Urtekram-viikon päätös


Ihana Urtekram-tuotesetti on meidän perheen käytössä arjessa. On ilo käyttää laadukkaita tuotteita, jotka vieläpä tekevät hyvää ja näyttävät kylpyhuoneessakin hyvältä. Edullisempaa luonnonkosmetiikkaa, mitä tiedän, mutta laadusta tai pakkauksista se ei ole pois.

Vaikea valita yhtä suosikkituotetta, sillä koen vihdoin löytäneeni jo olemassa olleelle voide-suosikilleni lisäksi suosikki-pesutuotteet ja päivittäisen käsivoiteen. En ole koskaan ollut ns. käsivoide-tyyppi ja nyt Urtekramin ansiosta käsivoiteesta tuli yksi suosikeistani. Se on nopeasti imeytyvä, luonnollinen ja tekee hyvää käsilleni. Käsisaippua on aivan ihana ja pesee putipuhtaaksi ja lisäksi Kristallideodorantti ehkäisee pahat hajut, muttei tuoksu voimakkaasti. Eli voin olla puhdas tuoksumatta ainaisille kukkasille.

Yksi ihanuus on myös aloe vera-body lotion, eli vartalovoide. Samaa ihanaa laatua ja tuoksua, eli paahteista appelsiinia. Imeytyy nopeasti, kunhan et ota liikaa kerralla. Urtekramin aloe vera-tuoteperheen ideoita ovat mm. laatu ja riittoisuus. Less is more!

Urtekram Suomi-verkkosivuilta löydät kaikki muunkin tuoksuiset tuotteet sekä Urtekramin ihanat ruokatarvikkeet. Lisäksi ruokaohjeita ja vinkkejä. Ellit tarjoilee myös lukemista. Nyt tämä Elli lähtee nukkumaan. Kiitos, kun olit kanssani mukana ihanan luomu kosmetiikan esittelyssä. Esittely toteutettu täysin omasta vapaasta tahdosta eikä tätä settiä ole saatu blogin vuoksi.


Kommentit

Mua on eniten näistä alkanut kiinnostaa tuo käsivoide.
maiju sanoi…
Mä en ole koittanut heidän kosmetiikkaa, mutta rakastan heidän gluteenittomia tuotteitaan.
SatuKoo sanoi…
Aloe Vera-tuotteet ovat kyllä tehokkaita. Käytin viimeksi Aloe Vera voidetta Panamassa, kun rasvailin hieman kärtsähtynyttä ihoani.
Tykkään kovasti siitä itsekin. Jos vartaloa tahtoo pitää pehmeänä, body lotion on siihen sopiva. Murunen on sanonut minulle aina että ihoni on äärettömän pehmeä. Johtuu juuri body lotionista. Urtekramilta saan luonnollisessa muodossa sen.
Deo fresh taas pitää hajut kurissa. Toinen meistä käyttää sitä, toinen ei pysty. Eih.. he minä voi sanoa yhtä parasta vieläkään
Maiju, minulla kaikki tämä rakkaus lähti Urtekramin myslistä ja villiriisistä. Love it!
Tiia Koivusalo sanoi…
Oi paahteinen appelsiini kuulostaa niin hyvältä! Tahtoo :) Kivaa sunnuntaita Viltsu <3
Satukoo, Aloe Vera on ihana luonnon lääkitsijä