Mireille-korttipohjat


Sain ihastuttavat joulutuotteet ja muitakin tarvikkeita "Korttisirkuksesta" ja haluan nyt teillekin esitellä ihastuttavat Mireille-korttipohjat!

Pakkaus on kivan kokoinen, sillä tällaisia erikoiskorttipohjia yleensä myydään kappaleittain ja silloinhan hinta voi pompata huikeasti jo muutaman pohjan kanssa. Tässä setissä saa kerralla 8 seisovaa korttia ja mikä parasta...
...4 eri värissä! Pakkaus sisälsi 2 kappaletta jokaista väriä. Valkoinen, vaaleanpunainen, vaaleansininen ja lila. Jokainen kortti on kauniisti piparkakkureunoin koristeltu jo valmiiksi ja taitoskohdat myös nuutattu. Helppo siis kasata.


Tein tuollaisesta vaaleanpunaisesta Mireillestä heti kortin ystävälleni, jolla oli synttärit. 
Pakettiin sujahti pari kaulakorua ja rannekoru myös. :)


Mireille-korttipohjan etuja on siis se, että se seisoo omalla jalallaan ja erottuu tavallisista 2-osaisista korteista. Lisäksi kaunis kuvioitu reuna. Herkät värit. Monipuolisuus. Tällaiseen pohjaanhan voit tehdä niin juhlavat kortit kuin tervehdyksetkin. 


Lisäksi Mireillen saa litistettyä ihan normaaliin neliö-kirjekuoreen mahtuvaksi! Ja kun saaja avaa kuoren, ottaa kortin esille, on se valmis taas pöydälle laitettavaksi! 

SUOSITTELEN!

Korttisirkuksen valikoimassa on aivan ihania "KORTTIPOHJIA" tälläkin hetkellä ja uskoisin, että Mireilleäkin saa, kun rohkeasti kysyy sieltä. Kunhan seuraavia tukkutilauksia tekee. 

Kiitos Korttisirkus tästä mahtavasta tilaisuudesta päästä testaamaan tällaisia tuotteita!
vielä on 7 korttipohjaa jäljellä, mutta kuinka kauan?! ;)


Kommentit

MerjaHannele sanoi…
ONpas ihanat pohjat! MInä tilasin jostain ja tulikohan siinä valkoinen,sininen ja punainen, yksi kaikkea. varmaan oli saman hintainen kuin sinulla tämä. Ovat kivoja pohjia! Ihana lahja kauniin kortin kera piristi ystävääsi varmasti!
Nanna sanoi…
Onpas tosiaan kivan näköinen pohja kun kortti on valmis:) Ja upea kortti tulikin! Takuulla tilaan Mirellejä ensi kerralla kun tukkuun teen tilausta:) Kiitos sinulle infosta!