Siirry pääsisältöön

Kortteilun satoa

Tässä muutamat kortit, jotka tein Koukussa kortteihin sivuston haasteisiin ja nyt sitten julkaisen ne täälläkin.


Iskälle-kortti, vaikka isänpäivään onkin vielä aikaa.


Sininen keiju-kortti.


Vintage-morsian. Mielestäni kaikkien hääkorttien ei tarvitse, eikä pidäkkään olla Sulho ja morsian-teemalla.virkattu ruusu-kortti. Kortti on puolet A5-koosta, joten ruusullakin on kokoa! Ei, en osannut itse tuota virkata. Kiitos kuuluu Leikkihoitajalle.


Kiitän myös Tarja O.ta jonka kanssa oli atc-vaihtoa! Sain tänään ihanaa sälää...


Ja ne kortit!


 Aiheena oli norsu...


"Sirkuksesta karannut"

Toisena aiheena kameli...


"Väsähtänyt"


Ja kolmantena Tiikeri...

 Iso kiitos Tarjalle kaikista! Kortit aivan ihania, juuri sitä, mitä kerään ja tykkään! Eiköhän noillekin löydy paikka runokirjassa, tai sitten ihan jossakin muussa käypäsessä paikassa. ;)


Kommentit

 1. KIITOS! Ihanainen Chapliini korttisi tuli tänään kera mahtavan matskusaaliin. Vai mykkiksiin asti puuhaa, taitaa riittää jouluun asti.Mutta kortti oli silti se ykkönen.En viel laittanu blogiin sitä kun tänään on ollut tota mustikkasouvii. Iltapäiväl mentiin tyttären kans viettään laatuaikaa mustikkamettään ja saatiinkin oiva saalis molemmille ämpärit täyteenmulle 8l ja tytölle 5l ja kun päästiin kotiin niin poika tyttöystävineen tuli kans mustikkaan ja heki löysivät ihan kivan saaliin n. 8l yhteensä. Minä viel paiston illansuussa mustikkapiirakan jota maisteltiin porukalla ennen ku he lähti taas takas Vorssaan.Tyttö vielä yhen yön meillä ja huomenna vien takas Saloon kera Hosuli-kissan.Kivat häät sulla näyttää olleen ja ihkun väriset avokkaat olet löytänyt alesta. Nykyään kengät saattaa olla yllättävän heikkoja ja menee tosiaan pohjasta puhki tai poikki tai rupeevat rumasti irvistään.
  Ai, niin mun piti udella onks sul mitään toiveita sen "anna hyvän kiertää" yllärin tiimoilt?

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi, sillä eilen tuli myös minulle postia sinulta! Ja yllärinä se ihanainen kamelikortti! Jee! Tykkään! Ja mä ajattelin, ett olisit omista vanhoistas laittanut... No, en valita! :)
  Meilläkin pitäs lähtee mustikkaan ja kanttarelleja etsimään. Mansikatkin poimimatta. Saapa nähdä, kuinka mun ämpäri täyttyy... Tuo puuha kun on pahimmasta päästä, eteenpäin taivutusta. No, jos ainaskii itikan syöttinä olisin..
  Sen yllärin tiimoilta en ole mitään sen suurempia toiveita esitellyt, koska olen ajatellut, että jos joku tekee sellasen mulle, niin tehkööt mitä osaa ja haluaa. Liika vaatimus kun voi olla pahasta. Mutta tuossa blogini oikeassa reunassa on inspis-tykkäyksiäni, joista voi bongata vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikäviä noi lääkkeitten sivuvaikutukset :(
   Ootko huomannu että vuodatus toimii taas ainakin jollain tasolla, voi kommentoida ja kirjottaa kuvia en vieläkään saasiirrettyä

   Poista
  2. Aina näköjään oppii uutta... Kuten sen, että sinä vastaat tässä, etkä uudella viestillä. ;) Kiitos..
   Kyllä vain sivarit ovat vaikeita ja hankalia välillä, mutta myönnän, että päänsärky on pieni ongelma siihen nähden, mitä kärsin laastarin aloitusvaiheessa 3 viikkoa! 12 eri sivaria! Olin kuin zombie sohvalla!
   Huomasin, että Vuodatus toimii osittain, mutta ongelmana siinä on se, ettei kuvat näy, kuin muutama vain. On kurjaa esim. myydä mitään, kun asiakas saa sian säkissä tai kesän ylläripaketin. Ei näe kuvasta, mitä saa. Tai kun teen kortin tai atc:n, niin kuvaileppa sitä sanoin. Siksi odotan ihan rauhassa.

   Poista
 3. Kauniita kortteja! Tulin ilmoittamaan, kun löysin tämän uuden blogisi, että olet voittanut kirjablogini arvonnassa Eino Leinon runokirjan. Postitan sen, kunhan ehdin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…