Siirry pääsisältöön

Laatua kolikoilla! WOW!


Olet hyvin avomielinen ihminen!
Olet hyvin avomielinen ja aina valmis valloittamaan uusia alueita. Et pelkää uusien asioiden kokeilemista, vaikka niihin sisältyisi suuriakin riskejä. Jos kaadut nenillesi, nouset vain takaisin ylös ja jatkat uusien juttujen kokeilua. Suvaitsevaisuus on korkein arvosi, ennakkoluuloja sen sijaan et suvaitse. Suurin vahvuutesi on kykysi hyväksyä ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat.

Uuden oppiminen, uusiin asioihin tutustuminen, kokeilunhalu ja tietynlainen pelkäämättömyys kohdata uusia asioita on tuonut elämäni varrella paljon ihmeellisiä ja ihania asioita eteeni. Joskus kantapään kautta opittu, ettei kaikki niin ruusuista ole, mutta ei sellainenkaan kaduta. Päinvastoin, katuisin jollen olisi kokenut jotain. Olipa kyse ihmissuhteista, jotka kariutuneet tai ylisuuresta loikasta jonka takia kaaduin polvilleni lumihankeen tai maistipalasta, joka osoittautui ulkonäköään kaameamman makuiseksi.

Jokainen kokemus on opettanut omansa. Hyvässä tai no, hyvässä.  Vaikka sen, ettei joku ollutkaan arvoiseni. Miksi katua tutustumista sellaiseenkaan? Katuisin, jollen olisi katsonut, missä mentiin, ja ihanuuksien kanssa mennään edelleenkin! Ystäväni  tai ihanat "Ellit"

Vastaavasti yhtälailla elämän mittaiseksi läheiseksi ja arvoisekseni koen luonnonkosmetiikan, josta tuli heti lempparini ja on se MUST! juttuni. Miksi? Koska se TOIMII! 

Ja koska tahdon sinunkin tietävän, mikä minusta on niin ihanaa ja hehkuttamisen arvoista, esittelen sinulle tämän viikon ajan Urtekramin luonnonkosmetiikkaa, joita Ellien kautta olen päässyt tutkailemaan tarkemmin.  Ja jotta asiat olisivat selkeästi ilmaistut, tuon julki siis MINUN lempparisarjani, jota olen kyllä tutkinut tarkemminkin, mutten ole tätä blogin takia saanut kokeiltavaksi. Tyystin omana itsenäni näitä käytän kotona.  Ihan täysin vapaaehtoisesti sinulle tahdon esitellä tätä ja SINÄ teet omat päätöksesi, kuten blogin lukemisessa, myös ostopäätöksissäsi. Mutta kuten tässä olemme pohtineet lukijoiden kanssa, MIKSI itsekkäästi salata hyvää, kun sen voisi jakaakin?! Pitääkö aina kaikesta saada hyötyä tai jemmata itsellään, ettei vaan toinen saisi tietää? tai häpeillen kieriskellä ja hyssytellä, ettei vaan kukaan saisi tietää, että Viltsu pesee naamansa tai pahempaa! sen hys hys hys PIIP SENSURED ... Hei haloo! Jollet sinä peseydy, se on sinun asiasi. Mutta jos, niin tässä hyvä vinkki. ;)

URTEKRAM VIIKKO!

Mikä ja mitä on Urtekram?

Urtekram tekee yhteistyötä Max Havelaarin kanssa Reilun kaupan projekteissa eri puolella maailmaa. Lisäksi yritys on perustanut maailman ensimmäisen ekologisen maatalousprojektin Good Food Foundatioinin.

Urtekramin tuotteiden valmistuksessa ei käytetä mitään keinotekoisia aineita tai menetelmiä - ruiskutusta, säteilytystä, geenitekniikkaa tai keinolannoitusta. Urtekram noudattaa luomuviljelyä koskevia tiukkoja sääntöjä ja tuotteet ovat siten puhtaita luomutuotteita. Urtekramille myönnettiin vuonna 2000 ISO 14001-ympäristöstandardin mukainen sertifiointi ensimmäisenä luomutuotteita valmistavana yrityksenä maailmassa.

"Urtekramin" valikoimasta löydät niin luomu ruokatarvikkeita, kuten lakritsisiirappia, sitruunamehua, riisejä ja jyviä, mausteita, muroja ja pop cornia, kuivattuja hedelmiä... Olen täällä blogissani esitellytkin teille aikaisemmin Urtekramin ihania luomu elintarvikkeita!
Lisäksi Urtekram tarjoilee luomu kosmetiikkaa, kuten suihkugeelit, body scrubit ja käsivoiteet. Tuoksuvaihtoehdoissakin löytyy hajusteettomasta eri tuoksuihin. Minun tuoksuni on vastapoimittu, auringon kypsyttämä appelsiini.


Aloe vera-nestesaippua ja palasaippua ovat ihanan luonnollisia, puhtaista raaka-aineista valmistettuja saippuoita, jotka puhdistavat ja hellivät.
Nestesaippuapullo on reilun kokoinen, jopa 380ml. Palasaippua 100 grammaa.
Se mikä minua näissä tuotteissa viehättää eniten, on puhtaaksi peseminen, upea vaahtoavuus, joka menee sormien väliin ja uurteisiinkin sekä riittoisuus. Palasaippuas "vaahto" on ihanan kermaista ja hoitavaa glyseriiniä sekä eteerisiä öljyjä ja suorastaan tunnen käsieni olevan hyvässä hoidossa.

Jos sinä etsit edullista, mutta silti laadukasta ja toimivaa saippuaa, olipa palasta tai nestemäisestä kyse, suosittelen Urtekramia. Olen kokeillut hinnaltaankin arvokkaampia tuotteita ja voin sanoa, että Urtekramissa on hinta-laatu kohdallaan. Laatua kolikoilla! WOW!

Kommentit

Kiitos vinkistä ja mukavaa viikon alkua ☆

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…