3 paljastusta ja lupaus

Kiitos viisi faktaa-haasteesta @junailija_nainen

Minun tulee paljastaa 3 asiaa, mitä ette tiedä vielä minusta. Avoimesti elämääni avanneena haaste on minulle todellakin haaste. Lisäksi jos lähden liikkeelle siitä, mitä edes sukulaiseni ja ystäväni, jotka tätä lukevat, eivät tiedä. Katsotaan, mitä tästä tulee.

Paljastuksia minusta:

  • Haaveilin joskus kauan sitten kirurgin urasta, mutten voinut vapisevien käsieni vuoksi lähteä sille linjalle. Pienenä tyttönä yksi haaveistani oli jääkilpatanssija, mutta sekin haave murskaantui, kun nilkkani nivelside vaurioitui koulun välitunnilla. Intohimoa olisi riittänyt muotisuunnittelijaksi, mutta vain piirtämään, eikä ompelemaan. Muotisuunnittelijan täytyy kuitenkin osata ommella ja koska vihaan sitä lajia ja koska neuloilla ja ompelukoneilla on minua vastaan jokin salaliittoteoria, ;) oli tämäkin ala jätettävä unholaan. Nyt innoissani  suunittelen asukokonaisuuksia netin kautta. Lopulta päädyin miettimään vakavissani kosmetologin, psykologin, mielenterveyshoitajan  ja lastenhoitajan ammatteja. Se kaikkein suurin haave ihan taaperosta asti on kuitenkin ollut olla äiti. <3 


  • En kuulu mihinkään puolueeseen, mutta aatteiltani kuljen Vasemmistoliiton ja Vihreiden jalanjäljillä. Politiikasta en juurikaan kirjoita täällä, mutta poliitikon äitinä olen alkanut nähdä maamme entistäkin selkeämmin niin hyvässä kuin vähemmän hyvässä. Poikani lisäksi ihaileen Li Anderssonia ja Pekka Haavistoa.
  • Meditoin paljon, mikä sinänsä ei ole paljastus. Yksi suosikki meditointi paikoista on sauna.  Saunassa on täydellinen harmonia niin meditoimiseen kuin Sahaja joogaankin. Nyt saunamme sai loppusilauksen mustalla saunasuojalla ja nautin suuresti sen mukanaan tuomasta energiasta. 

Haastan paljastamaan 3 asiaa  sinut, joka tahdot tämän mukaasi ottaa. Mainitsethan, että otit haasteen minulta (Viltsumari /Inspiration ). 


POSITIIVISUUS LUPAUS
En enää salli negatiivisten ajatusten tai tunteiden vähentää energiaani.
Sen sijaan aion keskittyä kaikkeen positiiviseen,  mikä on elämässäni.
Minä ajattelen sitä, tunnen sen ja puhun siitä.
Tekemällä niin tulen lähettämään positiivista energiaa maailmaan ja tulen olemaan kiitollinen kaikista upeista asioista, joita se houkuttelee elämääni.Kiitos, kiitos, kiitos

Kuva instagramista

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Thank you for sharing excellent informations. Your
web-site is very cool. I'm impressed by the details that you have on this web site.
It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.
You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and just
couldn't come across. What a great web-site.

Suositut tekstit