Minulla, jolla on ONGELMA


Olen jo tovin käyttänyt Dr.Hauschkan tuotteita, joista erityisesti silmänympärysvoide on hämmentänyt minua. Olen koko ikäni kärsinyt tummista silmänalusista, silmäpusseista ja raskaista luomista. Hetken helpotusta on joku aine tuonut, mutta nyt ihan pakko hehkuttaa tätä Dr. Hauschkan voidetta, jonka sain blogiyhteistyössä Ruohonjuuren verkkokaupasta ! 



Dr. Hauschkan Silmänympärysvoide on kevyttä ja riittoisaa. Se tekee silmänympärysihosta sileän, mikä oli yksi hämmennykseni aihe. Kosteuttava ja tasoittava voide soveltuu päivittäiseksi hoitotuotteeksi kaikille ihon kunnoille. Ei siis tarvita talveksi eriä kuin kesäksi. Minulla ainakin talvi-iho on ollut kesäihoa kuivempi.

Ruusuveden, ananaksen, rohtosalkoruusun ja kehäkukan yhdistelmä virkistää, suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa. Silmänympärysihoni näyttää terveemmältä ja kauniimmalta. Hoitavat avokadon, macadamiapähkinän ja tyrnin kasviöljyt suojaavat, rentouttavat ja tasoittavat silmänympärysihoa. Tämä tottakai saa katseeni näyttämään entistäkin kauniimmalta. Kaiken lisäksi tummaakin tummemmat silmänympärykseni alkoivat käytön myötä vaalenemaan. Eräänä aamuna katselin peilistä, ettei silmänaluspussejakaan enää ollut olemassa! Minulla, jolla on ONGELMA niiden kanssa!!! Myöskään silmäpussit tai tummentumat eivät ole räjähtäneet käsiin vaikka sairaus on vienytkin yöuneni ja voimani. Hurjan ihana tuote! Minun meikkipussini vakkari jatkossakin. 


Kommentit

Mitä...apua mustiin silmänalusiin. Tätä on pakko saada ♡
Outi, kyllä! Moni voide on auttanut hetkeksi turvotukseen , mutta mikään aiemmin kokeilemani ei ole poistanut turvotusta, silittää ryppyjä ja vaalentanut silmänalusia samalla, kun tuntuu virkistävän hyvältä. Mitä olen kosmetiikkaa käyttänyt, olen huomannut yhtäläisyyden minun suosikeissa; ovat lähestulkoon kaikki luonnonkosmetiikkaa! Enkä sano sitä mainostusmielessä vaan se on totuus. Minun ihoni rakastaa luonnollisia aineksia! Nyt kun sen tiedän, osaan hankkia meikkipussiini oikeanlaiset tuotteet eikä kymmentä voidetta jousta mikään ei sovi minulle. Joku toinen tottakai tykkää jostain muusta eikä se ole pois minulta. Minä kerron vain oman kokemani. Toivottavasti hekin joille tämä on tuttu, kertovat oman kokemuksensa. Saataisiin laajempi mielipide.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihana yhteistyö, rakastan Dr.Hauschkan tuotteita, ihan juuri samoja en ole kokeillut, mutta on ne vaan ihania. <3
Nanna sanoi…
Tämä on sitten kyllä pakko hankkia koska itsellänikin on tummat silmänaluset ja ajoittain myös pussit;) Ruohonjuurestako sitä siis saa?
Tiia, niin on. Kun tuote tehoaa , siitä on iloa. Ei tietenkään voitolla kauneuskururgiaa tehdä, mutta tässä tuotteessa tulokset niin selkeät että hehkutusta tulee!
Nanna, etenkin nyt olisi luullut mustemmiksi vain menevän silmänympärysten, mutta eikä mitä! Suosittelen kokeilemaan.
Ruohonjuuressa tämä on, mutta olen selvittämässä asiaa, tuleeko lisää, sillä nyt oli loppu. Infon kun saan vastauksen
http://kauppa.ruohonjuuri.fi/silmahohde/DRHAUS-4020829703681/dp

Tuolta löytyy! En vaan huomannut itse ensin.