Joulukalenteri Luukku 18: Lahjaideoita hänelle, jolla on jo kaikkea


Onko sinulle tuttua se, ettet meinaa millään keksiä lahjaa jollekin, koska hänellä on jo kaikkea? Mitään turhaa krääsääkään ei viitsi kiusaksi ostaa ihan vaan siksi, että olisi jotain. Tässä on nyt muutama idea mitä lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea. 

Minulla on blogissa koodi vielä vuoden loppuun asti voimassa, jolla saat alennusta Hyvänmielentaidot-verkkosivustolta kolmesta upeasta tuotteesta;
  • Hyvän mielen taidot-teoksesta koodillani vuoden loppuun 26 eurolla (norm. 37€) . 
  • Hyvänmielen kortit  koodillani vuoden loppuun 19 eurolla (norm. 25 €) 
  • Inspiraatiokortit koodillani vuoden loppuun 19 eurolla (norm. 25 €) 

Käytä näihin tuotteisiin koodia: Inspiration-blogi

Haluan...
olla onnellinen.
ylittää itseni.
tavoitella unelmiani.
Mitä sinä pohjimmiltasi haluat?
Elämänmuutoksesta on helppo haaveilla. Mutta miten otat muutoksen osaksi arkea?
Miten voit siivota mielesi arjen kaaoksesta ja voida hyvin?
Aloita oma hyvän mielen vuotesi!


Voin omalta kohdaltanikin sanoa, että ilomielin ottaisin lahjan, joka sisältäisi nipun itse leikattuja seinälle laitettavia pahvitonttuja. Niitä kun ei montaa ole enää jäljellä, kun aikansa nekin vain kestävät siisitinä. Miksikäs et siis tekisi vaikkapa tästä tulostekuvastani tontulle kaavat ja lahjaksi läheisellesi nipun tonttuja! Etenkin jos tiedät, ettei perheessä ole tonttuja näkynyt aiempina vuosina, tai vaikka olisikin, niin tein tuplatontun, joka on taatusti omanlaisensa. Tämä tonttupari on tarkoitettu omaan käyttöön ja lahjaksi, muttei myyntiin tms. 


Haluaisitko mielummin antaa herkkulahjan, mutta et kuitenkaan halua ostaa perinteistä suklaalahjaa? Tiedätkö, että henkilöllä on terveellinen ruokavalio? Kenties haluat muutenvain antaa hänelle jotain hyvää, mikä ilahduttaa pitemmän aikaa ja on terveellistä ja puhdasta? Silloin suosittelen Ruohonjuuren herkkusettejä tai tämä minun ideoima pikkusettini.


Olen ihastunut Primrose´s Kitchenin tuotteisiin, joten ehdotan mysliä 400 gramman pakkauksena ja siihen kaveriksi sentrifugoitua kookosöljyä reilu 450 ml:n purkki. Tämä setti on sitä oikeaa superfoodia! 


Tässä on lahja, joka on premium-laatuinen, todella pehmeä ja herkullinen sentrifugoitu kookosöljy.  Suomessa Ruohonjuuressa tämä on yksinoikeudella Thaimaalaiselta huipputuottajalta. Eli mistään muualta tätä et saa! 

Tuo sanahirviöltä kuulostava Sentrifugointi tarkoittaa, että tämä kookosöljy on separaattorimenetelmällä valmistettu eli vaativimmalla tavalla, jota myös pidetään parhaana tapana. Tässä menetelmässä kookosöljy säilyttää sen kirkkaan, puhtaan ja kermaisen rakenteen sekä kookoksen luonnollisen aromin myös säilytyksessä. 

Kun maistat tätä kookosöljyä, maistat samalla laadun, kermaisen rakenteen ja myös näet, ettei pohjalla öljyn sulana ollessa ole sakkaa. Tokihan markkinoilla on erilaisia kookosöljyjä, mutta mielestäni ainoastaan tämä on lahjaksi oikeaa luksusta. 

Voimaruoan kookosöljy on tarkkaan testattu ja luomuviljelty kookos kerätään käsipelillä, jolloin kookoksesta otetaan käyttöön vain kaikista parhaat osat. 


Primrose´s kitchenin Raw Carrot, apple & Cinnamon muesli on upeassa pakkauksessaan jo itsessäänkin kaunis lahja. Sisällä on erinomaista herkkua aamuihin ja välipaloiksi. Se on herkullinen, 
koostumukseltaan rapea ja ilmava mysli, jossa gluteenitonta kauraa tuoreella porkkanalla ja harmonisen kanelin kosketuksella. Myslissä on myös tasapainoinen yhdistelmä omenaa, mantelia ja pähkinöitä ja siemeniä sekä rakkaudella ripsoteltu Chia siemeniä ja psyllium kuorta. Kaiken maistaa puhtaasti ja aidosti luomumuodossa. Runsaskuituinen tuote, eikä lisättyä suolaa! Mysli on makeutettu kevyesti luomulaatuisella, luonnollisella agavenektarilla. Tämä aamupala toden totta syö muut aamupalat aamupalakseen! Nyt myslikin voi olla kaunista ja hyvää yhtä aikaa, eikä pelkkää väritöntä kauraa ja rusinaa. 

Tämän paketin kasasin sen vuoksi, että mysli ja kookosöljy ovat laatua ja käyttö monipuolista. Molemmat käyvät ravinnoksi, ja mysli on terveellinen myös välipalana, eikä vaan aamuisin. Lisäksi kookosöljyä voi käyttää myös hiustenhoidossa ja vartalon hoidossa. Esimerkiksi kuiville käsille ja jaloille, kasvojen kosteuttamiseen ja pehmentämiseen yöksi, meikin poistoon jne jne.

Huomenna uusi luukku! Kommentit

Kookosrasva ei voi liikaa hehkuttaa, upea tuote.
Mukavaa jouluviikkoa sinulle Viltsu ❤️
Kiitos Outi.
Huomasin tästä kookosöljystä eron aiemmin ostamiini. Huomattavasti parempaa.