Siirry pääsisältöön

Anna Hyvän kiertää - Mitä sain?


Osallistuin Facebookin puolella Anna hyvän kiertää-tempaukseen, johon olen pyrkinyt osallistumaan joka vuosi. Ajatuksena tällä kertaa oli; Saan lahjan, annan viisi lahjaa. Lahjat voivat olla mitä tahansa, missä vaiheessa vuotta tahansa. Ei siis paineita heti olla askartelemassa jotain huippuhaastavaa, vaan riittää vaikka vain kortti tai leffaan kutsu. Toki askartelijana aikomuksenani olisi yllättää jollakin itse tekemälläni osallistujat, mutta katsotaan nyt sitä sitten, mitä keksin. Minulle tuli jo lahja, jonka lähetti RaijaAnnikki. Paketti itsessään oli upea, eikä edes jäänyt yhteen. Kirahvipussi sisälsi erilaisia teepusseja niin, että Muruselle ja minulle oli aina samat. RaijaAnnikki ajatteli todella kultaisesti, myös Murusta. <3 RaijaAnnikki taitaa ystävänäni tietää myös, että Afrikan eläimet, kuten kirahvi, ovat kamelien ja tiikereiden, kissojen ja perhosten lisäksi sydämeni asia. 


Atc-kortti oli söpöyttä kerrakseen kissoineen ja kaikkineen. Perhonen ja kissathan ovat minulle tärkeitä olentoja, joten sanomattakin selvää, että tykkäsin! 


APUA! RaijaAnnikki on tehnyt minulle Tee-aiheisen Pocket letterin perhosineen! Kuulun erääseen kansainväliseen tee-ryhmään, joten tottakai tee aiheena on ihana! Ja värit!

Pocket letter tarkoittaa, että keräilykorttitasku-sivuun tehdään atc-kortteja 9 kpl ja kortit tavalla tai toisella ovat keskenään samaa sarjaa. Ei välttämättä tarvitse olla tällä tavoin kokonaisuus, vaan esimerkiksi samaa sävyä tai samoja kukkia tms. Lisäksi PC:n takapuolelle laitetaan pieniä esineitä, kirje tms kivaa jokaiseen taskuun. Lisää voit lukea tuolta minun blogini yläpalkista löytyvästä askartelusanastosta.


Tämäkin Pocket letter päätyi minun PC-kansiooni. 


Ihastuttavat rönsyilevät nauhat koristeineen oli solmittu taskun sivuun. 


Pienistä yksityiskohdista syntyy upea lopputulos. 


Kiitos RaijaAnnikki! 

Kommentit

 1. https://korttihurahdus.blogspot.fi/2018/02/taskukirje.html Tässä linkki.

  VastaaPoista
 2. Kiitos,olet laittanut kauniisti esille yllärin.Huvää pääsiäisen aikaa ja kevään tuloa.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa postia oot saanut. Noi kortit ovat kauniit ja myös mukavaa herkkua.

  VastaaPoista
 4. Hei! Jostain tänne löysin ja kun askartelen kortteja niin esittelenpä omani=) Sivuiltani löytyy tunnisteella Sus'huets pari postausta joissa kortteja.
  Askartelu on kivaa!!! =)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanat lahjat ja aivan upeita kortteja.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…