä en tykkää, joku toinen voi tykätä. Haluan mieluummin esitellä minun mielestä onnistuneita hankintoja. 
Tällä kertaa teen poikkeuksen ja esittelen pettymyksen, nimeltä Labello shine. 

Tuote lupaa tämän; "Original Sparkle Limited Edition Huulivoide antaa huulille kirkkaan ja värittömän viimeistelyn. Kosteuttaa huulia saaden ne näyttämään ja tuntumaan upeilta joka tilanteessa. Saatavilla kuusi erilaista kimallepakkausta."

Ainakin tämä vihreä pakkaus oli pettymys. Odotin enemmän kimalletta, hohdetta, jotain eriä muihin Labelloihin verrattuna. Hoitaa huulia, on pehmeää, mutta en lähtisi mainostamaan minkäänlaisena kimalluksena tätä. Näitä perus huulivoiteita on ennestäänkin monta, joten ostamatta olisi jäänyt, jos olisi tiedossa ollut, ettei tämä ole sen kummallisempi kuin muutkaan. Ehkä pikkutytön meikkipussiin laittaisin, jos sellainen olisi. Käytän siis perus huulivoiteen tavoin tämänkin. 


Minulla kipeytyi leukanivel vasemmalta puolen tovi sitten. Heräsin siihen, ettei suu auennut kunnolla, hampaat eivät menneet vastakkain ja kipu oli kova. Koska tämä alkoi nukkuessani, luulin johtuvan väärästä asennosta tai jotenkin venähtänyt jos olen hankalassa asennossa  purrut hampaita vastakkain tms. En kyl pure hampaita normaalisti, mutta poskia koristaa melkoiset kiskot. Tämä mystinen kiputila meni ohi reilun viikon jälkeen, kun hampaita pestessä pulpahti reilusti verta ensin. Tuo veren ylättävä
 Vuoto sai pohtimaan, että minulla onkin ollut ientulehdus tai vastaavaa ja nyt se on ohi. Vaan mystinen oireilu jatkui uusin kuvio in pian. Nimittäin hammaskipuna. Koska kipu tuli vain purtaessa, olkoonkin todella kova, halusin odottaa elokuulle, kun hammaslääkärit toimivat taas normaalisti. Se  ei kuitenkaan ollutkaan mahdollista, sillä tarkempi tutkimukseni osoitti hampaan olevan keskeltä kahtia ja toinen puolikas heiluu. Outoa!! 

Hammaslääkäriaika oli heti seuraavana aamuna ja hammaslääkäri laski yhteen 1+1 eli leukakivut, hampaan tilan ja veren määrän. Hän poisti heiluvan hampaan, mikä oli uponnut 4-5 mm ikeneen samalla, kun oli lohjennut kahtia. Tähän tilalle rakensi muovihampaan. Syy tähän kaikkeen selittyi hermosäpsyllä. Eli kun olen yöllä saanut hermoiskun, on suu iskeytynyt voimalla kiinni ja hampaat vastakkain. Voima on halkaissut hampaan, upottanut sen ikeneen  syvemmälle ja ärsyttänyt leukaani siinä samalla. Hurjaa! Hammaslääkäri suositteli hammaskiskoja yöksi, jotka suojaavat vastaisuudessa moiselta. Kauhisteli myös, kuinka kovaa se isku on tullut. 

Nyt minulla on sitten ien vielä auki ja kipeä, mutta paranee ajastaan. Kaikkea sitä voikin tapahtua! 


Tuunausasiaan sitten. 
Koska kotona kävelen kyynärsauvojen kanssa, on käsissäni kantamuksia usein. Tai ainakin pitää laittaa paikasta A paikkaan B. Siinä sauvat ovat usein nurin tai vaikea pitää pystyssä mukana. Niinpä laitoin leveää satiininauhaa molempiin sauvoihin nätisti rusetille. Nauha tulee niskaani ja sauvat roikkuvat tarvittaessa sivullani, mutteivät kaadu. Kätevää! Tämän viritelmän idean sain ystävältäni, joka teki oman niskanauhansa kaulaliinasta. 


Tässä Murusen tuoma tulijainen Tampereen reissultaan. Tämän pikkuhepun nimi on Ilmari-laiskiainen. Kommentit

Olipa hurja ja kurja hammaspäivitys! Kaikkea sitä sattuukin. Kiskot käyttöön. Olen "yöjyrsijä" ja minä käytän kiskoja - säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kuitenkin :) Aurinkoista viikonloppua toivottelee Traja K /Ruusu-unelmia ja villasukkia
Kieltämättä hämmentävää ja epätodentuntuista. Olin itse aivan kummissani, kun eräänä aamuna heräsin siihen, ettei suu meinaa aueta. Ja sitten kun aukesi, löytyi syy hampaasta. Hammaslääkäri vahvisti syyn ja olihan se toisaalta kauheaa kuulla, mutta toisaalta helpotus. Ei ole kasvaimia tms kuvissakaan ja kiskoilla saa helpitusta. Enää ei puutu kuin 300-400euroa...