Day & Night by Linda Lampenius

Linda Lampenius on yksi kaikkien aikojen mahtavimmista naisartisteista, joita ihailen. Hänen mielettömän upea viulumusiikki saa tempaistua kuulijansa mukaan musiikin ihmemaahan. 

Linda Lampenius on energinen, taiteellinen ja hurjan viehättävä ja kaunis esiintyjä. Tämä naisellinen nainen on pysynyt pinnalla vuosikaudet. Mutta mitä kaikkea se vaatii,  että jaksaa vuodesta toiseen kiertää konserteista toiseen ja esiintyä täydellä teholla ja sen päälle vielä näyttää niin upealta, kuin Linda? 


Linda Lampenius treenaa ja syö terveellisesti. Hän on selättänyt syömishäiriönsä ja on tällä hetkellä onnellinen vaimo, äiti ja artisti. Jaksaakseen ja näyttääkseen yhä 48 vuotiaanakin niin hyvältä, käyttää hän myös ravintolisiä. Aiemmin hän tarvitsi lähes 20 eri lisäravinnepurkkia, joten syystä hän päättyi yhteistyössä Better4youn kanssa kehittämään aikuisen naisen tarpeisiin sopivan ravintolisän. Pääsin testaamaan Better4youn kautta tätä Day ja Night by Linda Lampenius-settiä.  


Day by Linda Lampenius sisältää 60 kapselia, joista jokainen sisältää luonnollisia ainesosasia ja juuri niitä ravinteita, joita Linda tunsi tarvitsevansa terveellisen ravinnon ja treenaamisen lisäksi.  Näitä ovat C-vitamiini, mikä tukee kollageenin tuotantoa, D-vitamiini, joka tukee vastustuskykyä, luontaista beetakaroteenia sekä maitohappobakteereja suoliston tueksi. Annostus on 2 kapselia päivässä. 

Ainesosat: Mehiläisen siitepölyrakeet, Karpalouute, C-vitamiini, Inkivääriuute, Q10, D3-vitamiini (kolekalsiferoli), Beetakaroteeni, Maitohappobakteerikanta (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis (W58), Bacillus coagulans), kasviperäinen kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).


Night by Linda Lampenius, myös 60kpl ja annostus 2 päivässä, tarjoilee mineraaleja ja vihreää voimaa luonnosta. 

Osa ravinteista imeytyy parhaiten yöllä. Yö-kapseleista löytyvät magnesium, mikä edistää hermoston toimintaa, helokkiöljy ja kalakollageeni ihoa ravitsemaan, tyrnimarjauute limakalvojen hyvinvointiin sekä sinkki iholle, hiuksille ja kynsille.

Ainesosat: Kalakollageeni (tyyppi 1), Punariisi, MSM, Magnesiumbisglysinaatti, Tyrnimarjauute, Pinaattiuute, Parsakaaliuute, Rautafumaraatti, Sinkkisitraatti, kasviperäinen kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).


Pääsin testaamaan näitä kahta ravintolisää Better4youn kautta ja olen täysin vakuuttunut kuukaudessa jo siitä, että juuri oikea kombo on saatu mahtumaan näihin kahteen purkkiin. Ja hinta jos hirvittää niin mieti paljonko maksaisit  niistä paristakymmenestä purkista! Aivan liian paljon.  Joskus kannattaa satsata omaan hyvinvointiinkin.

Kun lopetin näiden käytön, huomasin jonkun ajan päästä väsymyksen palaavan, selkä kouristelee, kynnet lohkeilevat taas entiseen tapaan...  Eli kaikki se, mitä emme näe, kuule tai huomaa on juuri se oikea asia ravintolisien kohdalla. Silloin kun ei väsytä, asia on kunnossa. Silloin kun mitään ylimääräistä ei ole, on meilllä kaikki tarvittava kehossa.

Ravintolisät saatu better4you

Kommentit

Anonyymi sanoi…
You've made some really good points there.
I looked on the web to find out more about the
issue and found most individuals will go along with
your views on this website.
Kuulostaa toimivilta. On aina hyvä löytää ne itselle sopivat tuotteet ja nämä kuulostaa toimivan sinulle <3
Mukavaa viikkoa Viltsu!
Tuo on totta, että omaan hyvinvointiin kannattaa satsata <3 Kiva, että löysit näistä itsellesi apua :)