Kolme tuotetta kestävään silmämeikkiin

Oletko huomannut eroa siinä, kuinka meikkaat arkena ja kuinka viikonloppuna? Entä silmämeikki, käytätkö mieluummin mattaa vai kimalletta vai molempia? Olisiko sinusta kiva, jos yhdessä ainoassa luomiväripaletissa olisi sekä mattaa, että hentoa kimalletta, joita voisit käyttää yksin tai yhdessä ja sävymaailmakin olisi yhtenevä, eikä sitä sun tätä sekaisin? 

Minä sain joululahjaksi Ruohonjuuresta aivan ihanan meikkipaletin, jonka haluan sinulle näyttää ja samalla myös mielestäni laveran ja Beauty popupin parhaat tuotteet silmämeikin teossa. 


Olen todella innoissani tästä puisesta rasiasta, joka sisältää kertakaikkisen ihanat arki- ja juhlameikkisävyt juuri minun makuuni. Keski-ikäisenä naisena en enää välitä niinkään todella kimaltavasta silmämeikistä, enkä rohkeista väreistä, sillä luomeni ovat raskaat muutenkin. Luonnon sävyt korostavat suuria silmiäni paremmin. 


Aloitetaan kuitenkin pohjustuksesta, sillä pohjustus on erityisen tärkeää kaikille iästä riippumatta. Silmämeikin saa paremmin pysymään koko päivän, kun pohjustaa luomet ensin.  Sain laveran silmämeikinpohjustusvoiteen testiin, enkä aio luopua. 

lavera Eyeshadow Base -pohjustusaine on väritön, joten se sopii vaaleiden ja tummien sävyjen kanssa erinomaisesti. Pelkkä värivoidehan saattaa muuttaa vaaleaa sävyä niin, ettei se erotu edukseen. Pohjustuksen kanssa ei tarvita muuta kuin silmämeikki.
Luomu aloe veraa sisältävä nopeasti kuivuva koostumus ehkäisee silmäluomien sekä väripigmenttien rasvoittumista, minkä ansiosta luomiväri kestää pidempään ja kauniina koko päivän. Silmä- ja ihotautilääkärien testaama pohjustusaine sopii myös piilolinssien käyttäjille. Edes hikoillessa ei tullut silmiin ylimääräisiä nesteitä. 

Taputtele pohjustusainetta varovasti silmäluomille. Huomioithan eka kerrallakin jo, että tämä pohjustusaine on riittoisaa, joten ota vain pari tippaa kerrallaan sormenpäälle. 

Tuote löytyy muunmuassa Ruohonjuuren valikoimista. KLIKKIS Eikä ole kallis. Reilusti alle kympin. Se on yksi syy sille, miksi käytän juuri tätä pohjustusta jatkossakin. Haluan herkälle silmänympärysiholle kevyen koostumuksen omaavan pohjustajan ja mahdollisimman ihoystävällisen ja luontoystävällisen meikin. 


Kun pohjustusaine on kuivunut, voit laittaa luomivärin normaaliin tapaan. Bohon Luomiväripaletti on oikea unelma ja tämä on kaiken lisäksi nyt lähes 7 euroa halvemmalla  normaalihinnasta Ruohonjuuressa! KLIKKIS  Halusin itse tämän tarjouksen sinulle kertoa, sillä noin suuri hintaero on huikea etu, jos satut innostumaan tästä. Ruohonjuuri tai Boho ei ole minua pyytänyt mainostamaan eikä mainitsemaan tarjouksesta! 

Upea 8 värisävyn luomiväribaletti on kauniissa saarnipuisessa rasiassa. Värinapit ovat refill-idealla, joten sävyn loputtua voit ostaa uuden napin tilalle. Eikä tietenkään tarvitse ostaa kaikkia samoja sävyjä, ellet halua. Voit ostaa esimerkiksi eniten kuluvaa sävyä kaksi nappia ja jättää jonkun sävyn pois. 


Bohon pakkaukset ovat aivan yhtälailla ekologisia, kuin tuotteetkin. Tämäkin paletti on täysin vegaaninen eikä turhia muovipakkauksia ole päälläkään. Näinollen jää luontoa kuormittavat materiaalit pois.  


Tässä pakkauksessa on hauska yksityiskohta, joka itseasiassa mahdollistaa entistäkin paremman tavan saada meikit myös alemmasta rasiasta käyttöön. Ei pelkoa, että kesken meikkaamisen paletti kaatuisi lavuaarin reunalta pesualtaaseen tai että joutuisit vatvovaam auki ja kiinni eri kerroksia. Rasian saa nimittäin irrotettua kolmeen osaan; Kansi sekä kaksi erillistä neljän luomivärin kiekkoa. Helppo irrottaa ja takaisin kasata pienten, mutta vahvojen magneettien ansiosta. 


Voit käyttää kaikkia sävyjä yksistään tai sekoittaa kaikkia keskenään. Tällä paletilla saat sopivan meikin niin arkeen kuin juhlaan. Jotta onnistuisit korostamaan silmiäsi kauniisti ja näyttävästi, kannattaa oman silmän muoto ja luomien raskaus huomioida. Minulla on suuret silmät ja raskas luomi, joten minulla on tärkeää saada valoa silmän sisäkulmaan ja yrittää häivyttää raskasta luomea. Molemmat onnistuvat tällä setillä. 


Boho Gipsy Palette Earth –luomiväripaletissa on 8 luonnollista sävyä, 3 on mattasävyjä ja 5 helmiäissävyä. Luomivärejä voit käyttää sekä kuivalla että kostealla siveltimellä. Bohon luomivärit ovat tunnettuja korkeasta pigmenttisyydestään sekä pysyvyydestään. Pohjustusaineella pysyvät entistäkin paremmin. Päävaikuttavat ainesosat paletissa ovat aprikoosiöljy, maissi sekä oliiviöljy.


Koska silmämeikin teossa tulee käytettyä useampia luomivärejä yhtäaikaa, tulee joskus sellainen fiilis, että enkö nyt voisi vaan käyttää sitä samaa sivellintä jokaiseen luomiväriin. Vaan kun en voi. Sehän vaan sotkisi luomivärin ja tekisi ei-toivotun- sävyn silmäluomille. Siispä siveltimiä on ollut useampia käytössä yhtä aikaa. Huoh. Ja sitten niiden pesu... Voi mikä sivellinsirkus! 


Color switch solo  on tässä asiassa pelastus! Löysin Beauty pop upista tällaisen paketin, joka oli pakko saada. Ja sainkin sen blogiin testattavaksi. Ja nyt sinä, joka olet tuntenut samoin, kuin minä sivellinsirkuksen keskellä, luehan tämä! 

Color Switch mahdollistaa monivärisen meikin teon vain yhdellä siveltimellä! Kyllä vain! Tämä ei siis ole itsessään sivellin, vaan siveltimiä varten tarkoitettu työkalu. Kuiva, kaksipuolinen sieni puhdistaa meikkijäämät siveltimestä niin, että värejä voi vaihtaa meikkiä tehdessä vaaleasta tummaan ja takaisin yhdellä ainoalla siveltimellä! Eikä tässä sienessä todellakaan ole mitään puhdistusaineita tai kemikaaleja allergisoimaan ihoasi. 


Ensinnäkin Color switch solo on upeassa peltirasiassa. Tämä kulkee meikkilaukussa mukana ja on myös meikkauspisteessä kaunis esine esilläkin. 


Kun avaat kannen, on puhdistussieni heti käyttövalmis. 


Sieni on kevyt ja irrotettava. Sen voit käyttää molemminpuolisesti. Itseasiassa se kannattaakin käyttää ensin toinen puoli ja sitten kun se on kulunut, kääntö, ja toinen puoli. Missään nimessä ei rasiaa pidä heittää roskiin, vaikka sieni kuluisikin loppuun. Eikä se edes ihan hetkessä kulu, mutta silti. Nimittäin tähän on saatavana myös täyttöpakkaus! Eli uusi sieni! Saatavana on myös Color switch Duo rasialla tai ilman. Löydät nämä kaikki TÄÄLTÄ


Levitä luomille haluamaasi luomiväriä. Olipa se tummaa tai vaaleaa. Pyöritä sivellintä kuivaa sientä vasten niin, että siveltimen värijäämät irtoavat sieneen. Voit vaihtaa heti toiseen väriin! Sieni on pesun kestävä! 

Nämä kolme tuotetta ovat tuoneet minun silmien meikkaukseeni paljon apua, iloa ja kauneutta. Senpä vuoksi halusin nämä sinullekin esitellä. Toivottavasti tykkäsit postauksestani.

Onko jokin näistä tuotteista sinun meikkipussissasi jo? 
Mikä herätti eniten kiinnostusta? 


Silmämeikinpohjustusvoide lavera blogitestiin
Luomiväripaletti Ruohonjuuri joululahja
Siveltimien putsari Beauty popup blogitestiin

Kommentit

Tuossa Bohon paletissa on kyllä niin kauniit sävyt! Olen muutenkin ollut tosi tyytyväinen Bohon luomivärien laatuun ja käytän niitä paljon :) Aurinkoista viikonloppua!
Bohon sävymaailma on todellakin luonnollinen ja kaunis. Ihastuin heti.
Päden paja sanoi…
Kiitos kivoista vinkeistä, olipas hyvänoloisia tuotteita! Nämä olikin minulle ihan uusia tuotteita:) Oikein leppoisaa viikonloppua ja mukavaa alkanutta maaliskuuta♥
Unknown sanoi…
wow interesting shades dear, this palette look beautifull & i love it ..

https://clicknorder.pk online shopping in pakistan