Suloiset muistikirja ja rannekou













    










  















 










 


Kommentit

Maca sanoi…
Taipuu taipuu, vaan ei taitu! Sitkeyttä tuossa kysytään. Minä sotken vielä soppaa ja ehdotan, että teet lyhyet selkeät säännöt, jotka ovat voimassa niinkauan kuin sanot, vaikka vuosia. Jos ei kelpaa, niin ei sitten. Ei minusta sinun kannata joka ripsaukseen muuttaa juttuasi. Samoin dt:t ja sponsorit useammaksi kuukaudeksi kerrallaan. Jos palkinnon ei tarvitse ylittää 10 euroa, voin toimia sponsorina toistaiseksi. Tee haasteesta sellainen, kuin itse haluat, itsesi näköinen. Se elää, jos on elääkseen.
Maca sanoi…
Tuöli niin pitkä vuodatus, etten muistanut, miksi alunperin tulin blogiisi, eli KIITOS korteista ym!
Tuula sanoi…
suuri menetys olisi jos haasteloppuisi. Pitkä osallistumisaika antaa (sitten kun palaan töihin) jopa minulle mahdollisuuden ennättää osallistua :) - nythän ennätän kyllä... päikkäriaikaan ainakin, tai jos muksut leikkii rauhassa.
Ja en ottanut tätä siis henkilökohtaisesti, vaikka "kirosinkin" ettei nyt ollut aihetta :)
Vaikeakin aihe on hyvä, esim. minulle se vintage, joka on monelle helppo. Pistää edes joskus kokeilemaan.
Joten jos en muista: Kiitos Viltsu kun järjestelet haasteita.
Vilimarika sanoi…
Maca, sitkeyttä ja kärsivällisyyttä, aikaa ja voimia. Ei tätä tekisi, ellei olisi oikeasti intohmoinen askartelija ja jollei haluaisi toisille antaa.
Nyt ne säännöt ovat sellaiset, etten ole kokenut enää tarvetta muokata niitä. silti tulee sitä, että joudun huomauttamaan niistä tai jopa diskaamaan. Harmillista.
Tuo Dt-asia useammalle kuukaudelle voisi ollakin ihan hyvä asia, jos vaan halukkuutta riittää. Sitten jäisi kyllä dt-rinki pois. Pitääpä miettiä ja kysellä halukkuutta. Sitovaa alkaa dt.ksi useammalle kuulle, useampi työ. Katsotaan, mitä tulee.
Palkinnon hinnalla ja koolla ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on se ajatus, olisitko iloinen saadessasi itse sellaisen palkinnon?! Minä en mittaa rahassa näitä asioita. Siksi kuka tahansa voikin olla sponsori. Ei vain tuottoa tekevät yritykset.
kiitos Maca! Ja oleppas hyvä atc-postista! Oletin, että olisi jo aikaisemmin tullut, mutta parempi nyt, kuin ei koskaan. :)

Tuula, ei lopu vielä ainakaan. Joskus on vaan sanottava, mitä mielessä pyörii ja purettava itseltä sitä taakkaa.
Kuukausi on ihan toimiva kaikkie kannalta. En viikottain saisi millään kasattua kaikkea. Toisaalta harvemmin ilmestyvä olisi unohdettu hyvin äkkiä.
Juu, et saakkaan ottaa henk.kohtaisesti! :D En nyt tätä hetkeä tarkoittanut aiheella, vaikka siitä mainitsitkin. Otin sen sinultakin lähinnä omana mietteenäsi,kuin moitteena minulle. :)
Tuula sanoi…
Johanna Kurkela voisi sopia tähän hetkeen? "Niin katoavaa on voimat ihmisen,
vain tuuli puhaltaa ja kuoren hajottaa
Mutta en sun särkyä anna mä en"
Phedra sanoi…
Minustakin on mukavaa osallistui haasteeseen jossa on aikaa rauhassa miettiä eli se kuukausi on sopivan pitkä aika. Muut haasteet kun menevät niin vauhdilla eteenpäin että kun jään miettimään aihetta niin on jo uuden iaka:)
Tsemppiä Viltsu! tee haasteesta oamlaisesi ja jätä huonot kommentit omaan arvoonsa. Jos joku ei osaa lukea sääntöjä niin oma moka!