Voimakoru ja MAALISKUUN ARVONTA

Olen hullaantunut tuoksuihin, väreihin ja kauneuteen ympärilläni. Siihen, mikä voimauttaa, eikä vedä överiksi. Kauneutta on maailma täynnä. Samoin kaikkia ihani tuoksuja ja värejä.

Mieti vaikkapa luontoa ja vihreää. Olet kenties huomannut kuinka eri sävyisiä vihreitä on olemassa puiden oksilla ja maassa. Samoin kaikkia muita värejä. Jopa mustaa on eri sävyissä. Voin vain ihmetellä ja kunnioittaa äiti Maan uskomattoman hienoa väripalettia, jolla maalaa maisemaa eri vuodenaikoina. Luonto antaa aisteillemme värien lisäksi sitä kauneutta ja tuoksuja, joita rakastan.


Ostin joku vuosi sitten itselleni tuoksukorun, jota käytän yhä yhtä innoissani. Medaljonki tuoksuu juuri sille, mille itse haluan ja sopii siihen asuun, mikä kulloinkin on päälläni. Tämä voimakoru on ehdottomasti yksi suosikeistani. Kaunis, värit, tuoksut..


Voimakorua voi käyttää ilman öljyä/hajuvettä myös. Se riippuu ihan itsestäni. Ja vaikka ilman värilappuakin.  Siksi tämä onkin niin monikäyttöinen ja juuri oikea jokaiseen tunnetilaani. Korun voimauttava energia syntyy medaljonkiin laitettavasta tuoksupalasta, jonka tuoksun valitsen itse.
Lisäksi värivaihtoehtoja on viisi, joten joka päivälle on se juuri oikea värikin jonka  valitsen. Väri näkyy korusta ulos. Näin muutan korun ulkonäköä samalla.


Tuoksulappuun suhautan omaa parfyymia, jonka jälkeen parfyymi tuoksuu siinä useita päiviä. On vain annettava parfyymin imeytyä ensin lappuun, sillä tuoksu on oikea vasta, kun parfyymi on imeytynyt lappuun kaikkialle. Pari-kolme suihkausta riittää, eikä lappua saa kastella märäksi. Tai voin laittaa sopivan määrän eteeristä öljyä suosikkituoksustani.
Toki voin käyttää korua pelkästään VÄRIVOIMAkorunakin, jolloin käytän pelkästään eri värisiä lappua ilman parfyymiä!

Koska korusta on minulle iloa ja aistikkaana naisena saan siitä voimauttavaa energiaa, päätin ostaa toisenkin korun ja laittaa sen arvottavaksi some-seuraajieni kesken. Onkin siis kuukausiarvonnan aika.


No niin muru ja mussukat, ystikset, kamut, "siskot ja veljet", naapurit ja naapurikuntalaiset, toverit ja.. No just sinä. Tarvitsen apuasi.

Olen lopen kyllästynyt siihen, että kuulumisissani kerron, kuinka "tänään kivut syövät naista ja sairaus vie voimat." Tottahan se on, mutta silti. Haluan elää yhtä kaunista elämää, kuin terveenä ja nähdä sairauden sijaan sen aistikkaan naisen, jonka näen silmät suljettuna tuoksukoruani haistellen. Parantua en voi, mutta voin ainakin puhua toisin.

Sairauteni pähkinänkuoressa: Selkärankani on viallinen monella tapaa. On skoliooseja, nikamasiirtymää, välilevyjen rappeumaa... Tästä syystä seurauksena on laaja vaurioituminen vyötäröstä alaspäin:  hermosto-, lihaskudos- ja nivelsidevauriot laajenevat selässä ja myös jalkojen lihakset ovat rappeutumassa. Elän vaakatasossa lähes koko ajan kipujen takia. Jos liikun, liikun kotona joitain metrejä ottaen tukea ja ulkona liikun pyörätuolilla, milloin ulos edes kykenen. Kivut ovat kovat ja pysyvät. Tätä toki sanottaisiin sairaudeksi, mutta en minä koko elämääni ole pelkkä potilas!


Minä haluan inhimillistää tuon loisen, joka elää minussa ja aiheuttaa- Jos ei päänvaivaa suoranaisesti, niin selän ja jalkojen vaivaa ainakin. Onhan minulla vielä elämä edessä, eikä takanapäin.

Auta minua keksimään nimi tälle sairaudelle ja täten tuomaan valoisampi fiilis koko touhuun. Haluaisin mielummin voida sanoa "Unton ottavan päähän" kuin kipujen. Mielummin olisin "Tyypin" kanssa sängyssä, kuin sairauden...
Jos ymmärrät, mitä tarkoitan tällä.

Noista kumpikaan ei ole mieleiseni nimi, enkä myöskään aio ottaa mitään itselle tärkeän ihmisen tai lemmikin nimeä tälle. Muutoin mielikuvitus ja huumori sallittua. Yritä keksiä siis jokin naseva omalaatuinen nimi.


Koska tulen elämään ainakin 30-50v tämän kanssa vielä, valitsen nimen joka on minusta paras. Se, kenen nimiehdotus on paras, voittaa itselleen kaulakorun. Koru on uusi ja ihana voimakoru. Mun ostama. Blogger, ig tai facebook ei ole mukana arvonnassa, eikä mikään muukaan organisaatio.

Jos sama nimi tulee useamman kerran, eka on eka ja sillä sipulit. Arvonta on maaliskuun loppuun voimassa blogissani.

Voittajan ilmoitan blogissa ja viikko on aikaa laittaa osoitetta tulemaan. Sen jälkeen arvon uuden voittajan, jos en ole saanut aikanaan tietoja.


Ja tosiaan, antakaa tälle pas&%@lle uusi nimi!! Ei väliä, onko positiiviset vai negatiiviset nimet ehdolla. Se nasevin ja suuhun sopivin voittaa. Pitkiä nimiä ei kannata ehdottaa.

Onnea jokaiselle!


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei, ehdotan Toivoa. Sen takia kun haluan aina, että on toivoa asiassa vaikka vaikeassakin. Ihana voimakoru kyllä, en omista sellaista vielä mutta olisi tarpeen.
henna.holappa1@luukku.com
Sude sanoi…
Sopisko Himputti.;) Lievä kirosana joka kertoo ettei kyse ole mistään mukavasta asiasta .
Anonyymi sanoi…
Ilona. Positiivinen ilo on aina tärkeätä ja joka päivästä pitäisi koittaa löytää edes jotain hyvää,vaikka helppoa ei olekaan.
-minttu47-
minttu47@gmail.com
EstherH. sanoi…
Hieno koru,en tiennyt että tuollaisiakin on,johon voiliattaa hajustetta mukaan,kiv aidea! No se nimi sit vaikeempi on, mulla pyörii vaan "sähis" tai "sänki" mielessä, molemmat ärsyttäviä :) Voimia sinulle!
Aila sanoi…
Sopisiko kanssakulkija? Voimakoru antaisi jaksamista eteenpäin.
karhuoja@gmail.com
Minulle tuli mieleen nimi Sera, se on lyhennys SElkäRAngasta ja sen niminen luostari on myös Japanissa. Tiedän, että olet hengellinen ihminen, joten jollain lailla tämä tuntuisi sopivalta nimeltä.
o.krimou@suomi24.fi
klaara sanoi…
REPPU seuraa aina mukana. Voimia sinulle sairautesi kanssa.

klaara49@luukku.com
Veronica Osallistuu nimillä Kipu-Iita tai  
Iita.
EstherH. sanoi…
No mihin se mun kommentti hävis..no kirjoitan uudelleen. Eli voimia sinulle ja hieno tuo koru,enkä tiennyt että tuollaisia edes on mihin voi lisätä tuoksujaa. Ja siitä nimestä mulla pyöri päässä eilen kun kommentoin " sähis" oli toinenkin mut ei niin kiva :)
Anonyymi sanoi…
Sepe. Lyhyt ja ytimekäs,alku sama kuin selkä-sanalla.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)
Aila sanoi…
Voimakoru kuullostaa hyvältä idealta. Nimeksi vaikka Ilo.
karhuoja@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Varjo. Se yrittää peittää alleen kaiken valon ja värit mutta väistyy välillä ja antaa auringon ja ilon paistaa.😊 Johanna