Moi Forest - Metsäpölyä iholleKun kuulin siitepölytuotteista, oli selvää, että näitä haluan testata. Niinpä kotiutin Metsäpöly-monitoimivoiteen, Moi Forest Forest Dust Multipurpose Cream:in Ruohonjuuresta. Minä en ollut aiemmin kuullutkaan tällaisista, joten nyt olin innoissani ja uteliaisuutta uhkuva. 

Olin lapsena TO-DEL-LA allerginen mm. Siitepölyille, joten hieman jännitti mitä tuleman pitää.  Toisaalta olen allergiasta toivuttuani ollut luonnonlapsi ja suorastaan kylpenyt metsien ja niittyjen siitepölyissä ja mahlassa. Vasta viime vuodet olen pakon edessä ollut lähes tyystin pois luonnosta, sillä liikkuminen ei tahdo luonnistua ja voimavarat ovat selän ja jalkojen kivun vuoksi vähenemässä. Niinpä toivoin, että tämän voiteen ansiosta voisin ylläpitää metsän mikrobeja ihollani ja välttyä uusiutuvalta allergialta.


Metsäpöly-monitoimivoide tuo metsän lempeästi hoivaavia mikrobeja ihosi terveyttä tukemaan. Anna luonnon hoitaa ja puun halata itseäsi!

Mitään allergisia reaktioita en saanut voiteesta. Päinvastoin voide tuntui ihollani miellyttävältä ja hoiti tehokkaasti entuudestaan kuivia ja ärtyneitä ihoalueita, kuten kyynärpäät ja polvet.  


Iho on monimuotoinen ekosysteemi, joka auttaa koko kehoa pysymään vastustuskykyisenä ja tasapainoisena. Tämä hoitovoide on kehitetty vahvistamaan ihoa korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä mikrobiuutteella. Reconnecting Nature™ -mikrobiuute auttaa tutkitusti tukemaan ihmisen immuunijärjestelmää. Innovaatio syntyi Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteisessä Adele-hankkeessa. Hankkeessa kehitetään tapoja, joilla voidaan ehkäistä immuunivälitteisten sairauksien syntyä. Esimerkiksi useimmat allergiat, astma, autoimmuunisairaudet sekä tulehdukselliset suolistosairaudet. 
Toistuvaa luontoaltistusta pidetään keskeisenä tapana suojautua näiltä taudeilta, sillä altistus luonnon mikrobeille on omiaan vahvistamaan ihmisen immuunijärjestelmää.


Kun ensikerran luin Metsäpölystä, mielikuvitukseni liihotteli ihanan vihreään taikametsään, johon kultainen päivänsäde osui. Keijut ja menninkäiset tanssivat sammalmättäillä ja metsämansikat nostivat päätään ahon laidalla. Itse voimaeläinten kuningas, karhu, tuli myös mieleni maisemaan nauttimaan marjoista ja hyvästä seurasta. 

Metsäpölyn valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita tuotteen tai raaka-aineiden testaamiseen ja voide on vegaaninen. 


Tämän päivän kaupungit ovat yhä enemmän ja enemmän betoniviidakkoa ja metsä tuntuu kaukaiselta asialta. Edes minun lapsuuteni soita, metsiä ja maaseudun hiljaisia niittyjä puroineen ei enää ole olemassa kuin muistoissa. Mieti, kotini ulkosaunan piippuun meinasi kattohaikarapariskunta pesiä. Lähtivät kuitenkin pois, sillä piippu oli liian lähellä ihmisiä ja autoja yms häiritsevää.  Sorsapesueet nousivat pihalammestamme rinnettä ylös ulkorappusille ja hauet vaanivat uimalaiturin alla pikkukaloja sulassa sovussa vesirottien eli vesimyyrien (ja minun) uidessa vieressä.  Maailma kuitenkin muuttuu ja se mikä meille, keski-ikäisille, oli tavallista, tänä päivänä tavalliseksi luokiteltaisiin ehkä juurikin ne betonimetsät katupölyineen. Koska yhä useammat ihmiset elävät nykyisin kaupungeissa, luontokontaktien määrä  on vähentynyt. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisen immuunijärjestelmä ei saa riittävästi kosketusta luonnosta peräisin oleviin hyödyllisiin mikrobeihin. Moi Forest Metsäpölyn kautta voi kuitenkin saada puolustuskykyä vahvistavaa luontokosketusta säännöllisesti myös kaupunkiolosuhteissa. 

Innovatiivinen, uuden ajan kosmetiikkatuote tuo metsäkylvyn city-ihmisenkin iholle käden käänteessä. Metsäpöly on vastustuskykyä vahvistava, ärtynyttä ihoa tehokkasti hoitava voide, jossa luonnon ikiaikainen viisaus yhdistyy moderniin osaamiseen.


LYHYESTI:

Mihin Metsäpölyä käytetään? 

Voidetta käytetään hoitamaan paikallisesti kuivia tai ärtyneitä ihoalueita sekä vahvistamaan  vastustuskykyä. 

Kuinka Metsäpölyä käytetään?

Nimestään huolimatta Metsäpöly on voidemaisessa muodossa. Levittäminen iholle on siis helppoa. Riittävän vaikutuksen saamiseksi, hiero voidetta kerran päivässä noin 10 x 20 cm ihoalueelle.
Säilytä voide kuivassa tilassa ja huoneenlämmössä.

Voiko lapselle käyttää Metsäpölyä?

Moi Forest Metsäpöly Multipurpose Cream sopii kaikenikäisille. Myös siis lapsille. 

Voiko pakkaukset kierrättää? 

Kyllä voi. Tuubin voi laittaa kartonkikierrätykseen, korkki laitetaan muovinkeräykseen. Ja kyllä, luit aivan oikein. ;) 

Mistä tuotteen voi ostaa? 

Ainakin Ruohonjuuren myymälöistä ja Ruohonjuuren verkkokaupasta. Suosittelen.  Klikkaa tästä Ruohonjuuren sivuille. Klikkaaminen ei tuo etuuksia minulle eikä velvoita sinua ostamaan, ellet halua. 

Ps. Metsäpölyssä on metsän pölyä niin suuri pitoisuus, että se riittää antamaan sopivaa harjoitusta ja vahvistusta mikrobiomille ihon kautta.

Kommentit

Ihan ihka ensimmäinen kerta kun kuulen tällaisista tuotteista. Jotenkin kyllä niin sopivia sinulle!
Ihanaa loppuviikkoa Viltsu <3
Viltsumari sanoi…
Uusi tuote oli myös minulle, mutta aion käyttää jatkossakin