Atc-arvonnan voittaja

Olen nyt laskenut atc-kortit kolmen eniten lähettäneen henkilön kesken. Ne kortit, jotka ovat irrallaan, eivätkä vielä ole runokirjoissa. Lopputulos on sen verran selkeä, ettei toinna alkaa runokirjoja kaivella esille, sillä tiedän suurinpiirtein, kuinka monta atc:ta keneltäkin on vielä niissäkin olemassa. Ei siis niin montaa, että voittaja olisi tarkistettava niistä. 

Jumbosijoja en alkanut laskemaan, koska sillä ei ole mitään merkitystä, mutta kolmanneksi eniten minulla on atc-kortteja ENKULILTA. Vielä laittamatta kansiin 57 kappaletta! 60 täyttyy keviästi runokirjojen kanssa. 

Toisiksi eniten Atc-kortteja ja näinollen atc-vaihtoja on RIINAN kanssa! Vielä kirjaan laittamatta 68 korttia! Yhteensä 70 menee rikki. 

Ja voittaja on näinollen KOTILAISKA, jonka kanssa aiemmin vaihdeltiin atc:ta hyvinkin tiuhaan. Hän alunperinkin opetti minulle, miten atc:t tehdään.  Yhä irtokortteina 95 kappaletta ja sadan rajakin ylittynyt runokirjan korttien kanssa. 

Lupasin tässä leikkimielisessä arvonnassa palkinnon voittajalle, joten Kotilaiskalle lähtee aiheeseen liittyvä palkinto. ;) Hieman atc-postia ja hieman atc-materiaalia. ONNEA!

Ja kiitos kaikille, joiden kanssa olen atc-vaihtoja tehnyt ja tulen tekemäänkin! Ilo on vaihdella!

Korttivarastoni on tosin tällä hetkellä hyvin vähäinen, koska sitä mukaa menevät kortit kun valmistuvat, mutta tokihan vaihto onnistuu yllärikorttien kanssa tai sitten malttia!

Viltsu

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Voi taivahan talikynttilät ja herran pieksut sentään! En edes tiennyt että tällanen kilpailu oli joten olin ihan äimän käkenä että mitä mitä se Viltsu taas mulle lähettelee. Ihan mahtava ja ilonen yllätys tällanen palkinto jo tehdystä "työstä" KIITOS!
Joo, ihan turhan harvoin oon taas vieraillu blogissasi mutta kun sulla oli se muutto ja mulla edelleen tää oikean rytmin löytämis ongelma. Ja kun on alkanu taas muutki harrastukset kiinnostaa ni aika vaan ei kertakaikkiaan riitä ihan kaikkeen.
Vilimarika sanoi…
Heh, kiva, kun yllätys onnistui sitten. :)
Muutto oli ja meni, mutta eipä se päivittämistä estänyt. ;) jos ei muuten, niin ajastimella. ;) askarteluun se vaikutti, mutta nyt taas puhti päällä.
toivottavasti näen jatkossa sinua useammin, vaikka varmasti aikaa menee muuhunkin, meillä kummallakin.