Anonyymiestoilla


Rakas blogini lukija. Minulla on ollut jo pitemmän aikaa kaikille avoin blogi, johon kuka tahansa on saanut kommentoida, kunhan tarkistan kommentit ensin. Olen kuitenkin saanut aivan hurjasti anonyymejä spämmi-kommentteja ns. roboteilta, eli jotkin ulkomaalaiset? yritykset laittavat jollakin ohjelmoinnilla viestejä tiettyihin hakusanoihin liittyviin postauksiin ympäri maapalloa. Viestit sisältävät heille suotuisat koodaukset ja linkit. Tällä ei siis ole mitään tekemistä maksettujen viestien kanssa. Minulle näitä viestejä on tullut kauan aikaa paljon ja nyt vain määrä on kasvanut. 

Tämä tuntuu muutenkin ilkeältä, mutta kaiken huippuna sähköposti on alkanut suodattaa oikeita viestejä roskiin ja näitä spämmejä näkyville. Voit uskoa, että siinä vaiheessa, kun toistuvasti saan meilejä julkaisemattomista kommenteista, alkaa sekä ärsyttää anonyymit että hävettää se, etten ole löytänyt juuri sinun? kommenttiasi. (Ja tarkennus, että ne meilit ovat hyvä asia, sillä muutoin en tietäisi kommenteista mitään!)
Myös Blogger nakkaa osan oikeista roskiin! Esto anonyymeille on siis ollut mielessä jo pitemmän aikaa, mutta nyt se on sitten totta. 

JOS olet aiemmin kommentoinut minulle anonyymisti, sinulla on 2 vaihtoehtoa jatkossa: 

  1. Tee itsellesi google-käyttäjätili ja käytä sitä kirjautuneena. 
  2. Voit myös lähettää kommenttisi minulle sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella ja minä kirjoitan kommenttisi puolestasi. Minun profiili, sinun nimissäsi kuitenkin. 
Jos lähetät kommentin minulle yksityisesti, muista mainita nämä asiat: 
  • Postauksen nimi
  • Postauksen julkaisupäivä
  • Kommenttisi
  • Nimimerkkisi
Pahoittelen, jos tästä aiheutuu sinulle mielipahaa. Toivon, että ymmärrät miksi estot ovat anonyymeille. 

Koska haluan lukijoideni olevan tyytyväisiä, päätin, että tästä kesäkuusta alkaen arvon vuoden loppuun asti kerran kuussa korun. Korut hommaan itse, enkä todellakaan ole saanut jotain tahoa lahjoittamaan mitään. Haluan antaa, jotta voin saada. ;) Toivottavasti tämä ilahduttaa sinua. 

Alankin heti suunnitella ekaa arvontaa. Nähdään pian. Hali! Kommentit

Päivityksessäsi on tosi selkeät ohjeet kommentointiin! Jään odottelemaan koruarvontaa ;) Aurinkoista viikonloppua toivottelee Tarja K / Ruusu-unelmia ja villasukkia
SusannArt sanoi…
Onpa harmillista että tämmöistä tapahtuu, mutta jokainen varmasti ymmärtää miksi nämä muutokset :)
Ja kukapa ei ilahtuisi arvonnasta ;D
Ihanaa viikonloppua!
Silkku sanoi…
Voi harmin harmi 😒 Ei ole todellakaan kivaa! Mulla ollut jo kauan tuo anonyymiesto.
Kiva, arvonta, jee 😊👍🌼
Noita anonyymeja ulkomaan kommentteja tulee aivan tuutin täydeltä. Olen miettinyt, että katoaako minultakin kommentteja, vai onko nyt vaan kesän tulo vienyt kommentoijat lomalle.
Mukavaa viikonloppua sinulle Viltsu <3