Joulukalenteri luukku 7 Erilaiset joululahjasetit pikkurahalla


Nyt meillä on 100 vuotias Suomi. Onnea vielä kerran! Koska syntymäpäivät normaalistikin ovat iloa, ystäviä ja lahjoja pullollaan, mietinkin tälle päivälle laittavani aivan huippuja Joululahjavinkkejä sinulle, joka mietit, mitä laittaa tai haluat jotain lisävinkkejä. Tässä minun ehdotukseni:


Hänelle, joka tarvitsee hemmottelua ja jonka arki on mahdollisesti työn täyteistä, kiireistä, uuvuttavaa. Hänelle ehdotukseni on kerätä Sunrise Cosmeticsin valikoimasta Irohan setti. Laitoin itse settiin kolme tuotetta: Peel-Off Mask Detox kasvonaamio epäpuhtauksia vastaan, Intensive Face Mask Moisturizing Kosteuttava kasvonaamio sekä Hydrogel Patches Anti-Fatigue Hoitavat laput silmänalusille. 

Ensimmäisenä kasvonaamio epäpuhtauksia ja mustapäitä vastaan, joka on aktiivihiiltä sekä esimerkiksi mansikka- ja sitruunauutetta sisältävä naamio T-alueelle. Tämä kasvonaamio auttaa vähentämään mustapäitä, poistamaan epäpuhtauksia ja supistamaan laajentuneita ihohuokosia. Käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja on puhdas. Puhdas iho näyttää kauniilta! Tätä kasvoaamiota voi käyttää muuallekin, kuin juuri T-alueelle, eli juuri sinne, missä on suurentuneet ihohuokoset tai rasvoittuvampi alue. eläinkokeeton ja parabeeniton kasvonaamio on 15-20minuuttia kasvoilla ja sitten se poistetaan varovasti käsin. Hinta 4,45€.

Toisena kosteuttava kasvonaamio, joka ei maksa 4 euroakaan. Silti rahan arvoinen ihana naamio. Naamioon on uutettu tehokas yhdistelmä mm. aloe veraa, vihreää teetä ja hyaluronihappoa korkeina pitoisuuksina. Syväkosteuttaa, elvyttää ja virkistää ihon toimintaan parantaen sen kimmoisuutta auttaen torjumaan ikääntymisen merkkejä. Kerran viikossa käytettävä kasvonaamio sopii kaikille ihotyypeille. Myös tämä kasvonaamio pidetään 15 minuuttia ja kasvot huuhdellaan käytön jälkeen. Tämä on siis valmis kasvoille laitettava naamio, kun tuo edellinen levitellään kasvoille.

Kolmanneksi pakettiin valitsin hoitavat laput silmänalusille. Pakkauksessa on yhteensä 6 lappua. Hoitavina ainesosina toimivat C-, A-, B3- ja E-vitamiinit, jotka vähentävät silmänalusten turvotusta ja tummuutta kosteuttaen samalla ihoa. Hydrogeeliteknologia varmistaa aineiden nopean imeytymisen sekä intensiivisen ja tehokkaan vaikutuksen. Kauneushoitoloissa vastaavasta maksat kymmeniä euroja, kun kotona tämän hoidon tekee itse 15-30 minuutissa ja hintaan 7,50€, ja siis tosiaan 6 lappua, eli jos käyttää 2 kerrallaan, mikä olisi järkevää (yksi per silmäluomi), niin kappalehinnaksi yhdelle hoidolle kotona tulee vain 2,50€. Vähemmän kuin paikallisbussilippu tai kahvilassa kahvi+pulla. Ei siis paha!

Tämän 3 tuotteen setti olisi siis noin 16 euroa yhteensä (+pk), joten miksikäs ei joulupukki toisi tällaista tärkeällä henkilölle?! Irohalla on toki muitakin vaihtoehtoja, jotka löydät TÄÄLTÄ. Minulla on blogissa Kuorivat sukat-postaus Irohalta TÄÄLLÄ ja käsienhoitoon hoitavat käsineet TÄÄLLÄ.

Sunrise cosmeticsin Facebook-sivut löytyvät TÄÄLTÄ.


Toinen ideani on aiemmalta vuodelta muokkaamani idea juomista. Tällä kertaa kauneusvedet siirtyvät syrjään ja tilalla on tuoremehut. Luit ihan oikein! Tuoremehut! Ihan mistä tahansa markettien laihasta mehujuomasta ei ole kyse, ei edes lisäaineilla kuormitettuja tanakampia mehuja, vaan puhdasta raikasta täysmehua HeyDayltä. Tähän mehuun rakastuin heti, kun sitä ensi kerran maistoin. 


Makuja on useita, joten voit kerätä vaikka jokaista yhden tai pari tai sitten yhtä tiettyä useamman. Omiin suosikkeihini kuuluu ehdottomasti ihanan hedelmäinen Bonfire, johon on käytetty appelsiiniä, omenaa, porkkanaa, tyrniä ja kurkumaa. Mikään tavallinen appelsiinimehu tämä ei siis ole, vaikka appelsiini maistuukin vahvasti. Tyrnin ja kurkuman maut sain myös heti esiin, porkkana ja omena tulivat takavasemmalta nekin. Todella maistuu se, mitä tämä on. Ei lisäaineet tai esanssit. Kaikki raakaaineet ovatkin luomu sertifioituja ja mehussa ei ole lisäaineita, vaan kyseessä on 100% luomu mehua.


HeyDayn mehut sopivat erinomaisesti aloittamaan päivän aamupalajuomana, virkistämään kuntosalilla ja jumpassa tai vaikkapa nappaat mukaasi evääksi tai juot matkalla. Pullo on kätevä 250 ml:n kierrekorkillinen pullo. Löydät HeyDayn Bonfiren ja muut maut ainakin Ruohonjuuresta. Muita yhteystietoja voit katsoa TÄÄLTÄ. Välillä Rovaniemi-Helsinki löytyy muitakin, mutta ei vielä valitettavasti esim. Kuopiosta. Meitä lähin taitaa olla Ekolo Jyväskylä. Tässä lahjavinkki, joka lähtee muutamalla eurolla kappale.

Facebookissa HayDay Suomi on TÄÄLLÄ


Onko joku läheisesi sanonut, että kärsii turvotuksesta, väsymyksestä ja kaipaisi keholle puhdistusta? Tässä parhaita lahjaideoita juuri hänelle! Salus Detox – luomulaatuinen virkistävä puhdistuskuuri koko keholle! 

Aiemmin tutustuin Salusin rautavalmisteeseen ja koin sen omakseni. Laatu, hinta ja oikeasti toimivuus jopa minulla, jolle rauta-tabletit eivät riitä, antoivat varmuuden Salusin pysyvyydelle elämässäni. Niinpä Detox Bio oli järkevä valinta omaankin testiin. Ja kyllä! Voin kertoa, että kyllä tätä kannattaa pakettiin laittaa!

Detox Bio sisältää yrttejä, jotka vähentävät turvotusta poistamalla ylimääräistä nestettä ja tehostavat ruoansulatusta. Kurkuma ja inkivääri tukevat elimistön puolustusjärjestelmää sekä ylläpitävät normaalia suoliston toimintaa ja bakteeritasapainoa. Maarianohdake tukee maksan toimintaa ja suojaa maksaa ulkoisilta haitoilta. Keltakatkero ja voikukka edistävät ruoansulatusta ja koivunlehti ja nokkonen edistävät nestekiertoa. Rosmariini tehostaa verenkiertoa ja vahvistaa kehoa yleisesti. Detoxin luontaisesti sisältämä C-vitamiini suojaa koko kehon soluja hapetusstressiltä.

Käyttökokemuksella yksi pullo riittää pitemmäksi aikaa, sillä tätä käytetään ainoastaan 12,5 ml sekoittaen 2,5 dl:aan vettä. Detox Bio nautitaan tyhjään vatsaan aamulla ennen ateriaa. On myös  tärkeää juoda vähintään 1,5 litraa vettä päivän aikana. Jos ajattelet, että sillä vedellähän se puhdistus tapahtuu, eikä tuotteella, niin olet väärässä. Toki vettä on juotava ilman Detox-kuuriakin, mutta kuuri nimenomaan laittaa kehoon vipinää muutenkin, kuin vain pissattamaan veden lailla.

Minä olen esimerkiksi voinut jättää ummetuslääkkeet pois kuurin ajaksi, enkä muutenkaan ole tuntenut niin voimatonta oloa. Ja mikä parasta, paino on laskenut. Nähtävästi juuri turvotuksen pois lähtiessä. Koska kipulääkerepertuaarini on valtava, olen todella onnellinen, että maksani saa Detox Biosta suojaa.

Salus Detox sisältää myös antioksidanttirikasta vihreäteeuutetta, joten monipuolisesta tuotteesta on kyse. Maku on vahva, joten alkuun oli totuttelua, mutta ei jäänyt juomatta missään vaiheessa. Vesi kun on kylmää ja sekoitus tehty hyvin. Ehkä hieman piparminttumainen tai eukalyptusmainen maku siinä on. Teho on ehdottomasti tämän tuotteet paras puoli jonka vuoksi aion itsekin ostaa jatkossakin uuden kuurin. Löydät Salusin tuotteet mm. verkkoapteekeista ja useammasta marketista. Hintaa parin kympin molemmin puolin paikasta riippuen.

Löydät postaukseni Salusin Floradixista TÄÄLTÄ
tykkääthän myös Salusin Facebook-sivuista!


Ja mitäpä olisi Joululahjalista ilman kahvia ja suklaata?! Siispä tässä erilaiset kahvit ja suklaat. Ruohonjuuren kahvivalikoimasta bongasin Optiat-kahvikuorinnat ja raakasuklaalla päällystetyt Goji-marjat.

Löydät näitä ihania The raw chocolate Companyn raakasuklaan makuisia Goji-marjoja 125 g:n pussissa, mikä on riittoisa ja hyvänkokoinen herkuttelupussi makeannälkään tai jaettavaksi esim. pariskunnalle. Makoisaa, ei liian imelää eikä tumman suklaan kitkeryyttä, ovat pehmeitä pureskella ja mitä muuta voisin sanoa kuin TODELLA HYVIÄ! Tahdon LISÄÄ! Ruohonjuurella on muitakin ihania Goji-marjapusseja, joten valitse sopivin pakettiisi.

Optiat-Kahvikuorinnat ovat kierrätettyä kahvinpurua sisältäviä ihania kuorinta-aineita, joiden eri tuoksut voit valita mieltymysten mukaan. Kierrätettyä kahvinpurua ei kannata pelästyä, sillä kahvit tulevat  lontoolaisista kahviloista ja ne huolella pestään käsin puhtaaksi kaikesta irtonaisesta roskasta. Kahvi toimii luonnollisena kuorinta-aineena, joten tuotteisiin ei ole lisätty mikromuovihelmiä.

Hit the sheets vanilla velvet -kuorinta sisältää vaniljauutetta, joka antaa kuorinnalle kevyen vaniljaisen tuoksun. Vahva kahvi Optiat-kuorinnoissa on kuitenkin aina se pääosan esittäjä. Tuotetta hierotaan kevyesti iholle ja annetaan hetki vaikuttaa ennen kuin huuhdotaan pois. Ihanan pehmeä iho ja kuolleesta ihosolukosta irtipääseminen ovat tämän tuotteen lopputulos. Kuorinta vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa, vähentää selluliitin muodostumista ja saa ihon näyttämään sileämmältä ja tasaisemmalta. Kuorinnan jälkeen on helppo levittää voiteet ja muut hoitoaineet, sillä ne imeytyvät pehmeälle iholle helpommin. Suunnilleen kerran viikossa on sopiva kuorintatahti. Hinta: 21,95 €. Kerta viikkoon saa pakkauksen riittämään kauan! Suosittelen rentoutumishetkiin esim ilta-aikaan.

Lemongrass lifter-kuorinta, samaa hintaluokkaa, on sekoitus kahvinporoja, sitruunaruohon eteerisiä öljyjä, merisuolaa, ruskeaa sokeria, limetinkuoriöljyä, manteliöljyä, sheavoita sekä kookosta. Sirtuunaruohon ja kahvin tuoksuinen Optiat-kahvikuorinta palauttaa pirteytesi ja putsaa ihosi esim. treenaamisen tai kunnon hikilenkin jälkeen. Vegaaninen luonnonkosmetiikkalaatuinen kuorinta on näyttävä osa lahjaa kuin lahjaa. Toimii yksistäänkin, mutta entä jos juo samalla sisäisestikin kahvia.. Ai Että!!

Lue testaamani Mouthwatering Mandarin-kuorinta TÄÄLTÄ

Sunrise Cosmetics: Kasvonaamiot ja silmänaluslaput PR-samples
HayDay: Mehut PR-samples
Salus: Detox Bio PR-sample
Ruohonjuuri: Optiat kuorinnat sekä Goji berries PR-samples

Kommentit

EstherH. sanoi…
Oli kattava asiapohjainen postaus, hyviä vinkkejä. Mukavaa torstaita! :)
RaijaAnnikki sanoi…
Kivoja juttuja.Tuoksukin tulee tänne.Mukavaa loppuviikkoa.
Esther, voisin laittaa kaikkia settejä läheisilleni mennen tullen sillä nämä ovat täyttä laatua.
RaijaAnnikki, ihana, kiitos!
Nuo naamiot. En tiedä olenko sulle kertonut, mutta meillä on tyttären kanssa naamiopäivä kerran viikossa. Tuossa olisi pariksi viikoksi kokeiltavaa :)
Outi, en muista että olisit sanonut. Tuohan olisi hyvä idea