VAIHTORINKI LOPPUI!

Kiitos kaikille vaihtorinkiin osallistuneille! 
"TÄSSÄ" vielä linkki siihen, mistä oikeastaan oli kyse. :) 

Lähetin matkaan muutaman erotellun pussin, joissa oli yhdessä nauhoja, toisessa korttikuvia, kolmannessa koristeita jne. Jokainen otti mitä halusi, laittoi tilalle mitä laittoi. Ei pelkkää atc-matskua, vaan ihan kaikkea kortteihin sopivaa. 
Minun laittamani tuotteet näet tuosta samasta linkistä. 

Minulle tuli tänään vaihtokuoren palautus ja nyt siis jokainen osallistuja vuorollaan on sen saanut kotiinsa. Katsotaanpas, mitä minä sain lopulta!


Heteitä, leimakuvia, timangeja, stanssattuja kuvioita ja lumihiutale.
(p.s. Tuija, kyllä on käyttöä! ;) )


Nauhoja joka lähtöön!


Ääriviivatarroja 


Korttikuvia...


...ja lisää...


Hurjasti erilaisia papruja!


aakkostarroja, koristeita, kuvioita...


Ja vielä erilaisia kukkia ja haaraniittejä yms. 

Kuori oli paisunut ihan hirmusesti matkalla ja todellakin vaihto oli kaikilta onnistunut muutenkin hienosti! Ei ainakaan minulle kantautunut mitään nurinaa tai pahaa mieltä. 
Jokainen oli saanut jotain, ja jokainen oli laittanut kaikkea kivaa tilalle! 


Tällainen kirjekin oli mukana ja tämän idea tosin jäi minulle arvoitukseksi. 
Ei siellä kuoressa ainakaan mitään palkintoa ollut ja tiettävästi en ole voittanut mitään Amalialta?!


Tokihan aina on se vaara, että alulle panija saa omia tarvikkeitaan takaisin. Se riski on aina olemassa. Hyvin oli kuitenkin tavara vaihtunut, sillä suuresta määrästä vain tämän verran palautui minun laittamistani takaisin minulle. 
Ei hätää! Aijon nämä minun omat kiertäneet tarvikkeet laittaa kuoreen ja lähettää ne yllärinä blogin ulkopuolella olevalle askartelevalle ystävälleni. Joskus on ihan kiva itselläkin antaa toisille ja mikäjottei nyt on sen aika. :) 

KIITOS KAIKILLE! 
Eiköhän rinki vielä tule toistamiseenkin. :)

Tiina J:n kanssa oli atc-vaihto ja tänään tämäkin pussukka kotiutui. 
Ihana kuori oli tehty! 


Ja ihana on atc:kin! 
Time to travel oli ideana niin herkullinen, että oli pakko se saada itselle. Mehän kovasti mietitään sitä etelän matkaa. :) Minnekkä? Milloinka? ai jai.. Vaihtoehtoja on ja pitää hieman rajata kuitenkin realistisesti niitä ideoita. 

Kiitos Tiina J. 

Kommentit

Phedra sanoi…
Kivan kuoren olet saanut takaisin :) Minä ainakin olin erittäin tyytyväinen kun itse sain valita monipuolista materiaalia mieleni mukaan :) Kiitos!
Katja sanoi…
Tää oli tosi hauska juttu, tosin unohdin tässä tohinassani kuvata rinkiin liittyen. Tajusin asian vasta postittaessani sitä eteenpäin. Kiitos Viltsu!
Vilimarika sanoi…
Se kuvaaminen ei ollut vakava rike. ;) Lähinnä mä ajattelin, että JOS kuvaa ja ilmoittaa sen blogiosoitteensa, niin voisin täällä esitellä ja saisitte sitä lukijakuntaa mahdollisesti lisää. Ja tokihan kiva katsoa, mitä olette saaneet. Mutta ei tosiaankaan mikään pakollinen juttu, kun vaan tyytyväisiä ollaan kaikki.
Paula sanoi…
Tämä oli kyllä kiva juttu! Voitin joku aika sitten amalian haasteesta, oisinko vahingossa pakannut tuon lapun mukaan? Tai hmm, oisko se ollut siellä kirjekuoressa, jota kierrätin:) itse otin kuvan läjästä, jonka vaihdoin, mutta kiireissäni en ole sitä blogannut.
Vilimarika sanoi…
AHAA! No nyt se mysteeri selvisi! :D Onneksi olkoon voitosta!