Siirry pääsisältöön

Mikä tolla on, kun on noin huonovointisen oloinen?

The Washington Post selvitti ja toi julki uutisen, jonka mukaan seksin aiheuttamien tapaturmien määrä on kasvanut samaa tahtia kuin nipistimien myynti(*.((*Sm-leikkiväline)  1750 amerikkalaista hakeutui ensiapuun vuonna 2011 seksivamman vuoksi. Seuraavana vuonna onnettomuuksia tuli ilmi peräti 2500. SM-buumin ja lisääntyneiden seksivammojen uskotaan johtuvan osittain huippusuositusta Fifty Shades of Grey -kirjasarjasta. SM-seksi lisää ihmisen ymmärrystä hänen kehostaan ja aisteistaan. Kipukin voi olla nautinnollista, ja esimerkiksi piiskaaminen voi voimistaa orgasmia.

Ja nyt, kun sain huomiosi kiinnittymään postaukseeni, voin samalla esitellä aistejani kutkuttavan ihanan tuotteen, joka suorastaan vaatii käyttämään itseään.

neilikka

Olen ihon väriltäni hyvin kalpea, harmahtavakinja ne mustat silmänympärykset, huh huh. onneksi DR. Hauschka on tuonut avun tasaamaan katsettani normaaliksi. Mutta se sairaalloisen valkoinen ja harmaa iho on ja pysyy. Lisäksi iän myötä ja sairauden edetessä on alkanut tulla enemmän ja enemmän juonteita, joihin kaikki värivoiteet uppoavat. Peitepuikoilla saan aikaan lähinnä entistäkin helottavammat arvet tai näpyt, sillä vaaleinkaan puikko ei ole minua auttanut. Kuinka siis voisin olla koskaan yhtään mitään muuta, kuin "se sairaan näköinen nainen"?! 


Dr.Hauschka

Onneksi olen törmännyt Dr. Hauschkaan, joka on brändinä kauneuden ammattilainen, luonnonkosmetiikan ykkösnimiä sekä naiseuden ja kauneuden edesauttaja. Dr. Hauschkan ansiosta ennen niin värittömänä piileskellyt voin nyt olla toisten seurassa tuntematta olevani kuiskuttelun aiheena. tiedäthän, "mikä tolla on, kun on noin huonovointisen oloinen?". 

Emulsion teintée translucent bronzing tint


Kokeiltuani ihan liian montaa BB:tä ja CC:tä ja Mitä kaikkea ABC:tä onkaan olemassa, löysin vielä yhden , Dr. Hauschkan sävyttävän värinesteen, joka täydentää kaikkia päivittäin käytettäviä ihonhoitotuotteita, joita muutenkin käytän. Jo sana "neste" houkutteli kokeilemaan. Voisihan se olla, että voide ja neste eroaisivat toisistaan...

sävyneste

Sävyttävää värinestettä voidaan sekoittaa ja käyttää kaikkien päivävoiteiden, kuten tavallisen kosteusvoiteen, Kvittenvoiteen tms kanssa. Eli voit tehdä omasta suosikkivoiteestasi värivoiteen!
Väriä voidaan voimistaa levittämällä sävyttävää värinestettä iholle useita kerroksia. Minun kohdallani riittää yksi kerros saamaan väriä ja eloa katseeseeni. 

värivoide

 Otin vain pienen pisaran värinestettä kädelleni ensialkuun. Halusinhan testata, kuinka riittoisaa ja minkä värinen lopputulos tällä nesteellä saadaan. toki säikähdin katsoessani pisaraa, että hui kamala, onpas tummaa! Kuinka tästä voisi saada koskaan luonnollista ja kaunista näin vaalealle? Mielikuvat tummista afrikaanseista vilisti silmissäni kiitellen heille kohdistuvaa sävynestettä...

luonnonkosmetiikkatuotteet

Päätin kuitenkin laittaa nesteen kasvoilleni ja katsoa lopputuloksen. Kuten kuvasta näkyy, kädelläkin jo pieni levitys vaalentaa lähemmäs ja lähemmäs oikeaa ihonväriä. Siispä rohkeasti hommiin vaan! 
Kasvoilleni levitettynä neste siltään sai aikaan kesäpäivänä auringon porottaessa taivaalta, makaan laiturin nokassa silmät kii, kuuntelen laineiden loiskuntaa rantaviivaan ja lokin kirkaisun jostain kaukaa, ennenkuin sukeltaa syvyyksiin saalistaen kalaa. Kun nousen laiturilta, katson ihastellen peiliin ja huokaan; Kuinka ihanaa onkaan  kokea olevansa päivettynyt auringossa. Dr. Hauschkan sävyneste sopii siis sittenkin vaaleallekin iholle. Päätin saman tien tehdä oman miksaukseni nesteen ja oman lempparipäivävoiteeni kanssa. Näin saan myös rasvoittuvan ihon hallintaan. Ihan huippua! 


Ja kun talvella kuitenkin on vaaleampi muutenkin, päivettyneenäkin, voin ihan itse sävyttää voiteeni mieleisekseni. en siis enää tarvitse ostaa vaaleampaa värivoidetta, tummempaa värivoidetta, kiinteyttävää värivoidetta, kuulautta antavaa värivoidetta... Pla pla pla. Kaikki ne voiteet, joita jo on olemassa, saavat tarvittaessa värin itseensä ja näinollen riittää, että laitan yhden ainoan voiteen kasvoilleni, enkä kahta päällekäin. Lisäksi säästän rahaa siinä, etten maksa valmiiksi sävytetyistä voiteista. Ja se todellakin, että oma suosikkini poistaa talia, ja nyt se samalla sävyttää! Ei enää juonteissa olevia tummia juovia tai hohtavia näppyjä! Lopputulos on niin luonnollinen. Ei lainkaan pakkelimainen. Lisäksi viimeistelen lopputuloksen Dr.Hauschkan luonnollisilla meikeillä. Puuteri, luomiväri ja mascara. Ihana luonnollinen lopputulos! 

Ruohonjuuri

Tämä ihanuus löytyy Ruohonjuuresta. samalla löydät Ruohonjuuresta muutkin Dr.Hauschkan tuotteet sekä myös Urtekraminkin peseytymistarvikkeet, joista myös kerron blogissani. Ruohonjuuren verkkokauppa on minun lähikauppani, mutta kivijalkamyymälöitähän löytyy myös Helsingistä, Turusta ja Tampereelta sekä Oulusta. Lue lisää tapahtumista, uutuuksista jne ruohonjuuren FB-sivulta.

Kommentit

Mulle usein sanotaan...Ootko sä väsynyt? Kiitos vaan tummat silmänaluset :)
Viltsu sanoi…
Just, eikö olekin nolottavaa ja harmillista, kun ei se kertaan lopu. Siksi tässä näitä hehkutankin, että toisetkin saisivat kuulla mikä ainakin minulla on auttanut. Loppupelissä jokainen valitsee itse ostaako vai ei ja löytyykö se oma suosikki tästä vai tuosta vai mistä, mutta vaihtoehtoja haluan julki tuoda. Itsehän käyn kaiken kantapään kautta läpi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…