Hae tästä blogista

Hartiaseudun TheraPearl testissä

Olipa kerran niskahartiaseudun kiputila. Toisen kerran kipu oli vatsan seutuvilla ja kolmannella kerralla kyljessä.. Yksi ja sama keino auttoi jokaista näistä kivuista lievittymään ja jopa poistumaan omille teilleen. Se keino oli nimeltään Thera Pearl Niska-hartiaseudun Kuuma-kylmäpakkaus. 


Tämä ihana apulainen on samaa sarjaa, kuin aikaisemmin esittelemäni supersankari, selän Therapearl. Muistin virkistykseksi linkki TÄSSÄ

Myös uusi apulaiseni, Thera Pearl kylmä/kuumapakkaus niskalle on hyvin muotoiltu juuri kyseiselle alueelle ja mukautuu täydellisesti vartalon muotoihin. Tässä ei ole mitään kokolappusia, eli olitpa pieni tai iso ihminen, sama käy kaikille. Meillä jopa kymmenkiloinen Luis-kissa nauttii loikoilla tämän pakkauksen päällä, jos se on viileä. Luisilla on astma, joten paksuturkkiselle kissalle viileys tuo myös astmaan helpotusta. Lemmikkien ja pienten lasten kohdalla on kuitenkin AINA oltava erityisen tarkkoja, eikä heitä saa yksin jättää tällaisten tarvikkeiden kanssa. Kissakinhan saattaisi puhkaista kynnellään muovin ja ties mitä tapahtuisi. Olen aina läsnä, jos Luis tätä pitää allaan tai selässään. Kesä tulossa...


 Ja kuten alussa mainitsin, kiellettyä ei ole käyttää muuallekin vartalolla ihan ihmisillä. Itselläni on ollut menkkojen aikaan alavatsaa vasten ja erinomaisesti muotoutuu siihenkin. Kyljessä hieman jouduin taivuttelemaan kylmäpakkausta, mutta sainpa avun kumminkin. Polven seuruville, käsivarren ympärille... Mihin ikinä tarvitset ja juuri tämä muoto sopii. Tuossa pakkauksen kuvassa se on edestä päin kuvattu juurikin nimetyllä paikallaan. 

Lämmitä mikrossa tai jäähdytä pakastimessa. Tarkista tyynyn lämpötila aina ennen käyttöä. Jos käyttötarve sinulla on useampi kerta vuorokaudessa, pidä vähintään 20 minuutin tauko välissä. Tyynyn voi puhdistaa tarvittaessa helposti saippualla ja vedellä, jos esimerkiksi tuskanhiki pukkaa päälle kesken kaiken tai muusta syystä tarvitset puhdistaa sitä. Älä kuitenkaan hankaa millään terävällä tai pintaa vaurioittavalla ja muista, ettet keitä pakkausta.. Älä käytä pakkausta vaurioituneella, ärsyyntyneellä, erittäin herkällä tai tunnottomalla iholla. Lopeta käyttö, jos sinulla esiintyy epämukavuutta tai pahoinvointia. Tässä pakkauksessa ei ole remmejä, joten se ei pääse kiristämään. Myyntipakkauksessa on kerrottu mikrossa lämmitettävä aika eri tehoille, mutta ainakin eka kerralla ole paikanpäällä sammuttamassa mikro, jos pakkaus kuumenee liikaa. Siitä ei saa alkaa kuulumaan mitään ritinää ja pauketta! 


Kuuma-kylmäpakkaus helpottaa lihasjännitystä, särkyä ja kipua ja sitä todellakin voidaan käyttää kylmänä tai lämpimänä tarpeesi mukaan. Minulla on ollut saman sarjan selkäpakkaus alaselässä lämmitettynä ja samaan aikaan tämä pakkaus kyljessä kylmänä. Ah, kun kivut hiljalleen lievittyvät ja nukahdan autuaaseen uneen! Vihdoinkin! Nauroinkin silloin eka kerralla ja kirjoitin Facebookiinkin, että kroppani todellakin on eriparia, kun yhtä aikaa on kuuma ja kylmä auttamassa. Sain naurunaamoja ja tykkäyksiä. :D 

Olen sitä mieltä, että tämä Thera pearlin materiaali on paksumpaa ja geelihelmet suurempia, kuin monessa muussa suorakaiteen muotoisessa kylmä-kuumapakkauksessa (eri merkkiset). siitä huolimatta Thera Pearlin pakkaus kuin pakkaus muotoutuu erinomaisesti kehoa vasten. Selvää se, kun kyseessä on muotoillut pakkaukset, eikä pienet neliöt tai suorakaiteen muotoiset. Lisäksi tässä etuna on se, että jokainen pala Thera Pearlin pakkauksesta on yhteydessä  viereisiin paloihin, jolloin geelihelmet pääsevät siirtymään tarpeen mukaan toiseen taskuun. Se edesauttaa sitä, että juuri muotojen mukaan asettuu paikoilleen ja auttaa ihoa vasten, eikä ole toisesta päästä pallo ja toisesta tyhjä. 


Pakkaus on siinä mielessä näppärä, että sitä voidaan käyttää lukemattomia kertoja uudelleen ja vaikka niin, että ensin mamma käyttää kylmän pakkauksen siihen asti, että pakkaus on lämmennyt ihon lämmöstä ja sitten se lämmitetään papalle mikrossa. Toisinpäin ei onnistu yhtä nopeasti, sillä kylmäksi asti vaatii pakkasessa oloa noin pari-kolme tuntia. Älä pakasta kuitenkaan yhä lämmintä (mikrosta) pakkausta äläkä lämmitä vielä jäässä/kohmeessa olevaa. Näin varmistat pitkäaikaisen keston.

Meillä tämä säilytetään jääkaapissa, jolloin se kylmyys ei saa haukkomaan henkeä ja voin laittaa suoraan iholle. Pakastimen kylmä on turhan kylmä suoraan iholle minun mielestäni. Muihin geelitäytteisiin tyynyihin verrattuna Thera Pearl niskatyyny samoin kuin selkätyynykin tuntuvat hieman lämpimämmältä, kuin muut jääkaapissa olevat tyynyt. Kun noita vertaa toisiinsa niin Thera Pearlin suojamuovi tuntuu hieman paksummalta ja varmaan myös helmien pintamateriaalikin siihen vaikuttavat. Ja allergisille tiedoksi, ettei thera pearlin pakkaukset sisällä BPA:ta, ftalaattia tai lateksia.


Tykkään käyttää hartioilla tätä Thera pearlin pakkausta mieluummin, kuin kauratyynyä, sillä U-muotoilunsa vuoksi There Pearl-niskatyyny pysyy paremmin hartioilla kuin kauratyyny. Myöskin painoero on huomattava. Kaikkein kivointa on, kun voin istahtaa sohvalle vaikkapa Salkkareiden ajaksi ja laittaa lämmitetyn pakkauksen hartioilleni. Kupissa on kuivattuja hedelmiä ja pähkinälajitelmia ja siinä sitä huomaamattani saan hartiaseudun rentoutumaan ja olon miellyttäväksi. Ei enää lihasjumeja, kireyttä, "kananmunia" harteilla.. Plussaa on se, ettei lämmittämiseen kulu kuin puolesta minuutista minuuttiin aikaa ja missään nimessä pakkaus ei ole liian kuuma. Ihan ensimmäisellä kerralla jopa tuhahdin itsekseni, että saapa nähdä, kun on "niin haalean tuntuinen". Loppupelissä se olikin juuri oikeanlämpöinen, eli ei shokeerannut lihaksia ja iho kesti sen koko 20 minuuttia sen kummempaa tulipunaisena punoittamatta. Lisäksi lihakset rentoutuivat erittäin hyvin tuona aikana, eli ne rakastivat lämpöä sen sijaan että olisivat polttelusta huutaneet apua. Suosittelen siis sinullekin, jos kärsit niska-hartiaseudun kivuista joko satunnaisesti tai säännöllisesti, tykkäät käyttää muutenkin kauratyynyä tai käydä hierojalla. Myös kaikille teille, jotka tarvitsette menkkoihin viilennystä vatsalle tai jumpan/lenkin/kuntoilun jälkeen kylmä tai kuuma auttaisi vaikkapa jotain muuta kohtaa, kuin edellä mainittuja. Muista myös, että Thera Pearlilla on myös iso selkä-tyynyThera Pearl Multizon, joka on pieni tyyny sekä Thera Pearl silmämaski, joka hellii turvonneita, väsyneitä tai kuivia silmiä, helpottaa päänsärkyä ja auttaa lepäämään. Lapsia unohtamatta, perheen pienimpien avuksi löytyy ihana pinkki Thera Pearl KIDS-possu sekä vihreä suloisuus, sammakko. Etenkin nuo lasten pakkaukset ovat erinomaisia myös aikuiselle migreeniotsalle, mustelmille tai hammassärkyyn. Meillä ainakin vaihdetaan kaikki vanhat epäkäytännölliset ja kulahtaneet pakkaukset Thera Pearlin pakkauksiin. Ovat kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan sopivia ja käytännöllisempiä, ehdottomasti! Ja mikä sen siistimpää, kuin hieman hassutella kipuillessa pikkuinen possu polvella.

Loppuun video Thera Pearlin käytöstä erilaisiin vaivoihin. Mukana muitakin pakkauksia, kuin niska-hartia.


Apteekkishop tarjosi tämän tuotteen minulle kivun lievitykseen8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä hyvältä! Minulla on ollut kipuja helpottamassa lämmitettävä ryynipussukka, joten nämä kyllä tosiaan toimii.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tämä on todella hyvä myös menkkakipuihin vatsalla.

   Poista
 2. Hi, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I am attempting to find things to enhance my
  website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  VastaaPoista
 3. Touche. Sound arguments. Keep up the amazing spirit.

  VastaaPoista
 4. Découvrez toutes les vidéos buzz de la planète.

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...