kirjoja ja atc-vaihtoa

Huomenta Inspiksen lukijat!

Muistaessani ensin kommentoinnista yksi pikkujuttu. Olettehan huomanneet, että Blogger saattaa jotkut kommentit tulkita roskapostiksi, vaikkei ne sitä olekkaan?! Blogger siirtää arvelemansa roskat roskakoriin suoraan kysymättä sitä sinulta ensin. toisaalta osa roskista saattaa tulla sinulle näkyviin, jolloin sinä tyrkkäät ne roskiin. Käythän aina välillä tarkistamassa kommentti-roskakorisi, ettei siellä ole oikeita viestejä julkaisematta. Samalla ne roskapostit voi roskiksesta poistaa kokonaan.

Itse en omista käytössä olevaa google+-tiliä, joten muutamilla teistä kun asetukset ovat niin, ettei saa kommentoida kuin rekisteröityneet, niin teille en voi kommentoida laisinkaan. Tai sitten joskus se onnistuu, mutta nimettömänä. Silloin olen kommenttiini kirjoittanut -Vilimarika-. En ole ainoa! Jos siis mietit, ettei kommentteja tule, tarkista asetukset kommenttiasetuksistasi ja että ruksi on siinä, missä NIMI/URL-OSOITE on mahdollista käyttää. Näin me googlettomatkin voimme kommentoida sinulle.

Lokakuu on jäämässä taakse ja marraskuu alkamassa. Aika rientää ihan hirvittävää vauhtia ja tuntuu ihan siltä, etten pääse ollenkaan mukaan tähän vauhtiin. Vastahan oli kesä! Se ainakin helpottaa tätä vauhdin hurmaa, etten aio tänäkään vuonna lähettää Joulukortteja kuin kummilapsille, mummille ja äidille. Sama pätee lahjojenkin kanssa, ettei niitä hankita kuin kummilapsille ja omalle lapsukaiselle. Jokaiselle pieni paketti. Joulu ei ole meille kulutusjuhla. Se on rentoutumista, hyvää ruokaa, rauhaa, tunnelmaa... Sitä, että ollaan koristeltu koti, leivotaan joulutorttuja ja pipareita sekä suklaa-appelsiinikakkua ja käydään haudoilla. Tai oikeastaan yhdellä haudalla... Jätetään kynttilä yhteishaudalle.

Eilen esittelin kasapäin kirjoja, mutta ajattelin tänäänkin vielä pari kirjaa vilauttaa, mitkä mielestäni ansaitsevat paikkansa kirjahyllyssä ja luettavana.



Oikeastaan eilen olisi pitänyt julkaista tuo: Mistään kotoisin. Niin paljon kirjoja ja niin paljon samaa aihetta, ettei kaikkia sitten huomannut nopsaan kirjoja katsellessaan ottaa mukaan. No, nyt on julkaistu tuokin. :)

Meillä luetaan paljon ja välillä kausittain. Kirjoja on ihan älyttömän paljon kirjahyllyssä, joten osa on pakko laittaa myyntiinkin ja iso kasa vietiin Konttiinkin. Ei se silti sitä tarkoita, etteikö uusia tulisi. Tottahan toki tulee! Lukemista emme lopeta! Pitää vaan vanhemmasta päästä laittaa pois, jotta saa tilaa uudemmille. ;) 

Uusia atc-korttejakin olen saanut, sillä eilen posti toi Tiina J.n ihanan atc-kuoren. 


Kiitos Tiina J. hurmaavista kolmosista!

Nyt alan odottelemaan ystävääni teeseurakseni. Olemme nähneet toisemme ihan liian kauan aikaa sitten, joten juttua varmasti riittää ja aika taitaa loppua keskenkin. :) Siispä mukavaa torstaita ja käykääs äänestämässä Inspiration lifestyle-blogivoittajaksi. :)

"ÄÄNESTÄMÄÄN". Huomaathan, että tuolla on paljon blogeja eri kategorioissa, joten voit toki äänestää vaikka joka kategoriasta! Blogit ovat aina aakkosjärjestyksessä, joten Inspis löytyy sieltä Lifestylestä Iin kohdalta, loogisesti. ;)

Tänään muutes viimeinen mahdollisuus osallistua Inspis-haasteeseenkin sekä nukella on ongelma-skabaan! Löydät molemmat ylälaidasta. Toinen arvonnoista, toinen haasteesta.

Viltsu

p.s. Rakkaus... Sitä on ilmassa. Joka ikinen päivä. Pieniä tekoja, pieniä hellyyden osoituksia. Sanoja, sanomattomia eleitä. Niissä kaikissa rakkaus on meillä.

Kommentit

Maca sanoi…
Semmoista se on , kun rakastetaan!
Vilimarika sanoi…
Niin on. :) Eikä tarvitse miettiä, että ollakko vai eikö olla sitä tunnetta. Onneksi meillä se osoitetaan, eikä turhaan sanota. Yleensä juuri teot ovat se, mikä on se tärkeämpi juttu. :)