Arvonnan voittaja ja Maaliskuun atc-haaste 2019

Haaste ilmestyy kerran kuussa aina kuun eka päivä. (Ilmoitan poikkeuksesta)

Ajatuksena on tehdä mallikuvan mukaan sellainen atc tai atc coin, joka sinua puhuttaa ja jonka teet juuri tätä haastetta varten .

kortin koko on 6,4x8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot)

Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. Voit käyttää esim. samoja muotoja, värejä, hahmoja tai mikä sisimmässäsi sitten tuntuukaan hyvältä. Annat sisimpäsi ohjata käsiäsi toteutukseen.

Kerrot sitten julkaisussasi mitä kortissa on kuvasta. Kiva olisi kuulla myös luomistuntoja, mutta saat toki pitää ne omanakin tietona. Lisäksi linkität julkaisusi haasteeseeni kommenttilaatikkoon ja haasteeni julkaisuusi, jotta mahdollisesti lukijasikin löytävät haasteen. Huom. Tärkeää on linkittää kyseinen postaus jossa korttisi on. Ei blogin etusivua!
Blogittomat saavat osallistua myös, kunhan lähetät minulle sähköpostilla kuvan työstäsi ja nimimerkkisi. Sen jälkeen kommentoit haastetta "Osallistun blogittomana".

Vuodessa olet tehnyt 12 atc.ta (saat toki tehdä enemmänkin. En estele) joko itselle tai voimaa tuomaan ehkä jopa 12 ihmiselle. Eikö olekin houkuttelevaa! Sinä itse päätät, miten ja mihin korttisi teet, kunhan se on mallikuvasta tehty.

Kuukausiarvonta on niinä kuukausina, kun minullakin on voimavaroja osallistua askarrellen. Silloin teen atc.n itsekin ja arvon sen voittajalle. Kuoressa saattaa olla hyvinkin extraa esim. Seuraaviin töihisi.

Vuosiarvonta on aktiivisimpien osallistujien kesken vuoden päästä vuoden vaihteessa. Palkinto on yllärisetti askartelutarvikkeita.

Haastetöissä ei arvostella ketään eikä valita hienointa eikä kalleimmista tarvikkeista tehtyä atc-korttia.

Ennen uutta haastetta helmikuun arvonnan voittaja: SusannArt

Onnea! Tämä hulmuhelma lähtee sinulle.Lyhyesti:

Tee atc tai atc-kolikko mallikuvasta julkaise linkittäen. Kommentoi.  Voita atc ja pieni tarvike-extra kierrätettäen, jos on arvonta. Aktiivisimmat osallistuvat vuosiarvontaan.  Haaste päättyy 31.3.2019.HUOM. Toki voit tehdä muitakin töitä aiheesta, mutta ne eivät osallistu arvontaan. Ilo on silti nähdä mitä sait aikaiseksi.

MAALISKUUN TEEMA: Jälleen tässä kuussa haasteeseen ohjeiden mukaan osallistuneiden kesken arvotaan palkinto. Huom. Olen estynyt askkartelusta seuraavat päivät terveyssyistä, joten JOS saan tehtyä atc- korttini, on se mukana kuoressa, mutta vähintäänkin se "kylkiäinen" eli pieni setti askartelutarvikkeita lähtee voittajalle. Tarvikkeet ovat mun verstaalta esim kuvia, nauhaa, kuviopaperien paloja, koristeita jne. Mitä milloinkin kuoreen keksin.

Digikuva syntyi kahden vuodenajan yhteentörmäyksestä. Talvi yhä hunnuttaa lumihunnulla maan ja puut. Kaikkialla on valkoista. Kevät kuitenkin saapuu hentoisin tanssiaskelin. Nyt jos koskaan on aika antaa talvelle tilaisuus vielä kerran, sillä kohta kevään tanssi pääsee valloilleen.

Helmikuun blogin kuukausiarvonta oli instagramissa ja voittaja on saanut toivonmukaan korun jo. Maaliskuun arvonta tulossa!

Kommentit

Ihana hulmuhelma! Onnea voittajalle ja ihanaa viikonloppua sinulle Viltsu <3
EstherH. sanoi…
Mukana olen omalla versiollani :)
https://luovastivinossa.blogspot.com/2019/03/atc-haaste-maaliskuu.html
SirpaH sanoi…
Yritin löytää noita värejä korttiini.
Blogiton Marja-Riitta osallistuu myös