Kokoperheen Sante



Sante, tuo ihana ja houkutteleva brändi, joka hellii suihkussa kehoani. Kuinka helppoa, kuinka nautinnollista ja kuinka puhtoista voikaan peseytyminen olla!
Sante-sarjan luonnonkosmetiikkasertifioidut laatutuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri- tai hajusteaineita, synteettisiä säilöntäaineita eikä petrokemian ainesosia. Sante-tuotteita, tai mitään muutakaan Ruohonjuuressa myytävää luonnonkosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä. Ainakin minulle nuo ovat tärkeitä asioita. Etenkin eläinkokeettomuus! Ruusun tuoksu on aina IN tälle prinsessalle. 


Tämä luonnonkosmetiikkalaatuinen nestesaippua sopii koko perheelle myöskin, ja on kätevästi pumppupullossa. Käsienpesusaippuan tai suihkusaippuan tapaan käytettävä nestesaippua on mieto ja miellyttävän tuoksuinen saippua, jonka näen niin kotona hienommassakin kodissa kuin kesämökillä tavallisemmankin perheen mukana. Oma saippuani tuoksuu ihanasti Aloelle ja sitruunalle.  


Hiukset ja vartalon pesee Sante. Sante pesee selänkin kysymättä. Hyväilee olkapäitä ja koskettelee hellästi vatsan untuvaisia. Hieroo varovasti hartioita.. No nythän minä! Ei sentään hierojan koulutusta Santella ole, mutta saa tuntemaan olevani tärkeä joka tapauksessa. Ananas ja sitruuna, ah.. Saisiko tätä drinksulasissa kans!? ;) Valitettavasti vain ulkoiseen käyttöön.


Kaikki nämä Santen tuotteet ovat koko perheelle sopivia ja hellävaraisia luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotteen biohajoavat pesutensidit ovat hellävaraisia sekä ihmiselle että ympäristölle. Kelpaa siis siellä kesämökillä pulahtaa järveenkin pesuille. Tosin meidän täytynee ostaa jo uusi satsi kesäksi. Kerran kun peset, tahdot toistekin käydä kii Santeen. 


Luomulaatuinen aloe vera-mehu kosteuttaa ja ravitsee ihoasi hellävaraisesti samalla kuin luomulaatuiset sitruuna ja ananas virkistävät sekä kehoa että mieltä. 


Santen shampoo soveltuu koko perheen hiusten pesuun ja shampoo hellii ja hoivaa herkkää päänahkaa siinä peseytymisen ohessa. Erilainen pakkaus lisää houkuttelevuutta. Yleensähän shampoot ovat pulloissa. 
Kyseessä kaiken lisäksi luonnollinen tuote. Shampoo sisältää hiuksia hoitavaa vehnänalkioöljyä ja rauhoittavaa ruusunmarjauutetta sekä ruusu-uutetta. 

Kaikki nämä Santen tuotteet ja paljon muitakin Santeja löydät Ruohonjuuresta. Kaupasta, jossa arvostetaan luontoa ja kunnioitetaan meistä jokaista. 


Yhteistyössä Ruohonjuuri

Kommentit

Nämä myös tuoksuvat hyviltä ja raikkailta.
Ihanaa tiistaita Viltsu <3
Silkku sanoi…
Olen kanssa tutustunut tuohon merkkiin. Olen ostanut hoitoaineen ja on kyllä hyvä. Hiukseni menevät aina tosi takkuun pesun jälkeen ja tuo hoitoaine kyllä auttaa kovasti:) Mukavaa viikkoa♥
EstherH. sanoi…
Kyllä pitää ihailla sun aktiivisuuttasi näiden postauksien ja kokeilujen kanssa. Hyviä tuotteita paljon, mutta aikaa vievää niitä testailla. Kiva saada lukea uusia tuulia..

Outi, kyllä! Tuhkimon unelmia kaikki. ;)
Silkku, kiva kuulla toistenkin mielipiteitä. En ole sitä hoitoaineita vielä kokeillut joten kiitos vinkistä! Kunnon hoitoaine on mullakin hiusten suhteen tärkeä.
Esther, olen aina rohkeasti kokeillut uusia asioita ja se onkin niitä millä löydän arjen pieniä iloja ja voimavaroja. Jos samalla voin toisille vinkata jostain huipputuotteesta, niin aina vaan parempi.