Dermosilin kosmetiikka joulukalenteri unboxaus

Minun kirjaimeni D , kuten Dermosilin joulukalenteri, on tämän päivän puheenaiheena. Olisi kiva kuulla, mikä sinun Deesi on ja löytyykö sinulta Dermosilin tuotteita? Suomen kielessä on muutama kirjain kinkkisempi ja tuntuu todella haasteelta  jopa mahdottomalta löytää niistä kirjoitettavaa. Sen sijaan D tuo heti mieleeni Dermosilin ja viime vuotisen joulukalenterini. Kalenterin ostin itse ja syynä kotimaisuus,  laatu sekä edullisuus. Enkä pettynyt!


Kun avasin Dermosilin joulukalenterin luukkuja, olin kuin pikkutyttö jouluaattona. Ja se jouluaatto oli 24 päivää putkeen! Ajattele!
Löysin tästä joulukalenterita muutaman suosikinkin, joita on sittemmin pitänyt hommata lisää.

Mitä luukuista löytyi? Sen näet nyt. 


Luukusta 1 löytyi ihana vaalean lilan sävyinen kynsilakka. Hajustamaton Candy kynsilakka tekee yhdellä kertaa hieman keveämmän lakkauksen ja toisen kerran päälle lakkaamalla saa peittävyyttä lisää.


Luukussa 2 oli eheyttävä ja palauttava yövoide käsille ja jaloille. Käsien ja jalkojen iholle kehitetty yövoide on runsaan täyteläistä ja silti nopeasti imeytyvää. Voide sisältää erityisen suuren määrän rasvaa kosteuttaakseen ja eheyttääkseen käsien ja jalkojen ihoa yön aikana. Yövoide tuoksuu miedosti vaniljalle. Tuoksunsa voide saa luonnon aidosta vaniljauutteesta. Voide levitetään heti pesun jälkeen vielä kostealle iholle ennen nukkumaan menoa.
Tästä tuli minun Dermosil-top 10 listan tuote.
 

Dermosilin joulukalenterin kolmannesta luukusta löysin 4 kirkkaan väristä puhelinlanka hiusponnaria. Ihan kiva yllätys.


Luukku 4 paljasti ihanan huulikiillon. Tämä huulikiilto ei ole tahmaava, vaan ainesosiensa ansiosta kosteuttava ja hoitava. Tuote on hajusteeton.


Luukku 5 piti sisällään ihonhoitovoiteen, Lime, mikä on kosteuttava voide vartalolle. Voiteessa on raikas, mieto tuoksu, joka virkistää mieltä ja raikastaa oloa. Voide levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti. Voide sopii päivittäiseksi kosteusvoiteeksi vartalolle. Tykkään kovasti.


Luukku 6 antoi kynsilakan, minkä sävy on Gift.


Luukku 7 sisälsi varpaiden erottelijan. Voit käyttää näitä myös sormissa lakatessasi kynsiä.


Jouluinen kynsikimalle luukusta 8.


Luukun 9 takana oli Arganöljyhiusnaamio. Arganöljyhiusnaamio hoitaa kuivia, käsiteltyjä hiuksia, kosteuttaa ja palauttaa niiden luonnollisen kiillon.


Kynsiviila luukusta 10. Ihan tavallinen pahviviila. Hiemen paksumpi kuitenkin, joten siitä plussat. Ns. Täytetuote kalenterissa? Lasiviila olisi ilahduttanut enemmän.


Luukku 11. Kynsilakka sävyssä Love.


Luukku 12. Harja peilillä. Tämä ihanuus oli heti menossa uuteen käsilaukkuuni, mutta vielä silloin opiskelijana ollut rakkaani kysyi, onko tämä hänelle suunnattu luukku, sillä hän kyllä tarvitsisi tuon työharjoitteluun mukaansa.  Annoin tämän harjan hänelle, sillä tässä on peili tuossa vastakappaleessa. Minulla taas käsilaukussa on Turkista ostamani peili ja onhan noita harjojakin. Joten ilmiselvä Murusen luukku tämä luukku 12.


Luukkuun 13 oli sujahtanut huulivoide. Tämä on paras huulivoide, mitä tiedän! Hoitaa hyvin rohtuneet huulet. Ehdottomasti suosikkini.


Luukku 14 kätki sisäänsä Spa & Saunatuotteen. Sauna soap.


Viidestoista luukku oli pettymys. Sininen kynsilakka ei kuulu tyyliini eikä kynsituotteet muutenkaan. Ehkä Dermosil yritti saada ihmiset pois tutusta ja kokeilemaan jotain erilaista?


16 luukku paljasti huumaavan kukkaistuoksun. Todellinen luksustuote.


Luukku 17 tuli käyttöön. Huulikiilto.


Luukusta 18 tuli jälleen kynsilakka. 


Luukun 19 kätköistä tuli esiin pesukukka. Tykkään.


Luukku 20 sisälsi Sauna facial therapyn. 


Luukku 21 säihkyi kynsikoriste tähtien ansiosta.


Luukku 22: kynsilakka 


Luukku 23 ilahdutti suihkugeelillä


Luukku 24 eli jouluaatto kruunattiin huikealla hittituotteella, sillä Hyalyrodi- kasvoseerumit ovat tämän päivän hype-tuotteita.

Kiitos kun jaksoit lukea postaukseni loppuun asti, vaikka pituutta tälläkertaa riittääkin megapostaukseksi saakka. Lopuksi fiilistellään vielä kynsilakoilla, jotka tästä kalenterista sain. Kommentit

On kyllä ja ihan koko rahan (40€) arvosta. Lisäksi löysin monta uutta lempparia, joita olenkin tilannut tämän jälkeenkin. Esim. Luukut 2 ja 13.
Tosi paljon kivoja tuotteita ja just sellaisia, joita tulee arjessa käytettyä.
Mukavaa tiistaita sinulle Viltsu!