Hae tästä blogista

Miltä Aroma sense on tuntunut pitemmässä käytössä?


Tämä postaus on käyttökokemukseni jo aiemmin yhteistyönä saamastani Aroma sense-suihkupäästä. Rakastuin suihkuun niin, että halusin tehdä uuden postauksen ihan ilman soppareitakin. Aiemman postauksen voit lukea TÄÄLTÄ. (Huom. Alekoodi ei enää ole käytössä.) 


Kun sain kuulla Aroma Sense suihkupäistä ensimmäisen kerran, ajattelin, ettei suihkuilla voi olla merkitystä. Tai no, joku liruttaa enemmän, joku vähemmän. Lisäksi se, mitä tästä Aroma sensen patruunasta tulee ulos, ei voi olla hyväksi iholle. Niinpä asia jäi sikseen. 

Kului aikaa ja unohdin koko suihkupään. Kävin suihkussa vain, koska se on pakollista ja itkin kivusta, sillä tavallisessa suihkussa vesi tulee kovana ihoa päin. Ihan sama, suihkutinko hiljalleen vai kovempaa, ylhäältä vai kädessä pitäen. Vakavan selkäsairauden kanssa suihkussa käynti alkoi olla pelottavaakin jopa. 

Sitten Aroma sense tuli uudestaan vastaan ja oli aika tutkia tarkemmin, mistä tässä on kyse. Siitä se innostus lähti, sillä palaute oli hyvää ja lupaukset samaten. Jos ei muuta, niin ainakin säästetään vettä ja pestään sauna helpommin, kuin kovalla paineella, mutta lyhyen matkaa roiskivalla suihkulla. 


Aroma sensen AS-9000 suihkupää suihkuttaa niin hellävaraisesti, että jopa minun ihollani vesisade tuntuu silkkiseltä! Suihku tuottaa jopa 421 000 negatiivista ionia, mikä on huikeat 4 kertaa enemmän, kuin Niagaran vesiputous. Koen siis vesiputouksen raikkauden kotonani kovan suihkun sijaan. Selkäni kiittää, sauna kiittää, luonto kiittää, sillä tehokkaalla, mutta hellävaraisella suihkulla hommat on nopeammin tehty. Hyvästi minuuttisotalla hiusten pesu puhtaaksi hoitoaineesta. Nyt suihkussa käynti on kivaa! 


Tämä suihkupää sopii kaikkiin nykyaikaisiin suihkuletkuihin ja pidikkeisiin. Me teemme sauna- ja kylppäriremonttia hiljalleen varojen salliessa, joten tämän suihkupään jälkeen olemme hankkineet vielä uuden liu'un tankoon ja uuden letkun. Sen vuoksi kuvissa on kahdenlaista settiä. Nyt suihku pysyy napakasti seinällä oikeassa asennossa ja letku on niin pitkä, että sillä voin peseytyä/Murunen voi pestä minut kätevämmin. 


Aroma sense-suihkupäissä on ohut vaihdettava suodatin, joka suodattaa niin epäpuhtaudet kuin ruostetta ja muita metalleja sekä kalkkia.  Koska me kaikki haluamme vain kaikkein puhtainta nautintoa peseytyessämme, on myös mukana antibakteerikuulat, jotka pehmentävät vettä ja neutralisoivat mahdolliset bakteerit. Nämä todellakin ovat saaneet silmämme auki. Suodattimen vaihtaessa kaikki se lika on suodattimessa ja suodatin todellakin on täynnä epäpuhtauksia! Hyh hyh. Ja aiemmin kaikki se tuli päällemme.. 

Aroma sense-Suihku neutralisoi myös kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä huikeat 98%sesti . Tämän huomasin heti omakohtaisesti, sillä aiemmin suihkussa käynti sai minun ihoni kutiamaan, mikä ei pesun jälkeen tunnu kovin kivalta. Kutina on jäänyt pois yhtä ainoaa kertaa lukuunottamatta.  Myös kuiva iho on saanut elinvoimaa kuukausien aikana ja enää en voitele ihoani yhtenään body lotionilla. Silti vesi on kuin onkin puhdasta, lempeää ja tuoksuu ihanalta. Joko raikkaalta vedeltä tai tuoksupatruunoilla esim. Sitruunalta. 


Sen lisäksi, että iho ja selkä kiittää, kiittää myös hiukseni. Ei ole enää samanlaista hilseilyä päänahassa, mitä ennen. Ei se ongelma ole minulle ollut, mutta mitä terveempi päänahka, sen itsevarmempi olen. Etenkin seurassa. Eipä tarvitse valita vaatteiden väriä hilseen tai irtoavien hiustuppojen  mukaan. Lisäksi hiusten kunto on silminnähden parempi ja ne ovat tuuheammat, kiiltävämmät ja kauniimmat. 

Jos  jokin asia on varmaa, niin se, ettei patruunoista mitään ällöttävää mönjää tule ulos. Sitä paitsi nyt tiedän, että suihkuilla totta vie ON eroja! Minä en tästä luovu! Meidän As-9000 sisältää nyt ja tulevaisuudessa aromageelipatruunan, joka antaa suihkuhetkiin ihanan kosteuttavan ja luonnollisen aromaattisen vivahteen c-vitamiinin kera. 

Kiitos Aroma sense! 

2 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa miten sinun suihkukokemukset ovat parantuneet.
  Kivaa sunnuntaita sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Enkä olisi uskonut aiemmin moista. Hyvä hyvä. Kivaa päivää sinullekin.

   Poista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Ystävänpäivän runo ja Atc-kortit vaihtoon

Pakkanen ei ole koetellut villiä luontoamme juurikaan tänä vuonna. Nytkin vain plussa-asteita. Kevätaurinko saa lumen välkehtivät timanttien...