ATCOINMikä on valkoinen ja pehmeä? 


Mikä saa hymyilemään niin lapset kuin aikuisetkin? 


Tietenkin Muumi!
Kävimme jo kesällä Muumikahvilassa ja vaikka herkkuja olikin jos jonkinlaisia tarjolla, tuntui se jotenkin vieraalta meille. Toki Muumit olivat kivoja lampuissa, tauluissa, pehmoissa... Mutta pannari pannarina ja pienemmällä rahalla. 
Rahasta puheenollen, oletko kuullut atc kolikoista, eli atcoinseista? 
Päätin tehdä ensimmäisen korttini tätä lajia ja vaihto suoritettiin Enkulin kanssa jo aikapäivää sitten. Näin ne kuvat vaan ilmestyvät hitaammin tänne, kun joudun enemmän taistelemaan voimieni kanssa. Mutta eikös tärkeintä ole se, että saan julkaistua, kuin etten julkaisisi ollenkaan!


Kimallustahan pitää olla, eikös vain. Timantteja ja kimalleliimaa on korttiin käytetty huolella. Tällaosen kolikon koko on halkaisijaltaan 6,35cm, 


Innostuitko sinä tällaisesta askartelusta? Entä pidätkö enemmän kolikki-atcsta vai perinteisestä suorakulmaisesta atc:sta?

Lopuksi huhuilen lokakuun arvonnan voittajaa, Annikaa. Laita välittömästi osoitetietosi minulle, niin saan palkinnon postiin. Olen toimittanut myös sähköpostia sinulle asian tiimoilta.
Jos kuitenkaan Annikaa en saa tavoitettua 15.11. Mennessä, suoritan uuden arvonnan heidän kesken, ketkä osallistuivat kyseiseen arvontaan.

Kommentit

Kiva "kolikko" kortti. Kimalletta pitää aina olla :D
Kyllä vain. Kimalletta tarvitaan elämään.
Silkku sanoi…
Wau mikä kolikko! Olen katsellut muiden blogeissa noita , mutta itse en ole vielä yhtäkään tehnyt, ehkä sitten kun nämä Joulu tohinat rauhoittuvat ;)
Täältä voimahaleja sinulle jaksaa jatkaa <3
Anonyymi sanoi…
https://www.youtube.com/watch?v=5FXIDIfkqEM
Tiia ja Maiju, hyvä video tädit tubettaa, ja asiaa (vaikkei tähän kolikkoon liitykkään). Tuosta some-julkkisten numeroistahan on puhuttu mediassa iät ajat ja muistutettu, että numerot eivät ole todellisia kaikilla esim instagramissa. Just joku satojakintuhansia seuraajia tai kuten mainitsitte, kuva saa minuuteissa tuhat tykkäystä. Toki joku on saavuttanut paikkansa huipulla, mutta se vaatii omistautumista, taitoa, ehkä jopa hyvää onneakin. Huomasin itsekin eron sillä, kun kipujen ja unettomuuden takia valvoin ja sometin yötä päivää vs tämä päivä, kun sometan vähempi ja saan nukuttua. Piti tehdä hirveästi töitä jotta sain itseni nähdyksi. Nyt luvut ovat pysyneetkin lähes liikkumattomina, mitä nyt unfollaajia toisinaan ilmestyy. Argh. Enkä silti saavuttanut läheskään 10000 seuraajaa. Ainakaan työn määrästä se ei kiinni jäänyt. Kuvien laatu vissiin sitten, tai se raha. Sitten on nämä, jotka palkkaavat valokuvaajan blogikuvilleen. Okei, kunhan kerrotaan selkeästi, kuka kuvat otti. Kaikki ei kerro. Eniten minua kuitenkin hämmästyttää se, että jopa palkataan kirjoittaja tekemään postaukset. Se jos mikä on huijausta. (Tästä luin jostain lehdestä aiemmin).
Noi unfollaajat ovat tuttu juttu mullekin. Ai että mua risoi kun, eräs yritys tätä teki kunnes estin. Se jos mikä sai yrityksen näyttämään silmissäni "halvalta" ja "huonolta". Estolista on hyvä tällaista varten. Kannatan!
Mä niiiin odotan, saisinko joskus 6tonttua rikki (pysyvästi, ei unfollaajien kanssa). Tai blogissa 300 seuraajaa. Ei se tavoite ole kuitenkaan. Sen verran kauan pysynyt luvut samana, etten edes usko sen tapahtuvan. Ei mulla tollasia lukuja ole millään kuvalla, mitä teillä yhdelläkin. Huh mitä määriä! Onnittelut. Hyvä jos sata menee rikki. :D Nyt vielä vähemmän, kun en enää joudu valvomaan öisin. Onneksi!
Täällä blogissa nuo robotit ärsyttää. Arvontojen takia ja vaikka nyt anonyymien kommenttien, kuten tämäkin on, vuoksi en ole nyt estänyt anonyymiä kommentointia, mutta heti robotit iskee kimppuun. Siihen jos olisi jokin apu, niin ilolla kuulisin.
Kiitos videosta ja tsempit kaikille rehellisesti somessa oleville. Arvostakaamme rehellisyyttä ja myös rehellisyyttä blogi-minän ja live-minän kanssa. Photoshopatut ja kaunistellut kuvat itsestä, luksus-vision luominen (shamppanjalasissa omenamehua) jne valheellisuus sucks. Ja muistakaa, kymmenet "julkkis-profiilit" eivät ole itse julkkiksen, vaan fanien. Jos prinssi William tykkää kuvastasi, hän toe.näköisemmin on fani. Ei itse prinssi.

Tässä pari linkkiä aiheesta, jos valheellinen sometus aiheena kiinnostaa lukea.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Suomalaisen-bloggarikaunottaren-au-pairin-valheellinen-kaksoiselama-paljastui-vaitti

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sometahti-paljastaa-instagram-valheet-oli-voitto-huijata-ihmisia/5537086#gs.60uNGCQ

https://www.cosmopolitan.fi/lifestyle/benjamin-peltonen-en-tarvitse-menneisyyden-sometahtibenjaminia-enaa-6.69.119858.59cd99b665


https://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/10-x-totuus-kuvan-takaa

Näitähän löytyy paljon!
Kiitos Silkku. Vielä en ole tehnyt enempää itsekään. Haaveensa olisi, kun vaan pystyisin istumaan taas alas hetkeksi. Ideoita on vaikka kuinka. Leikaten, leikaten ja liimaten, piirtäen ja maalaten...
Ihan ensin kun saisin tuhottoman kauan rästissä olleen pc.n tehdyksi. Voi kuinka kaipaan askartelua. Harmi kun sängystä käsin se ei oikein tahdo luonnistua. Arvatenkin verstaalta minut löytää aina parempina ikinä, ellen sitten ole ulkona jopa. Tsempit vastaanotettu. Kiitos. Olet aina yhtä huomaavainen ja kultainen.
Tiia Koivusalo sanoi…
En ole tuota videota linkannut, enkä tiedä mitä sillä haetaan. En koskaan vihjaile tai kommentoi kenellekään anonyyminä. <3 Sellainen on pimeää touhua.

Muumikahvilaan haluan minäkin, olisipa ihanaa päästä. Nam mitä kahveja.

Ihanaa viikonloppua Viltsu. <3

Voi himputti. Siinä tapauksessa perun sanani tuon sinä-muotoisen vastaamisen kanssa. Muutenhan kommentti onkin sinulle ja Maijulle videosta. Olet mulle tärkeä, Tiiuli.

Anonyymille taas sellaiset terkut, että selitykset olisivat kivat, kun eihän tuo video tähän postaukseen liity. Sinänsä tykkään molemmista neidoista ja tätien videoista, että kiitos. Minun on todella hankala kasvaa ja kehittyä bloggaajan ilman rehellistä ja avointa palautetta. Asiallisesti, kiitos. Tällainen nimetön ja avoin vihjailu ei avaa asiaasi. Etenkään, kun aihe ei kosketa minua. Toki minulla on ulkomaalaisia ja myös muutamia intialaisia seuraajia ig;ssä, mutta he ovat todellisia ystäviäni tai seuraajani, eivät videolla mainittuja maksettuja nimiä. Blogissakaan ei seuraajamäärä ole noussut juurikaan ja ainoa mikä jopa minua häiritsee, ovat robottikommentoijat, joista olen täälläkin kirjoittanut aiemmin jo. Valittavana on joko anonyymiesto tai ne kiusankappaleet. Sitä ei kuitenkaan ole kaikki englanniksi kirjoittavat, vaikka ovatkin enemmistö näistä.
Lue aiheesta postaus täältä

http://somanyinspiration.blogspot.com/2014/01/anonyymit-robotit.html?m=1

Liittyipä asiasi mihin tahansa, laita minulle vaikka sähköpostia, jos se olisi sinulle helpompaa.
Kaunista syksyä sinulle.
Kimalletta pitää olla, mä tykkään.