ARVONTA: VOITA KORVAKORUT

On aika lokakuun arvonnan. Tällä kertaa se on täällä blogissa. Viimeksihän hemmoteltiin instagramin seuraajia, joita @inspirationblogilla on lähes 6000. Löydät minut myös Facebookista (Inspiration) ja Pinterestistä (viltsumari).


Voitin joskus Pauligilta kahvipakettikorvakoruja, ja vaikka innostuinkin niistä kovasti, jäivät ne avaamattomiin paketteihin lasivitriiniin lojumaan.  Olen aikani miettinyt, mitä teen niille, mutta vasta nyt ajatus on kypsynyt ja aika oikea. Eli koska itse en käytäkään näitä, arvon niistä yhden parin Inspiksen seuraajien kesken. Korvakorut ovat uudet ja avaamattomassa paketissa. Kahvipaketti on todella upea, luonnollinen versio oikeasta kyseisestä kahvipaketista.

Tämän kuvan saa jakaa


Osallistu ja voit voittaa tämän parin itsellesi 
Arvonta päättyy 31.10. 2018 klo 23.59

Olet täällä Bloggerissa seuraajani. Voit myös liittyä uutena seuraajana, mutta jos aiot jatkossakin osallistua arvontoihin, tulee sinun pysyä seuraajana, eikä poistua aina arvontojen jälkeen. Tarkista, että olet klikannut itsesi lukijat-laatikkoon (oikea sivupalkki).
Lisäksi sinun tulee kommentoida tätä postausta ja kertoa kenelle korvakorut antaisit vai pitäisitkö itse. Kerro myös kahviin liittyvä muisto.

Saa jakaa arvontakuvaa, blogini osoitetta tai muulla tavoin kertoa kavereillesi blogistani. Ei ole pakko kuitenkaan.


Arvonta on minun omani. Mikään taho ei ole osallisena arvontaan millään tavoin. Palkintoa ei ole sponsoroitu.
Voittajan nimi julkaistaan blogissa ensi kuun puolella. Sen jälkeen sinulla on viikko aikaa toimittaa yhteystietosi minulle. Muussa tapauksessa arvon uuden voittajan. Kissatalous!

Onnea arvontaan!

Kommentit

Oma kahviin liittyvä tarinani on sellainen, että ennen kuin tapasin mieheni, join kahvin aina ilman sokeria. Oltiin nuoria ja köyhiä, joten alettiin ostaa iso kahvi aina puoliksi ja hän käyttää kahvissa sokeria. Siitä tämä sokerin käyttö kaffessa sitten lähti käyntiin :)
Tosi hauskat nuo korvakorut.
Mukavaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3
Marja-Liisa sanoi…
Kahvi on ihan must aamuisin ja vielä ne päiväkahvitkin ♥ Saattaisin laittaa nämä ylläriksi ulkomailla asuvalle ystävälle, joka fanittaa Suomea. Kahviin liittyy monta hyvää / kaunista / surullistakin muistoa. Erityinen oli se juhannus, jolloin nuorimmaisemme syntyi. Sunnuntaiaamuna meillä oli pienen pieni poika ja hoitaja toi kahvit ja muistaakseni sämpylät synnytyssaliin - miten hyvältä kahvi maistuikaan siinä tilanteessa.

Anonyymi sanoi…
Very good post. I absolutely appreciate this site. Keep writing!
annikajokinen sanoi…
Ihanat korvakorut, pitäisin nämä itselläni :)
Maistoin kahvia ensimmäistä kertaa neljä vuotiaana mummin ja papan mökillä, nykyisin juon kahvia joka päivä.
annikajokinen95@gmail.com
Unknown sanoi…
Siskolle :D

Muistoja kahvista ei juuri ole, paitsi miten oon pienenä maistanut ja en tykännyt. En juo vieläkään.

anniina.lang96@gmail.com
Mieletön lahjaidea! Just niin suomalaista.
Ja ne ekat äidin ja isän kahvit... meilöä oli myös, ja todellakin se sai kyyneleet ilosta silmiin, kun kahvimukissa luki äiti ja isi.
Lapsena kahvi maistui pahalta. :D
Sude sanoi…
Söpöt korvikset, taitaisin antaa tyttärelleni. Minä olin lapsena kova hinkumaan kahvia ja äiti sanoi, että jos lapset juo paljon kahvia, niin heidän silmänsä muuttuvat ruskeiksi. Ilmankos olen ruskeasilmäinen vieläkin =D