ATC postia Ja Parhaat palat Ikean Elohuoneesta


Tänä vuonna on atc-kortteja lähtenyt ja saapunut runsain mitoin edellisvuoteen nähden ja vasta ollaan aloittamassa maaliskuuta. En voi valittaa, ainoastaan olla iloinen ja tyytyväinen myös itseni voimavaroihin. Jälleen sain kunnian tutustua uuteen atc-vaihtopariin, Anskuun. Hänen kortit tässä seuraavaksi. 


Nämä Anskun kortit ovat upeita ja saivat minut huokaisemaan ihastuksesta. Värejä on, mutta kohtuudella ja tasapainossa. On sekatekniikkaa ja sanomaa. 


Jokaisessa kortissa on tutkittavaa ja ihmeteltävää. 


Rakastuin täysin Anskun käsialaan


Ja perhosia, jotka merkitsevät minulle paljon. Kiitos Ansku.


Ikean Elohuonetapahtuma oli kutsutuille ja kävimme siellä syksyllä jo katsomassa uusia trendejä. Tässä parhaat palat Ikean Elohuonetarjonnasta, kun enhän ole muistanut näitä kuvia blogiin laittaa aiemmin. 

Älyvalaistus oli meidän suosikki. Kaukosäätimellä saisin säädettyä koko asunnon valaistuksen tai vaikka vain olkkarin. Tosi kiva ajatus, jos esimerkiksi kutsuisimme kavereita iltaa istumaan. Keittiössä  olisi kirkas valo purtavaa laittaessa ja samaten olkkarissa vierailla. Kun huomaisin lämpimäisten olevan valmiita, himmentäisin olkkarin tunnelmallisesti ja veisin herkut olkkariin kohta. Samalla olisi eteiseen tullut kirkas valo. Keittiö pimenisi sohvalla istuessa. 


Toinen mikä ihastutti, oli kollaasin keskellä ja tässä yläkuvassa näkyvä perheelle suunnattu sohvaryhmä. Jokaisen palasen saa omaan tarpeeseen ostettua ja jokaiselle perheenjäsenelle omaan tarpeeseen. Esimerkiksi junnulle oma piilonurkka musiikin kuunteluun ja lukemiseen, perheelle seurustelutila ja sitä rataa. Kaikki saa yhdistettyä keskenään. Ihana olisi tuollaisia rakennella isoon kotiin. Minä ottaisin niin ilomielin itselleni rauhallisenkin pisteen, jossa saisin herkistellä kirjan kanssa rauhassa keskittyneenä. Erityisherkkä kaipaa välillä omaa rauhaa. (useasti). Tuollai sen oman rauhan saisi samaan tilaan muiden kanssa. Niin, tuo siis jos olisi iso tila ja lapsia kotona. 


Rakastan värejä! Rohkeita ja lämpimiä värejä! Ja kunka hyvin ne toimivatkaan mustan ja valkoisen kanssa. yhdistele rohkeasti! Ole luova!  


Ja viherkasvit ovat nyt In. Ikeassa on tarjolla uskomattoman elävän näköisiä viherkasveja sekä oikeita viherkasveja. Ideoita sommitteluun ja ryhmiksi löytyi Ikeassa käydessä. 

Vaikka Elohuone-tapahtuma olikin syksyllä, on Ikea yhä täynnä kaikkea ihanaa, myös kuvien tuotteet. Se, mikä minua Ikeassa ihastuttaa, on valmiiksi suunnitellut huoneet. Nyt uutena oli myös kaksio kokonaisuudessaan. Siellä näkee heti, miltä esimerkiksi sohva näyttäisi ja kuinka suuri pöytä sohvaan nähden olisi, miten värit toimivat yhdessä ja kuinka voisi sisustaa vaikkapa keittiön tai kylppärin. Jos Ikea on sinulle vieras tai et ole avoimin silmin ja mielin käynyt siellä katselemassa, niin suosittelen. Ja aina sieltä jotain mukaan lähtee, sillä hinnat ovat niin edullisia ja löytönurkassa aina jotain pientä tarpeellista. Minä olen esimerkiksi löytönurkasta löytänyt isoja laatikoita verstaalle ja sillai saanut siistittyä verstaankin ulkonäköä. Ikeasta on myös hyllyt verstaalla. 

Kiva oli saada opastettu kierros lahjakasseineen Ikeasta ja vaikkei se millään muotoa liittynytkään blogiin, halusin siitä kertoa sinullekin. 

Mukavaa viikkoa sinulle! 

Ikean kierros: Ei liity blogiin mitenkään


Kommentit

Voi miten kauniita nuo kortit on. Ihania kuvia Ikean tapahtumasta. Valaistuksen tärkeydestä ei turhaan puhuta, varsinkin täällä Suomessa, jossa on niin paljon pimeitä kuukausia vuodessa.
Päden paja sanoi…
Upeita kortteja ja voi miten kauniita elohuone kuvia! Onpa kiva että nykyään on noin aidon näköisiä viherkasveja nuo kun on niitä jotka varmasti minäkin saisin pysymään voimissaan:) Kaunista talvipäivää♥
Valaistus on todella iso asia ja sisustuksessakin merkittävässä osassa.
Aiemmat kitchit silkki- ja muovikukat ovat out of the last season. Nyt keinokukkia ei huomaa kunnolla onko tehty vai oikea. Hyvä!
Anonyymi sanoi…
Hello there, I found your blog by way of Google while
searching for a comparable subject, your web site came up, it looks great.
I have bookmarked it in my google bookmarks.
Hi there, just changed into alert to your blog via Google, and located that it is
really informative. I am going to be careful for brussels.
I'll appreciate for those who continue this in future.
Lots of folks might be benefited out of your writing.
Cheers!
Anonyymi sanoi…
Thanks very interesting blog!
Anonyymi sanoi…
My brother suggested I would possibly like this
blog. He used to be totally right. This publish truly made my day.

You can not imagine simply how a lot time I had
spent for this information! Thank you!
Anonyymi sanoi…
Hi, this weekend is pleasant in favor of me, as this occasion i am
reading this impressive educational article here at my residence.
Ihana tuo kuva, missä oranssi matto ja tyynyt! En ole ollut mikään oranssin ystävä mutta kyllä värit näyttävät taas niin hyviltä, kun joka paikassa on nykyään lähes pelkkää valkoista tai harmaata vaan.