Korres ihonhoitotuotteet Kreikasta

KORRES syntyi vuonna 1996 Ateenan ensimmäisessä homeopaattisessa apteekissa, jossa George Korres tuolloin työskenteli; apteekki on edelleen Ateenan suurin homeopaattinen apteekki, jolla on uskollinen asiakaskuntansa, ja samalla siellä myös koulutetaan Korres-tiimin uusimmat jäsenet. Ensimmäinen KORRES-tuote oli hunajaa ja aniksensiementä sisältävä aromaattinen yrttisiirappi, jonka resepti pohjautui ”rakomelon”-juomaan. Georgen isoisällä oli ollut tapana siemailla tätä lämmittävää hunajajuomaa kotikylässään Skadossa, Naxoksen saarella.
KORRESilla on tarjolla yli 400 erilaista luonnollisia ja orgaanisia raaka-aineita sisältäviä kosmetiikkatuotteita ihon-, hiusten- ja vartalonhoitoon, yrttivalmisteita, aurinkosuojatuotteita sekä värikosmetiikkaa.  
Korres-tuotemerkki on hyvin kansainvälinen,luonnollinen tuotesarja, jonka suurimpana innoittajana on luonto itsessään. 
Tässä kolme tuotetta Korres sarjasta:



Villiruusuöljy on luonnollinen C-vitamiinin lähde, ja se häivyttää merkittävästi ihon juonteita ja korjaa sen värivirheitä. Hiivauute lisää solutason hapenkulutusta, parantaa mikroverenkiertoa ja näin vähentää tummia silmänalusia. Luonnollinen betaiini pitää ihon joustavana ja vahvistaa herkkää silmänympärysihoa. C- ja E-vitamiinit puolestaan antavat antioksidanttista suojaa juonteita vastaan, ja B5-provitamiini vahvistaa voiteen kosteuttavaa vaikutusta. SK15–suojakerroin auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.



Runsaasti tanniineja sisältävä luonnonmukainen granaattiomenauute supistaa ihohuokosia ja elävöittää ihoa, samalla kun alppihorsma säätelee talintuotantoa jättäen iholle mattapinnan. Hyaluronihappo sitoo itseensä vesimolekyylejä ja kosteuttaa näin pitkäkestoisesti rauhoittaen samalla ihoa.



Villiruusuöljy on luonnollinen C-vitamiinin lähde, ja häivyttää merkittävästi ihon juonteita ja korjaa sen värivirheitä. Valkopaju-uute edistää solujen uusiutumista, ja antioksidanttinen maustekurkuma vahvistaa tuotteen kirkastavaa ominaisuutta. Savanniruohouute takaa pitkäkestoisen kosteutuksen säätelemällä solujen vesitasapainoa.

Itse pääsin testaamaan nimenomaan näitä kolmea tuotetta.


On todella upea tunne saada kokeilla sellaisia kosmetiikkatuotteita, joiden laatu on korkea ja joista tietää, että luontoa kunnioitetaan. Voiteet tuntuvat hyvin riittoisilta, kevyiltä ja ovat miedosti parfymoituja. Miellyttävä tuoksu, joka hivelee ainakin minun aistejani. Ei liikaa hajuja!

Voiteen levittämisessä herkästi ottaa liikaa voidetta käsiinsä eka kerralla. Korresin tuotteita ei tarvitse paljoa kerrallaan, vaan pieni sipaisu riittää. Iho tuntuu pehmeältä ja kauniilta. Kevyeltä! Minä tunnen itseni kauniilta! 

"TÄSTÄ" näet oman lähimmän Korres jälleenmyyntipisteesi. 

Voit tutustua myös valikoimaan ja tuotteisiin sekä Korrssin tarinaan tarkemmin "TÄÄLTÄ". Huomaathan, että voit Korresin sivustolta tilata tuotteet kätevästi myös postitse kotiisi! 





Kommentit