Onnea 36-vuotias Ruohis + alekoodi vain tänään

Haluan toivottaa hyvää syntymäpäivää Ruohonjuurelle ja juhlia sitä esittelemällä Organic shopin setin, mikä on saanut sekä minut, että miniäni lumoihinsa. Eli sekä aikuisen +40 -naisen että nuoren parikymppisen naisen. Organic shopin tuotteet löytyvät Ruohonjuuren valikoimista. Ja jotta sinäkin voisit kokeilla edullisemmin jotain ihanaa, saat tälle iltaa alekoodin:

VAIN TÄNÄÄN 15.10. SAAT YHDESTÄ NORMAALIHINTAISESTA TUOTTEESTA -36% ALENNUSTA koodilla RJSYNDET2018 (tarkemmat tiedot TÄÄLLÄ)


Mikä sen kivompaa töiden jälkeen, kuin poistaa maanantain harmaus ja shoppailla jotain  ihqua itselle. Jos tilaat esim shampoon, hoitoaineen ja hiusmaskin, saat alennuksen kalleimmasta tuotteesta. Toki koodi käy myös muihinkin tuotteisiin, joten nyt kannattaa toteuttaa pitkäaikaisetkin haaveet tai tehdä edullisia heräteostoksia. Tämän koodin bongasin siis Ruohiksen jäsenkirjeestä ja etusivulta. Onnea Ruohonjuuri!


Organic shopin valikoima on laaja, joten vaihtoehtoja löytyy moneen makuun. Minun makuun tämä hiustenhoitokolmikko on täydellinen luonnon tuoksujen kimara ja hiusteni rakastaja. Rakastan yrttejä, puhtaita vihreitä tuoksuja, levää, savea, hunajaa... ja niitä tuoksuja näissä on tasapainossa keskenään.

Hiusten pesu voi olla nautinto aisteille siinä missä luksusta hiuksillekin, ja jota voi surutta käyttää arkenakin. Hinta näissä nimittäin on laatuun ja luonnonpuhtauteen nähden pieni. Jopa minulla on varaa näihin. Jipii! Miniä hehkutti makeampia maskeja, joten siirryn seuraavaksi Ruohiksen hedelmätarhaan ja marjametsään. ;)


Vahvistava Blue lagoon-shampoo ja -hoitoaine sisältävät luonnollisia raaka-aineita, jotka uudistavat hiusten luonnollista rakennetta ja sitä kautta vahvistavat hiuksia. Luomulaatuisten levien ja mineraalirikkaan saven suuri pitoisuus ovat tämän vahvistavan shampoon  sekä hoitoaineen tehon salaisuus! Hoitoaine myös helpottaa hiusten käsittelemistä ja tekee niistä terveen ja elinvoimaisen näköiset. 


Organic shopin ylellinen hiusnaamio on rikastettu ravinteikkaalla avokadoöljyllä ja hoitavalla hunajalla. Tämä huikean suosion saavuttanut hiusnaamio auttaa hiuksia palautumaan ja elpymään juuresta latvoihin saakka. Hiusnaamio parantaa hiusten rakennetta ja jättää hiukset pehmeiksi sekä kauniin kiiltäviksi. 

Näitä hiusnaamioita me miniän kanssa käytämme aina silloin, kun hiukset tarvitsevat extra-hellyyttä ja hoivaa. Koska hinta on edullinen ja laatu ja tuoksumaailma sopivia meille, tulee näitä käytettyä välillä ihan muutenkin. Itsensä hemmotteluun. Ja sitähän me kaikki tarvitsemme! 


Näiden virolaisten Organic shopin tuotteiden suosio on maailman laajuisesti huikea, joten ei ihme jos tai kun tuotteet myydään nopeimmille. Tarjolla on myös mm. Erilaisia vartalotuotteita moussesta body butteriin, käsivoidetta, suihkugeeliä ja mm. jokaisen hemmottelijan suosikit, Organic Shopin vadelmainen vartalonkuorinta ja Goodion pehmeän mausteinen chai-raakasuklaa yhdessä paketissa. Että olehan nooea jos mielit aisti-herkutella ja hoivata itseäsi tällä tavalla. 

Rakkaudesta Ruohonjuureen. 

Ja kyllä, minä se kuvassa olen. 

Kommentit

Onnea Ruohonjuurelle ja ihanaa viikkoa sinulle Viltsu <3
EstherH. sanoi…
Kiitos postauksesta ja esittelystä. Itsensä hemmottelu on aina paikallaan!! Jos sulla on voimia ja intoa tule sinne mun kortti sivulle osallistumaan korttihaasteeseen, se on se missä jo oletkin ollut, herättelen sitä vähän henkiin, tuo kavereita mukanasi :)
Omidi ihanaa. Viel kun pystyisin istumaan. Olen vuoteessa lähes kaiken aikaa. Onneksi on tekniikkaa millä esim. Blogata.
Kiitos Outi. Kaikkea hyvää sinullekin.
LauraKatarooma sanoi…
Mää ostin nyt vasta Organic Shopin mango body scrubin. On kyllä ihana! Eka OS:n tuote, mitä kokeillu.
Onnittelut, nyt sinäkkn olet OS-koukussa :) Nämä tuotteet herättävät aistit ja tekevät mitä lupaavat.