ARVONTA+ Taikasieni-namusia


Muistat varmaan Taikasienen?! 
Minulle Taikasieni muistuu mieleen jo lapsuuden kodistani, jossa äiti käytti sitä vaikeisiin likapaikkoihin. Kaakeleihin ja sen sellaiseen. Minun ihkaeka kokeiluni oli fiasko, sillä "uudesta" kämpästä sain Taikasienellä vahan pois lattiasta. Niin, Taikasieni on tehokas puhdistaja, eikä se ihan joka paikkaan sovi, mutta siihen, mihin se sopii, on erinomainen apulainen. Esimerkiksi pinttyneet kahvi- tai teekupit, teekannut, kaakelisaumat, hanat, ... Käyttötapoja on monia! 


Taikasieni -tuotteiden puhdistusteho perustuu täysin sienen rakenteeseen ja mitään pesuaineita tai kemikaaleja ei tarvita, vain puhdas vesi riittää. Täten luontoa kuormittavat pesuaineet jäävät pois tai minimiin. Parastahan Taikasienessä on se, että vaikka sieni kuluu pieneksi muruseksi, on se pieninkin murunen yhä käyttökelpoinen ja toimiva! 


Taikasieni Deluxe on täällä blogissa jo aiemminkin esiintynyt ja lukijoillekin arvottu. Voit lukea Taikasieni Deluxesta ja Maxista "TÄÄLTÄ". Meidän "jokapaikan sienet" löytyvät myös autosta ja veneestä. 


Vaan mikä on tämä uuden sukupolven Taikasieni ECO POWER?! Eco Power on valmistettu yli 50 % kierrätetystä materiaalista. Tämä patentoitu CompleX-ratkaisu tarjoaa alkuperäisen Taikasienen entistä kestävämmässä muodossa. Tarkastellaanpas eroja hieman tarkemmin. 


Alla on Taikasieni Deluxe ja päällä Eco Power. Paksuus on aikalailla sama, ihan niinkuin koko yleensäkin, mutta materiaali ja kuohkeus ovat eriä. Eco Powerin jämäkkyys tuntuu kädessä heti. 


Deluxe oikealla on kuvioitu hankaamaan likaa irti paremmin, kun vastaavasti Eco Powerissa (vasemmalla) pinta on luonnostaan "röpelöinen". Eco Power tehoaa saippuajäämiin ja jopa kalkki- ja ruostetahroihin.


Taikasieni Pink edition on näin naistenpäivänä ihan MUST! Joka keittiön väripilkku. Tai kokonsa puolesta kokonainen väripläjäys. Pink Edition on kestävämpi, lämpöpuristettu Taikasieni, joka ei myöskään tarvitse pesuaineita avukseen. Sopii myös raavaammankin miehen käteen. 


Pink edition on kestävämpi, kuin vanhat Taikasienet. Se on suurempi ja kokonsa ansiosta soveltuu suuremmille pinnoillekin paremmin. Tarvittaessa Taikasieniä voi leikata pienemmiksi, niin myös tätä isoa Pinkkiä sientä. Käyttökohteita on lukemattomia - kahvinkeittimet, teekupit, aterimet, hopeat, pesualtaat, veneet, autojen vanteet jne.


Kuten kuvastakin näet, kokoeroa on Deluxeen. Ja hei, tämä väri! Se vaan on niiiiin Ihqu! 


Kuvassa pink Edition alla ja päällä on Taikasieni Deluxe. 


Ja jos olisin markkinamies, sanoisin: Eikä siinä vielä kaikki! Hyvä rouva, laitetaan mukaan vielä Akrolta Bio-astianpesuaine käsin tiskaukseen! Yhteistyössä Akro Matts &Matting oy. 


Biohajoava käsitiskiaine on hellävarainen käsille ja sisältää mm. aloe veraa.  Pullossa on kätevä annostelunokka ja on kokonsa puolestakin näppärä ja riittoisa. Riittää jopaa 100 tiskaukseen (=5 ml/5 l vettä). Tämä pesuaine tuoksuu miellyttävälle, eikä voimakkaalle pesuaineelle, kuten monet kaupan kilpailevat pesuaineet. Ei mitään keinotekoisia kukkaistuoksuja. Eikä sen puoliin väriaineitakaan. Puhdasta tulee ja kädet pysyvät kunnossa siinä samalla. 


Kaikki nämä löytyvät mm. Akron verkkokaupasta tai hyvin varustelluista kaupoista aina marketeista rautakauppoihin kautta maan. Monilla messuillakin ja toreilla näkee Taikasienituotteita sekä esimerkiksi S-ryhmän verkkokaupasta osoitteesta foodie.fm. ja K-ryhmän netAnttilasta.. 

Itse olen niin koukussa Taikasienituotteisiin, etten voisi ajatellakaan siivousta ilman niitä. Toisinaan olen ostanut Taikasienituotteita myös lahjaksi, etenkin muuttoa suunnitteleville tai tupareihin. Asuntoautot, veneilijät, kesämökki... voih, näen sieluni silmin monia eri tapoja hyödyntää Taikasienituotteita. Ihan jo auton vanteiden pesussa! Kesämökilläkin niin huippu, kun tosiaan ei tarvitse niitä pesuaineita.

Mutta kokeile ensin, sopiiko juuri sille pinnalle, ettei satu vahinkoa. Tehokas on TEHOKAS! 

Minun seuraava hankintani on Taikasienen Puhdistuspuikot. Niillä sitten siivoaisin tietokoneen pienet välit ja kodin pienimmät sopet. Jään haaveilemaan niistä. :D 

ARVONTA!!!

JAA MINUT

Sinä sen sijaan voit alkaa haaveilemaan Taikasienen Deluxesta ja mihin sitä käyttäisit, sillä minä niin haluan antaa jollekin mahdollisuuden testata tätä myös. Yksi onnekas voittaa Taikasieni Deluxen. 

Kommentoi, Seuraa blogiani ja halutessasi jaa ylempi kuva. 
Kommentista ja seuraamisesta 1 arpa, jaosta lisää 3 arpaa. Eli 1+3 =yhteensä 4 arpaa.
Kerro kommentissasi montako arpaa ja mikä tuote sinua  erityisesti 
kiinnostaaTÄÄLTÄ

Arvonta 31.3.2016 jälkeen

Ja  kannattaa myös käydä seuraamassa Facebookissa Taikasieni-sivua, sillä siellä on yhtenään arvontoja.

Ja samalla käy Inspiksen Facebook-sivulla, jossa askartelukirja-arvonta kirii loppuaan ja uutukaisena naistenpäivän arvonta! Voit voittaa korvakorut Hopea-Purolta! 



Yhteistyössä Akro


Taikasieni-tuotteista lisää näistä linkeistä: 


Taikasieniliina

Taikasienipesin

Eko kertakäyttökäsine


Kommentit

klaara sanoi…
Ihana arvonta! Minulla on ollut jo vuosia perustaikasieni käytössä. Haluaisin kokeilla tuota ihanan näköistä pinkkiä.
luen blogiasi bloggerin kautta.
klaara49@luukku.com
Unknown sanoi…
Noi taikasienet on kyllä hyviä! Jätän arvonnan muille, kun itseltä löytyy noita...
Teija sanoi…
Tätä olisi kiva testailla: http://www.akro.fi/product_pictures/original/2-54-taikasienipesintuotenro_1402011.jpg
Yhdellä mukaan.
hamalainentm@gmail.com
Aila sanoi…
Kahvapesin olisi hyvä. Yhdellä mukana.
karhuoja@gmail.com
Marja-Liisa sanoi…
Bloggerin kautta luen ja Taikasienelle olisi keittiössäni käyttöä.
postin.tuomaa@gmail.com
Sanna P sanoi…
Neljällä arvalla mukana. Taikasienet kiinnostavat minua eniten. kaljukeiju@gmail.com
Elise H. sanoi…
Yhdellä arvalla mukana, luen Bloggerin kautta. En ole vielä kokeillut Taikasientä, lienee kyllä tehokas :)
netteri@gmail.com
Kahdella arvalla mukana! Pinkki taikasieni kiinnostaa eniten. arjenmiljonaari@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Mukana yhdellä arvalla! Tuo ikkuna vaahto kunnostaa näin kevät kaudella todella paljon!
Noorahbejbeh@hotmail.com
Suvi7 sanoi…
Etenkin tahtoisin kokeilla tuota astianpesuainetta, olisi kiva kuulla siitä käytännön kokemuksia! Puikotkin kuulostavat näppäriltä, vielä kun hankkisi paineilmaa, niin tietokoneenpuhdistus olisi helppoa...
Kiitti myös FB -vinkistä, täytyykin mennä tarkastamaan Taikasienen sivut ja tsekata tietty Inspiskin samalla :)
talviuninalle(at)gmail.com
Liisa sanoi…
Kaikilla neljällä arvalla mukana!

Tuollainen pinkki menee ehdottomasti toivelistan kärkipäähän <3

liisa . jarvinen @ gmail . com
marika sanoi…
Yhdellä arvalla mukana. Sinooperista joskus ostanut jonkin taikasienen, ihan toimiva oli. Nyt olisi tarpeen saada uusia. Taikasieni tehopuhdistaja voisi kiinnostaa ehkä eniten.

marikax@gmail.com
Siinatar sanoi…
Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan! Taikasieni Pink Edition näyttää kivalle =).
siinatar@gmail.com