Hae tästä blogista

PERJANTAIN.PYSÄKKI: Lumoava jatkotarina: After the divorce -Eron jälkeen, Aloitusjakso

Minun piti kirjoittaa tarina-torstain jatkista, mutta unohdin sen täysin!! Yritetään uudelleen. Tällä kertaa perjantain pysäkkinä, sillä perjantaina monella alkaa vapaat, on aikaa huilata ja hengähtää tarinoiden äärellä eikä kaikkia odota juhliminen. Tässä eka osa uudelleen.

Otsikko kertoo sen kaiken. Tämä tarina jatkuu joka perjantai siitä, mihin se jäi, ja loppuu sinä perjantaina, kun tarina tulee päätökseen. Tarina on fiktiivinen.

" Istun hienon trendikahvilan nurkkapöydän äärellä ja katselen ulos ikkunasta. Niin kiireiset kuin matelevatkin ihmiset kulkevat vesisateessa määränpäähänsä katua tallaten. En voi olla vertaamatta heitä tumma-asuisiin muurahaisiin, jotka kiiruhtavat polkua pitkin määrätietoisesti toisiaan kuitenkaan polkematta kannoille.

Joskus ihmettelen, miten on mahdollista, etteivät ihmiset törmää toisiinsa, jos vaikkapa edessä kulkeva pysähtyy äkisti. Siinä olisi hurjaan ketjureaktioon ainekset, mutta ei. Jokin vaisto saa heidät liikkumaan juuri samaan tahtiin, nostamaan pään kännykästä juuri oikealla hetkellä ja väistämään ryhmänä ilman törmäämistä.

Ja minä siinä ruostetta keräävän vanhan metallijalkaisen pöydän nurkassa upeimmassa mekossani, jonka vaatekaapistani löysin. Istun ja tuijotan ulos. Säälittävää sekin. Kukaan ei tervehdi minua tarjoilijan pakotettua kohteliasta tervehdystä lukuun ottamatta.
Yritän näyttää siltä, kuin juhlisin jotain yksin, mutta jo 5 minuutin ajan kestäneen epätoivoisen tekohymyn jälkeen luovutan ja lyhistyn kasaan roikottaen olkapäitäni eteen ja nojaten päätäni käsiin pöytää vasten. Ei tästä tule mitään. Voin ihan yhtälailla lähteä.

Teksti ja kuvat: Viltsumari

6 kommenttia:

 1. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and
  i was just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it's driving me crazy so
  any assistance is very much appreciated.

  VastaaPoista
 2. Nice to hear. How does this translator work? Are you satisfied with it? Do I need to write more clearly?

  Yes, I get way too much spam mail.
  It is frustrating and effort consuming, because I am seriously ill and that kind of spamming will take my time and my resources.
  I will go through each post before publishing them. I ALWAYS report spam to Blogger. In addition, I delete them as spam.
  The right readers will have to wait for a reply to the message. Sometimes I accidentally delete the right message. This kind of work is consuming.If nothing else helps, I have to turn on anonymous message blocking.

  VastaaPoista
 3. Stunning quest there. What happened after? Good luck!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Read the whole story. Find: after the divorce -eron jälkeen

   Poista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Hyvinvointia joulukalenterista: Henkinen haastatteluni

"Se resonoi kauniisti sydämessä ja koskettaa lujasti sieluun. Silloin tiedän tulleeni kotiin..".  Kun avaan netin ja kirjaudun sis...