Siirry pääsisältöön

Laatua kolikoilla! WOW!


Olet hyvin avomielinen ihminen!
Olet hyvin avomielinen ja aina valmis valloittamaan uusia alueita. Et pelkää uusien asioiden kokeilemista, vaikka niihin sisältyisi suuriakin riskejä. Jos kaadut nenillesi, nouset vain takaisin ylös ja jatkat uusien juttujen kokeilua. Suvaitsevaisuus on korkein arvosi, ennakkoluuloja sen sijaan et suvaitse. Suurin vahvuutesi on kykysi hyväksyä ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat.

Uuden oppiminen, uusiin asioihin tutustuminen, kokeilunhalu ja tietynlainen pelkäämättömyys kohdata uusia asioita on tuonut elämäni varrella paljon ihmeellisiä ja ihania asioita eteeni. Joskus kantapään kautta opittu, ettei kaikki niin ruusuista ole, mutta ei sellainenkaan kaduta. Päinvastoin, katuisin jollen olisi kokenut jotain. Olipa kyse ihmissuhteista, jotka kariutuneet tai ylisuuresta loikasta jonka takia kaaduin polvilleni lumihankeen tai maistipalasta, joka osoittautui ulkonäköään kaameamman makuiseksi.

Jokainen kokemus on opettanut omansa. Hyvässä tai no, hyvässä.  Vaikka sen, ettei joku ollutkaan arvoiseni. Miksi katua tutustumista sellaiseenkaan? Katuisin, jollen olisi katsonut, missä mentiin, ja ihanuuksien kanssa mennään edelleenkin! Ystäväni  tai ihanat "Ellit"

Vastaavasti yhtälailla elämän mittaiseksi läheiseksi ja arvoisekseni koen luonnonkosmetiikan, josta tuli heti lempparini ja on se MUST! juttuni. Miksi? Koska se TOIMII! 

Ja koska tahdon sinunkin tietävän, mikä minusta on niin ihanaa ja hehkuttamisen arvoista, esittelen sinulle tämän viikon ajan Urtekramin luonnonkosmetiikkaa, joita Ellien kautta olen päässyt tutkailemaan tarkemmin.  Ja jotta asiat olisivat selkeästi ilmaistut, tuon julki siis MINUN lempparisarjani, jota olen kyllä tutkinut tarkemminkin, mutten ole tätä blogin takia saanut kokeiltavaksi. Tyystin omana itsenäni näitä käytän kotona.  Ihan täysin vapaaehtoisesti sinulle tahdon esitellä tätä ja SINÄ teet omat päätöksesi, kuten blogin lukemisessa, myös ostopäätöksissäsi. Mutta kuten tässä olemme pohtineet lukijoiden kanssa, MIKSI itsekkäästi salata hyvää, kun sen voisi jakaakin?! Pitääkö aina kaikesta saada hyötyä tai jemmata itsellään, ettei vaan toinen saisi tietää? tai häpeillen kieriskellä ja hyssytellä, ettei vaan kukaan saisi tietää, että Viltsu pesee naamansa tai pahempaa! sen hys hys hys PIIP SENSURED ... Hei haloo! Jollet sinä peseydy, se on sinun asiasi. Mutta jos, niin tässä hyvä vinkki. ;)

URTEKRAM VIIKKO!

Mikä ja mitä on Urtekram?

Urtekram tekee yhteistyötä Max Havelaarin kanssa Reilun kaupan projekteissa eri puolella maailmaa. Lisäksi yritys on perustanut maailman ensimmäisen ekologisen maatalousprojektin Good Food Foundatioinin.

Urtekramin tuotteiden valmistuksessa ei käytetä mitään keinotekoisia aineita tai menetelmiä - ruiskutusta, säteilytystä, geenitekniikkaa tai keinolannoitusta. Urtekram noudattaa luomuviljelyä koskevia tiukkoja sääntöjä ja tuotteet ovat siten puhtaita luomutuotteita. Urtekramille myönnettiin vuonna 2000 ISO 14001-ympäristöstandardin mukainen sertifiointi ensimmäisenä luomutuotteita valmistavana yrityksenä maailmassa.

"Urtekramin" valikoimasta löydät niin luomu ruokatarvikkeita, kuten lakritsisiirappia, sitruunamehua, riisejä ja jyviä, mausteita, muroja ja pop cornia, kuivattuja hedelmiä... Olen täällä blogissani esitellytkin teille aikaisemmin Urtekramin ihania luomu elintarvikkeita!
Lisäksi Urtekram tarjoilee luomu kosmetiikkaa, kuten suihkugeelit, body scrubit ja käsivoiteet. Tuoksuvaihtoehdoissakin löytyy hajusteettomasta eri tuoksuihin. Minun tuoksuni on vastapoimittu, auringon kypsyttämä appelsiini.


Aloe vera-nestesaippua ja palasaippua ovat ihanan luonnollisia, puhtaista raaka-aineista valmistettuja saippuoita, jotka puhdistavat ja hellivät.
Nestesaippuapullo on reilun kokoinen, jopa 380ml. Palasaippua 100 grammaa.
Se mikä minua näissä tuotteissa viehättää eniten, on puhtaaksi peseminen, upea vaahtoavuus, joka menee sormien väliin ja uurteisiinkin sekä riittoisuus. Palasaippuas "vaahto" on ihanan kermaista ja hoitavaa glyseriiniä sekä eteerisiä öljyjä ja suorastaan tunnen käsieni olevan hyvässä hoidossa.

Jos sinä etsit edullista, mutta silti laadukasta ja toimivaa saippuaa, olipa palasta tai nestemäisestä kyse, suosittelen Urtekramia. Olen kokeillut hinnaltaankin arvokkaampia tuotteita ja voin sanoa, että Urtekramissa on hinta-laatu kohdallaan. Laatua kolikoilla! WOW!

Kommentit

Kiitos vinkistä ja mukavaa viikon alkua ☆

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…