Siirry pääsisältöön

Maaliskuun namusen voittaja

arvontapalkinto, Rimmel
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja erityisesti kaikille, jotka jätitte hyvinkin henkilökohtaista palautetta ja kiitosta! Arvostan ja nöyränä vastaanotan kiitoksenne.

Maaliskuun namunen sisältää kuvan tuotteet. Rimmelin ihanan kaksiosaisen huulipuikon, avaimenperän Antalyasta, 3kpl hyväntekeväisyysrannekoruja, tarrat ja ihanan vintage-kuvan. Mysterious box pääsi jälleen töihin. Nimet purkkiin, taikasana ja ravistus ja lappu ylös.
Lapussa luki TUIKKU! Onnea! Pistän postia tulemaan huhtikuun aikana.


Kommentit

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…