Hemmotteluhoitoja ja mantelipullaa

Gifflar mandel
Kun odotat koko kuukauden tärkeää puhelua, jonka tarkoitus on antaa sinulle koko kesäksi iloa ja huojennusta ja se puhelu tulee lopulta, mutta onkin "Täysi nolla", mitä muuta voit odottaa tuntevasi, kuin pettymystä, kiukkua, turhautumista, surumielisyyttä...

Kun kaikki odotuksesi murskataankin yhdellä lyhyellä puhelulla ja ilmoitetaan, että kesä on peruutettu! Mikä siihen enää auttaa?!
Lämmität saunan ja menet lauteelle istumaan, naamioiden kyyneleesi hikoiluksi...
TAI... Jätät itkut itkemättä, peseydyt ja..


Kuoriva jalkahoito
...hierot kosteille jaloille Himalaya herbalsin Smoothing foot scrub-kuorintavoidetta pyörivin liikkein, huuhtelet ja kuivaat. 

 Heittäydyt sohvalle makaamaan, napsautat suosikkitv-sarjasi boxilta tv-kuvaruutuun pyörimään ja teet olosi mukavaksi nostaen jalkasi kumppanisi syliin. Kumppanisi voi hieroa jalkojasi ihanan rentouttavasti samalla, kun nautiskelet tv:n antimista, kupposesta suosikkikahviasi ja ihanaa tuoretta mantelipullaa! 




Himalaya Herbals on ehdoton suosikkituotesarjani kokonaisuudessaan ja olenkin esitellyt täällä Inspiksessä Himalaya herbalsin tuotteita ansaitusti Himalaya herbals-viikkona. Kun nyt sain kuulla jalkatuotteiden saapuneen valikoimaan, tottakai innosta hihkuen olin ensimmäisten joukossa sitä Success Storyn kautta kokeilemassa. 

Kuorintavoiteen saksanpähkinä ja ananasuute kuorivat karhean ja kuivan ihon hellästi. Kuin kävelisin hiekkarannalla ohuen ohuella hiekalla! Aloe vera ja kookos rauhoittavat ja kosteuttavat välittömästi jättäen jalkojen ihon pehmeäksi ja sileäksi. Tunnen kuinka lämpö ja kiva kutina houkuttelevat jalkojani rentoutumaan. Vain loppusilausta vaille valmis. Tuubi on riittoisa 150 millinen tuubi ja tuoksu miellyttävä voidemainen. Oikein mukava tunne jaloilleni. 

kahvi

Ottaakko kahvin mustana vai maidolla? Kumpi maistuu sinulle mieluummin? 

mantelipullaa

Samalla, kun kahvi höyryää ihanan aromaattisesti sieraimiini ja jalkani odottavat sitä loppusilausta, kasaan pussillisen Pågenin Gifflar mantelia eteeni keoksi kahvin kaveriksi. 
Kyllä, meillä syödään myös vehnäpullaa ja pullaa, ja syödään! Meillä ei kaloreita lasketa.
Yksi pulla omaan suuhuni, toinen kumppanini suuhun, kolmas omaan suuhuni, neljäs... Ja sitä rataa. ;) Voin kertoa, että Manteli Gifflar on houkuttelevan herkullinen ja kesän mehukkain pulla!


Gifflar mandel




































FootCare Cream
Aivan mieletön apu kuiville jaloille, halkeileville kantapäille sekä iho-oireista kärsiville jaloilleni. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin selkeää muutosta hankalissa ongelmallisissa jaloissani.
Jalkojeni ongelmana on jo pitemmän aikaa ollut erittäin kuiva ja halkeileva iho, paksut kantapään kovettumat ja iho-oireilut kilpirauhas-vaivani takia. Olin oikeastaan jo luovuttamassa jalkojeni suhteen, ettei niistä koskaan tule kauniit ja sileät. Tai no, saahan niitä raspattua ja hetkeksi aina silotettua, mutta että pysyvästi... Ehei.

Jalkavoide
Himalaya herbals-sarjan uutuudet ovat jalkojen kuorintavoide sekä jalkavoide. Uutuustuotteet ovat hypoallergenisia sekä dermatologisesti ja kliinisesti testattuja. Arvelin siis voivani huoletta testata tuotteita ja katsoa, onko näistä apua. Toisaalta odotukseni olivat korkealla jo entuudestaan tuntemani tuotesarjan tehokkuuden huomioonottaen, mutta toisaalta jalkojeni tila laittoi ajatuksen päähäni, ettei kannata olettaa liikoja. Himalaya herbals ei pettänyt tälläkään kertaa!

Hunajalla ja kurkumauutteella (Turmeric) on tehokas antibakteerinen vaikutus. Intianmerantipuu (Sal Tree) ja rohtosarviapila (Fenukgreek) ehkäisevät tulehduksia. Näiden avulla jalkojeni kunto alkoi hetkessä parantua. tämä voide on ruskeaa ja värjää sukat. suosittelen siis ehdottomasti ottamaan käyttöön sellaiset sukat/töppöset, joita ei tarvitse suojella.

Pågen 

Pågen on kuulunut elämääni lapsuudesta saakka. Muista Gifflarit ja muffinsit jo niiltä ajoilta, kun olin lapsi. On siis kodikas tunnelma nähdä Gifflar-pussi pöydällä odottamassa. Itseasiassa meillä oli picnicilläkin yksi pussi mukana. Helppoa hyvää jaettavaksi asti!

Kesä ilman Pågenia on kuin talvi ilman villasukkia! Suosittelen!


yhteistyössä: Success Story Oy/Himalaya herbals/Pågen-Suomi

Kommentit

Mulla tänään testauksessa kuorivat sukkapussit jaloille, saas nähdä kun käy :D
Tiia Koivusalo sanoi…
Himalya on niin hyvä, rakastan silmämeikinpoitoainetta aivan erityisesti. Tosin jalkatuotteita en ole testannut, ovat taatusti hyvuiä nekin. :)

Pågen nami, tosin olen pullalakossa, hih. :)
Meillä taas pullalakko päättyi Ihanan Pågenin ansiosta. Hihii
Anne sanoi…
Toivottavasti konstit auttoivat ja mieli on jo parempi.. Tänne kelpaisi kahvi maidolla ja yksi mantelipulla,kiitos!
Kyllä auttaa tällainen hemmottelu murheeseen kuin murheeseen. :) ainakin melkein.