3 simppeliä korttia ja 3 annettua ylläripalkintoa

Mieli tekee askarrella, mutta voimat ovat vähissä. On hetkiä, jolloin ei yksinkertaisesti pysty loihtimaan mitään tällaista (2 kuvaa on vanhoja)


Tai


Kaikilla ei edes riittäisi intoa tai osaamista, materiaaleja tai mielikuvitusta. Vähättelemättä ketään. Tasoja ja kokemusta vaan on niin eri tasoisia. Minunkaan osaamiseni ei riitä moneen sellaiseen, mistä vain haaveilen. Joskus ihastelen esim. YouTubesta tai Pinterestistä kortteja ja yritän tehdä ohjeiden mukaan tai ilman ohjetta samaa tyyliä. Turhaan. Kun ei vaan osaa. Samoin mietin, kuinka kellään voi riittää mielikuvitus niin pitkälle? Idoleitani askartelussa ovat mm. Tim Holtz, MajaDesign sekä useampi blogiystäväni. 


Simppeli kortti, johon ei tarvita kuin kyniä ja korttipohja, syntyy itse piirtämällä. Tämän Kotti  piirsin sängyssä maaten.


Leimakuvilla saa kivasti korttiin asennetta, jos piirtäminen ei luonnistu tai haluaa enemmän. Lisäksi väritysterapia on antoisaa puuhaa. Minulla on läjäpäin valmiiksi leimattuja kuvia, joita käytän tarpeen mukaan. Tähän korttiin tulostin oman tekstini ja värittelin kuvasta itseni ja Luisin. Luis on tuollainen iso ja punainen ja tykkää olla "vauvana". 


Tämä kuva on otettu viime vuonna hääjuhliimme valmistautumisesta. Mummo pääsi nukuttamaan lapsenlastaan. :D


Kortteja annetaan monista syistä, monissa eri tilanteissa. Tämä tagi on tehty hautajaisiin yhden keltaisen neilikan kaveriksi. Siitä ei sen enempää. 

Syyskuussa jaoin 3 palkintoa teille ihanat lukijat. Jokainen palkinto oli ylläri. Tässä ne nyt ovat; 


Ensimmäisenä laitan hemmottelupalkinnon. Tagissa oleva perhonenkin on koru. Mukana mm. Lumenen värivoide.


Toisena oli käsillä tekevän palkinto. Tagin ruusut ovat käyttöä varten tarkoitettu myös. Paperiruusut varsineen. Kuvan tulitikku on mustekynä. Setissä oli muunmuassa niin kuviopapereita, korttikuvia kuin kuvioteippejäkin.


Kolmas palkinto oli positiivisuuspalkinto. Mukana mm. Dvd teemaan sopien sekä tagiin sidottu avaimen muotoinen mustekynä.
Tuo musta luottokortin kokoinen lätkä on kätevä monitoimityökalu, jossa on mm. Suurennuslasi, kompassi  pinsetit, yms.

Ja hei, Marraskuun arvontakin tulee pian.

Kommentit

MINI sanoi…
Kauniita kortteja olet tehnyt, itse olen aika laiska askartelemaan nykyään ja vauvakirjat pitäisi oikeasti saada jo valmiiksi.
Kiitos.
Vauvakirjan teko on kivaa, mutta vie oman aikansa. Kannattaa tehdä. Siitä on iloa loppuiäksi
Mulla on yleensä inspiraatio korttien suhteen ihan kadoksissa.. siispä en yleensä laita mitään kortteja :D Kauniita kortteja olet tehnyt! <3
Sekin mielessä käynyt, kun postitus on jo niin kallista. Tänä päivänähän lähetetään postimerkkejä, joihin lisätään kortti. Ennen se oli niin, että lähetettiin kortti, johon lisättiin postimerkki.
Kiitos Terhi kommentistasi.
Minähän askartelen vaikka mitä, mutta korttien tekemisessä en ole kyllä lahjakas lainkaan :) Hatun nosto siis sinulle tuosta taidosta.
Kiitos Outi. Minä taas en keksi samalla tavoin tavaroista tehdä.uutta, niinkuin sinä. Se tiimalasi on mun suosikki.
Silkku sanoi…
Minusta kaikki itsetehty on kaunista ja annan todella suuren arvon juuri niille. Kaupasta on niin helppo ostaa, mutta tehtynä lahja on paljon enemmän 😊 Terkkuja 💗
Kyllä. Ja itse tehty on aina persoonallinen lahja tai kortti ja siinä on ajateltu saajaa erityisesti.
hannamaria sanoi…
Korttien teko on kyllä sellainen johon a) haluaisin löytyvän aikaa ja b) jonka haluaisin osata :D Ajatushan niissäkin on toki tärkein mutta kyllä näin visuaalisen silmän omaava haluaa tehdä niistä nätit!

hanna
www.hannamariav.com
Tottahan ulkonäkö on tärkeää. Ei sitä korttinakaan tee sillä ajatuksella, että kunhan on kortti, väliäkö jos on ruma. Myönnän että omat taitoni ovat näitä sänkykortteja ylempänä, mutta sängyssä on haasteensa ja samoin voimien vähyydellä ja valinnalla. Jospa tämä vielä iloksi muuttuisi... toivottavasti jostain aikaa saisit sopivan sauman kokeilla, mitä saat aikaiseksi. Kenties yllätys, sillä kuten sanoit, olet visuaalinen. Tsemppiä!
Sinä olet saanut upeuksia aikaan.
Kääks, minä en ole aloittanutkaan joulukorttien tekoa vielä. Askartelut ovat painottuneet minulla nyt vain isoon kirjan tuunausprojektiin. Onneksi tuli valmiiksi. Jospa vaikka nyt saisin inspiksen
Mira Rinne sanoi…
Itsetehdyt kortit ovat parhautta! 💗 Moon aina tykännyt tehdä niitä ja tämä sun inspiroiva postaus laittaa raivaamaan taas aikaa niiden tekoon. Aina ei tarvtse tulla täydellistä jälkeä -ajatushan se tärkeintä on!
Kiitos! Ihanaa, että postauksestani on iloa ja inspiraatiota. Hyvää sunnuntai-iltana sinulle.
Kiitos. Ei minullakaan ole joulukortteja tehty vielä.