Siirry pääsisältöön

Tuskaa ja atc:ta


Unta ei kovin pitkälle aamuun riittänyt, joten nousin hiljakseen ylös sängystä ja aloin puuhastella "jotain hiljaista ja järkevää", sellaista, missä ei tarvitsisi ajatella tulevaa. 
Sellaista terapiaa on ehdottomasti atc-taustojen teko! Tein heti muutaman tarpeenkin yli, jottei heti tartte olla niitä taas tekemässä. Tosin eihän nuo kauaa riitä. Jotenkin ne taustat aina jää tekemättä... Laiskuus vai unohdus? Saamattomuus? Jokin tiedostamaton juttuhan se on. 

Tänään PITI laittaa yksi kuoripostiin sairaalareissun jälkeen, mutta täysi unohdus tuli (anteeksi Enkuli), mutta varmaankin pätevästä syystä, jos kerron?!


Kerron siis tuosta sairaalareissustani lyhykäisyydessään. Mainitsen kuitenkin sen vielä, että siis eilen aloitin ja jatkan vielä, järjestelemään saamiani atc-kortteja. Tuossa kuvassa on yksistään Kotilaiskalta saamani atc:t! Ne, mitä en ole siis jo käyttänyt runokirjojen kuvina. Vastaavasti Riinalta on samanlainen kasa olemassa, joten ajattelinkin leikkimielisesti aloittaa kisan heidän välillään, jossa lasken molemmilta JO SAADUT (ei siis toinna tähän kisaan kortteja enää laittaa) atc:t ja kumpi on sitten enemmän niitä vaihtanut kanssani, tulee saamaan palkinnon. :D Ja syy siihen, miksi vain nämä kaksi osallistuvat arvontaan, johtuu siitä, että vain näiltä kahdelta on tollanen iso kasa! Muilta on selkeästi vähemmän! 

Eräänlainen iso kasa se tipahti harteillenikin tänään tai sitten sieltä pois... Kuinka sen nyt ottaa. 
Minut tutkittiin ja sain nyt kuulla suoraan, että sairauteni on toiminnallinen, eikä missään muotoa pään sisällä tapahtuva pelko, trauma, luulo, liioittelu tms. Joo, hyvä! 

Mitään ei ole tehtävissä ja oireeni tulevat pahenemaan ajan myötä. Sähköhoito ei auta tilanteessani, ei paikalliset injektiot, ei mikään akupunktio tms. Katsotaan nyt, mitä uutta keksitään.
Sairaslomani jatkui nyt pitemmälle kuin koskaan aikaisemmin. 
Kyllä, kiitin lääkäriä ja kerroin, että ekaa kertaa olen saanut tuntea olevani yksilö, ihminen ja että minua on kuunneltu! Enempään ei hänkään pysty.
Pois lähtiessäni sairaalasta oli kuitenkin fyysiset voimani minimissä. Huh huh. Äkkiä vaan kotiin!


Palataan sitten atc-siivoukseen. Nyt on jokaisen lähettäjän atc:t järjestyksessä kansiossa tai sitten purkeissa. Pystyn nyt alkamaan tekemään noita keskeneräisiä vihko-projektejani pois. 


Itseäni helpottaakseni nimesin joka sivun/sivusarjan niin, että helposti ja nopeasti näen, kenen kortit ovat missäkin. 


Menee varmasti KAUAN, ennenkuin kaikki atc-kortit ovat saaneet arvoisensa paikan kotonamme, mutta se ei estä vastaanottamasta lisää ja motivoi tekemään ne projektini paremmin ja energisemmin. Motivaatiota on nyt enemmän, sillä... 
No, ihan pian kerron. Vielä viimeinen silaus. :)


Viimeinen silaus oli Tiimarissakin, kun vuoden vaihteessa sulkee ovensa. Sain hieman vuokrahyvitystä vanhasta kodista, joten kipasin Tiimarista tarvittavat liimat ja mukaan tarttui vielä musta Versa Craft. Tarjous ota 3, maksa 2. :)

Kivut tutkimuksen jälkeen pahenivat. Kauppa vielä onnistui, torilta haettiin hedelmiä ja sitten kotiin ja sohvalle jäin makaamaan useaksi tunniksi. En edes tehnyt siinä muuta kuin makasin hiljaa, tuijotin kauas ja itkin. Jo kaupassa tunsin, että tästä ei hyvä seuraa. Siksi päätin laittaa pari euroa retro-nameihin ja ostaa HOPEA TOFFEETA! Olen ansainnut ne. Murunen kanssa! (Hänhän se näkee,  kun puoliso kärsii. Ei varmasti helppo paikka!) 

Voin kertoa, että Hopeatoffeet maistuvat juuri siltä, miltä ennenkin! 
<3

Odotan yötä sekavin tuntein. En odota mitään, katsotaan, kuinka käy. 

Sinulle kuitenkin toivon kauniita unia, levollista unta ja rentoutumista! 

Viltsukka

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
Tänä aamupäivänä käppäilin tuosta teidän entisen kodin ohi ja katoin, että jokaikisen asunnon ikkunat oli ihan huurussa. Enemmän tai vähemmän. Menin toisenkin talon ohi, sen "sinisen" :) ja sama homma. Hmmm...toivottavasti ei mitään pysyvää, sillä jos on niin ei kerro kyllä hyvää tuosta rempasta joka sinne tehtiin. Mutta, mulla kanssa ATC-korttien järjestely ollut menossa jo tovin. Sain hommattua lisää taskuja, järkkäilen niitä siis pikkuhiljaa silleen järjestykseen, että jokaisen kortit on yhdessä nivaskassa ja sitärataa :). Iso homma juu. Paljon on kyllä kortteja sinulta, huhhuh :) !
Vilimarika sanoi…
Ainakin ikkuna-asennus jäi vielä kesken ja esim. Listoja ei ollut paikoillaan, jokin asennus ilmanvaihto&säleiköt etc. Nythän se on niin kesken, että ei ihmekkään. Toisaalta samaa tuumattiin jo asuessamme siellä, että vanhat eivät juurtuneet, uudet kyllä. Jospa asia korjaantuu kunhan KAIKKI säädöt tehty. Meillä täällä on vastaavanlaiset ikkunat ja ihan kunnossa. Ei huurru ja ilmanvaihto pelaa. Kynttiläkin palaa liekki pystyssä!!!
Tuula sanoi…
Reissulle sitten muistat ottaa reseptit mukaan. Olisi melko ikävä tullissa jäädä kiinni "huumeista"...
Vilimarika sanoi…
Jep, selvitetty jo shengentodistus ja metallinpaljastus ja rokotus seuraavaksi. Reseptit tietty ja mitähän vielä...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…