Aikuisten joulukalenterit 2018

Koska viime vuonna innostuin Dermosilin joulukalenterista ja tänä vuonna on jo ensimmäiset joulukalenterit tulleet myyntiin, osa loppukin, halusin koota sinulle listan niistä.

Lokakuu on vasta menossa, mutta kun joulu nyt vaan on niin ihanaa aikaa, ja etenkin oman joulukalenterin parissa! Katsotaan nyt, minkä minä tälle joulua hankin. Vai hankinko mitään.


Aloitan Lookfantasticin joulukalenterista, sillä siitä on jo tullut ale-koodikin beautyboxin mukana. 

Tämän joulukalenterin hinta on 109 € ja se sisältää 25 taianomaista tuotetta. Kyseessä on 325 euron arvoinen paketti kauneustuotteita laidasta laitaan esim. meikkejä, hiustuotteita , voiteita...   Kuukausittaisen kosmetiikkaboxin tilaajana tämä olisi minun top5-kärjessä, jos vaan lompakko antaisi periksi. 


Toisena vastaani tuli TwistBen kaksi eri hintaluokan kalenterivaihtoehtoa. Nämä kalenterit toimitetaan marraskuussa.

Voit valita joko tavallisen tai vegaanisen vaihtoehdon tai samat tuotteet ilman yksittäispaketointia. Jokainen näistä vaihtoehdoista maksaa saman, 159 euroa. TwistBen kalenterissa on 24 tarkoin valikoitua tuotetta naisille. Mukana on sekä kosmetiikkaa, että herkkuja.


Lisäksi TwistBeltä löytyy Mini -joulukalenteri, joka maksaa ainoastaan 39 euroa. Myös minin voit valita tavallisena, vegaanina tai paketoimattomana.

Mini joulukalenteri kätkee sisäänsä 24 näyte-tai matkakokoista kosmetiikka- tai kauneusruokatuotetta. Ideana on päästä tutustumaan TwistBen tuotteisiin näytteiden muodossa.

Periaatteessa tämä kiinnostaa hintansa vuoksi minua. Toisena plussana se, ettei kaikki ole kosmetiikkaa. Mietin vain näytteiden kokoa, joista en tiedä. Top5-Listaan päätyisi joka tapauksessa. Huomioitavaa on se että tämän joulukalenterin mukana tulee alekuponki, jolla voit tilata -15% alennuksella  täysikokoisena ne tuotteet, joihin kalenterissa ihastuit.
Kolmas joulukalenteri, joka vastaan tuli, oli Primaveran eteeriset öljynäytteet ja öljyt sisältävä kalenteri. Ideana minulle hyvinkin mieluinen, mutta hinta arveluttaa omaa maksukykyäni ajatellen. Greendealissa ennakkotilaus on alkanut ja hintaa tällä kalenterilla on 69.95euroa.

Kalenteri sisältää 20 kappaletta 1 millilitran eteeristä öljyä ja/tai tuoksuöljysekoitusta sekä 3 original-kokoista 5 ml:n eteeristä öljyä. Lisäksi kalenterista löytyy luomuhoitoöljyjä, joihin eteerisen öljyn voi sekoittaa. Ihan periaatteesta kalenteri pomppaa top 5-listani kärkikahinoihin.

Yksi luottokosmetiikka brändeistäni on Weleda. Siksi olenkin innoissani tästä Weledan joulukalenterista. Valitettavasti Greendealistä kaikki on jo loppuunmyyty.

Kalenterin sisältö on matkakokoista kosmetiikkaa laidasta laitaan öljystä hiustuotteisiin ja kaikkea siltä väliltä. Myös tämän kalenterin hinta on 69.95euroa. Vieläköhän tätä tänä vuonna saa jostain?


The Body shopin valikoimasta löytyy 3 eri arvoista kosmetiikkakalenteria. Jokaisessa on meikkejä ja ihonhoitotuotteita niin kasvoille, kuin vartalollekin, sekä oheistuotteita. Nämä joulukalenterit tuovat satumetsän taian kotiisi.

Olivia-pöllössä on 24 luukkua, jotka sisältävät matkakokoisia tuotteita.  Arvoltaan kalenteri on 139,10 €, myyntihinta 79€. 
25 päivän Lumottu joulukalenteri on kuvitettu ihanalla Dani-peuralla. Dani vie sinut testaamaan 25 päivän ajan eläinkokeettomia kauneustuotteita. Tämä kalenteri sisältää mm. Elvyttäviä ja energisoivia tuotteita. Tuotteet ovat sekä pieniä että täysikokoisia ja niin kylpy-, hius-, meikki-, ihonhoito- kuin oheistuotteitakin. Kalenterin luukut ovat palapeli, jotka paljastavat lumotun metsän otukset. Tiedän the Bodyshopin kalentereiden sisällöt, joten voisin hyvinkin ostaa tämän, jos olisi varaa. Hintaa on 99 euroa ja arvoltaan tuotteita löytyy 185,30 eurolla.

Kolmas ja arvokkain joulukalenteri The Body shopilta on Lumotun metsän Freddie-kettu. Tämä kalenteri maksaa jopa 139 euria ja sisällön arvo on huikeat 335,30 euroa!

 Tämä ultimate joulukalenteri on kuin unelma. Se sisältää jopa 14 täysikokoista tuotetta ja ylellisimpiä the Body shopin kasvojenhoitotuotteita. Nämä kalenterit ovat palapelejä samalla. Voin kertoa sisällöstä sen verran, että käyttöön tulisi kaikki minulla ja olisin aivan, että: wau, mikä tuote! Wsu mikä tuoksu! 
Sinulle, joka et niinkään välitä kosmetiikasta, mutta haluat silti suklaan tilalle jotain räväkämpää, löytyy Sinfulilta 10.10. Ilmestyvä eroottinen joulukalenteri. Tämä kalenteri myydään nopeimmille tarjoushintaan, joten ilmottaudu nyt heti meililistalle. 

Kalenterissa on tuotteita sekä miehelle, naiselle että parille. Luukkuja on 24. Tuotteet soveltuvat esileikkiin ja rakkaudellisiin , fantastisiin iloihin. Lisäksi mukana tulee eroottisiin nautintoihin saatteleva jouluvihko. Eikä siinä vielä kaikki. Mukana myös 3 ilmaista liukuvoidenäytettä. Tämä koko paketti on arvoltaan 320 euroa, mutta myyntihinta vain 99 euroa. 


Joulukalentereita on lukuisia aikuiseen makuun. Koska lista on pitkä, mainitsen tähän loppuun vielä muutaman vain nimeltä ja hinnat. Nämä kaikki löydät Kicksiltä

 • Lumene 24 Arctic Beauty Treasures Advent Calendar, 89.90€ (arvo 199€) Ostaisin ehdottomasti, jos voisin.
 • Rituals The Ritual Of Advent Calendar 71,50 € (arvo? ) Ehdoton ykkönen minulle. 
 • Christmas Calendar KICKS Beauty  44,90€ (arvo 147€ )
 •  24 Days Of Clinique Calendar Clinique 89 € (arvo ?)
 •  Sugar Trip Advent Calendar NYX Professional Makeup 86,10 € (arvo ? )
 • Advent Calendar Essie 89,90 €(arvo? ) 
 • Out Of This World Advent Calendar bareMinerals 95 €  (arvo 550€) LÖYTÖ!! 
  JA TEILLE, JOTKA HALUATTE LUKSUSTA,  TODELLISEN ARVOLAHJAN ITSELLESI TAI RAKKAALLESI, TÄSSÄ SE ON: 
  • Advent Calendar Jo Malone London 517,50 € (arvo ?)

  Tuleeko sinulle muita joulukalentereita mieleen? Mikä on sinun suosikkisi ja ostatko jonkun? 

  Kommentit

  En osta, koska en sitä jouluakaan vietä, mutta ostaisin body shopin kalenterin, jos sellaisen hankkisin. Lisäksi kiinnostaisi tee-kalenteri, josta kuulin viime joulun alla.
  Aivan, teekalentereitakin on muutamia erilaisia. Ja salmiakkikalenreri karkkipuolelta.
  LauraKatarooma sanoi…
  Mää ostan taas teejoulukalenterin! Tai kaks. :D
  Anonyymi sanoi…
  LookFantasticilta löytyy ainakin tälläinen Weledan kalenteri:
  https://tinyurl.com/y6uz45n5
  Se onkin kiva kun pääsee maistamaan eri makuka.
  Eli sen sa yhä jos haluaa. Mahtavaa. Kiitos vinkistä.
  Taina sanoi…
  Olipa kiva listaus! Itse puuhaan lapsille joka vuosi yllätyskalenterin, mutta itselleni en ainakaan vielä ole kalenteria ostanut. Kivoja kyllä ovat, pitäisiköhän..? :)
  Iloisia syyspäiviä sinne!
  Soja sanoi…
  http://www.kansallispuku.com/fi/ws/3/636/kansallispuku%21+-tuotteet/kirjonnan+salaisuus+iv+-joulukalenteri.html