Hae tästä blogista

Inspiksen Joulukalenteri 2019


Tämän vuoden somejoulukalenterini sinulle on 3 -osainen:

 1. Lyhyt mietelause, runo tms. 
 2. Dermosil-joulukalenterin unboxaus
 3. Askartelutarvike-joulukalenterin unboxaus. 


Vain seuraamalla tiedät, onko luukkuihin kätketty muitakin yllätyksiä. Pyrin pitämään luukut selkeinä ja helposti avattavina, pitkiä tekstejä välttelen. Tämä postaus on esimerkki tulevasta.


Dermosilin kalenterin sain ihanalta vaimoltani yllärilahjaksi ja askartelutarvike-kalenterin sain Facebookin kautta Annelta, kun taas  minä tein kalenterin Helille. Näet ne sitten Joulukuussa, paitsi minun tekemän, jonka julkaisen myöhemmin, jottei Helille paljastuisi sisältö etukäteen. Joulukalentereiden luukut avaan oikeina päivinä itse, joten esittelen sinulle kerralla useamman luukun sisällön. Ajatus on, että yhtenä päivänä loppuviikkoa askartelutarvikkeet, toisena kosmetiikka.
Joka päivä aukeaa kuva, jossa uusi ajatus.


Toivottavasti viihdyt joulukuussa Inspiksen joulukalenterin matkassa. Tervetuloa Joulukalenterin 2019 pariin heti 1.12.2019.


Kuvissa Annen joulukalenteri vielä täysin avaamatta.
Dermosilin kalenterin päällä on Dermosilin tuotteita, jotka Sain rakkaani yllärin mukana erikseen. Eivät siis ole kalenterista otettuja.

Tavataan näissä merkeissä 1.12.2019


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta 👍 varmasti tulen katsomaan 😊 En oikein ole saanut vielä minkäänlaista Joulumieltä, tuo pimeys on niin kurjaa ja kun ei vielä ole luntakaan. Kyllä se sitten helpottaa kun maa on valkoinen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulet. Tervetuloa!
   Lumi todellakin tekee joulun. Täällä Kuopiossa maa on jo vslkoinen. Samoin puidrn oksat. Tpivottavasti tekin saatte pian valoa.

   Poista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit