Siirry pääsisältöön

Laatua kolikoilla! WOW!


Olet hyvin avomielinen ihminen!
Olet hyvin avomielinen ja aina valmis valloittamaan uusia alueita. Et pelkää uusien asioiden kokeilemista, vaikka niihin sisältyisi suuriakin riskejä. Jos kaadut nenillesi, nouset vain takaisin ylös ja jatkat uusien juttujen kokeilua. Suvaitsevaisuus on korkein arvosi, ennakkoluuloja sen sijaan et suvaitse. Suurin vahvuutesi on kykysi hyväksyä ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat.

Uuden oppiminen, uusiin asioihin tutustuminen, kokeilunhalu ja tietynlainen pelkäämättömyys kohdata uusia asioita on tuonut elämäni varrella paljon ihmeellisiä ja ihania asioita eteeni. Joskus kantapään kautta opittu, ettei kaikki niin ruusuista ole, mutta ei sellainenkaan kaduta. Päinvastoin, katuisin jollen olisi kokenut jotain. Olipa kyse ihmissuhteista, jotka kariutuneet tai ylisuuresta loikasta jonka takia kaaduin polvilleni lumihankeen tai maistipalasta, joka osoittautui ulkonäköään kaameamman makuiseksi.

Jokainen kokemus on opettanut omansa. Hyvässä tai no, hyvässä.  Vaikka sen, ettei joku ollutkaan arvoiseni. Miksi katua tutustumista sellaiseenkaan? Katuisin, jollen olisi katsonut, missä mentiin, ja ihanuuksien kanssa mennään edelleenkin! Ystäväni  tai ihanat "Ellit"

Vastaavasti yhtälailla elämän mittaiseksi läheiseksi ja arvoisekseni koen luonnonkosmetiikan, josta tuli heti lempparini ja on se MUST! juttuni. Miksi? Koska se TOIMII! 

Ja koska tahdon sinunkin tietävän, mikä minusta on niin ihanaa ja hehkuttamisen arvoista, esittelen sinulle tämän viikon ajan Urtekramin luonnonkosmetiikkaa, joita Ellien kautta olen päässyt tutkailemaan tarkemmin.  Ja jotta asiat olisivat selkeästi ilmaistut, tuon julki siis MINUN lempparisarjani, jota olen kyllä tutkinut tarkemminkin, mutten ole tätä blogin takia saanut kokeiltavaksi. Tyystin omana itsenäni näitä käytän kotona.  Ihan täysin vapaaehtoisesti sinulle tahdon esitellä tätä ja SINÄ teet omat päätöksesi, kuten blogin lukemisessa, myös ostopäätöksissäsi. Mutta kuten tässä olemme pohtineet lukijoiden kanssa, MIKSI itsekkäästi salata hyvää, kun sen voisi jakaakin?! Pitääkö aina kaikesta saada hyötyä tai jemmata itsellään, ettei vaan toinen saisi tietää? tai häpeillen kieriskellä ja hyssytellä, ettei vaan kukaan saisi tietää, että Viltsu pesee naamansa tai pahempaa! sen hys hys hys PIIP SENSURED ... Hei haloo! Jollet sinä peseydy, se on sinun asiasi. Mutta jos, niin tässä hyvä vinkki. ;)

URTEKRAM VIIKKO!

Mikä ja mitä on Urtekram?

Urtekram tekee yhteistyötä Max Havelaarin kanssa Reilun kaupan projekteissa eri puolella maailmaa. Lisäksi yritys on perustanut maailman ensimmäisen ekologisen maatalousprojektin Good Food Foundatioinin.

Urtekramin tuotteiden valmistuksessa ei käytetä mitään keinotekoisia aineita tai menetelmiä - ruiskutusta, säteilytystä, geenitekniikkaa tai keinolannoitusta. Urtekram noudattaa luomuviljelyä koskevia tiukkoja sääntöjä ja tuotteet ovat siten puhtaita luomutuotteita. Urtekramille myönnettiin vuonna 2000 ISO 14001-ympäristöstandardin mukainen sertifiointi ensimmäisenä luomutuotteita valmistavana yrityksenä maailmassa.

"Urtekramin" valikoimasta löydät niin luomu ruokatarvikkeita, kuten lakritsisiirappia, sitruunamehua, riisejä ja jyviä, mausteita, muroja ja pop cornia, kuivattuja hedelmiä... Olen täällä blogissani esitellytkin teille aikaisemmin Urtekramin ihania luomu elintarvikkeita!
Lisäksi Urtekram tarjoilee luomu kosmetiikkaa, kuten suihkugeelit, body scrubit ja käsivoiteet. Tuoksuvaihtoehdoissakin löytyy hajusteettomasta eri tuoksuihin. Minun tuoksuni on vastapoimittu, auringon kypsyttämä appelsiini.


Aloe vera-nestesaippua ja palasaippua ovat ihanan luonnollisia, puhtaista raaka-aineista valmistettuja saippuoita, jotka puhdistavat ja hellivät.
Nestesaippuapullo on reilun kokoinen, jopa 380ml. Palasaippua 100 grammaa.
Se mikä minua näissä tuotteissa viehättää eniten, on puhtaaksi peseminen, upea vaahtoavuus, joka menee sormien väliin ja uurteisiinkin sekä riittoisuus. Palasaippuas "vaahto" on ihanan kermaista ja hoitavaa glyseriiniä sekä eteerisiä öljyjä ja suorastaan tunnen käsieni olevan hyvässä hoidossa.

Jos sinä etsit edullista, mutta silti laadukasta ja toimivaa saippuaa, olipa palasta tai nestemäisestä kyse, suosittelen Urtekramia. Olen kokeillut hinnaltaankin arvokkaampia tuotteita ja voin sanoa, että Urtekramissa on hinta-laatu kohdallaan. Laatua kolikoilla! WOW!

Kommentit

Kiitos vinkistä ja mukavaa viikon alkua ☆

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…