Kiitollisuusjoulukalenteri, luukku 1Joulukuusi kirjaimellisesti lennähti blogiini. Miltähän se näyttää jouluaattona? 


Kiitollisuusjoulukalenteri auttaa keskittymään kaikkeen siihen hyvän, mitä elämässä jo on. Voit kirjoittaa kalenterin avulla halutessasi myös kiitollisuuspäiväkirjaa.

Tänään voit kirjoittaa siitä, mitä sinulla on jo elämässäsi. Mistä olet kiitollinen. 
Esimerkkinä minä olen kiitollinen lapsestani ja että hänen elämä on mallillaan. Vaimostani ja että hän sai unelmiensa työpaikan. Kissoistamme, jotka omina persooninaan tuovat iloa joka päivä. Olen myös kiitollinen mm näkökyvystä, siitä että jalkani toimivat vielä sen verran että voin ottaa muutaman askeleen ja että käteni toimivat yhä, vaikkakin saan hermosäpsyjä ja "heitän" tavarat pois käsistäni toisinaan.

Anna kiitollisuuden johdattaa sinut tänä vuonna joulun ja elämän taian ääreen. Luukut sisältävät sekä viestin että tarroja. (Kuvaasa vihreäpohjainen on tarra. Juuri passeli esim. Atc-korttiin, planneriin, muistivihkon nurkkaan... ). 

Kiitollisuusjoulukalenterin voit ostaa yhä itsellesikin esim. Tämän linkin kautta. En hyödy linkin klikkaamisesta, joten voit huoletta tutustua Hidasta elämää-puodin joulukalenteriin. 


Teimme toisen avustajani kanssa minulle tavarajoulukalenterin myös. Pohjana vanha kosmetiikkakalenteri. 


Nukkekodin nuken avokkaat koko 1:12 ja lehmätyyny. 


Koska tilaamani karkkikalenteritkin saapuivat tänään, pääset avaamaan kanssani myös tämän kalenterin luukkuja blogissani. Tänään tuli vihreä mini-Mentos. 

Ps. Instagramissa alkaa erilainen joulukalenteri. Nimittäin nostan joka päivälle eri korttipakasta ns. Päivän kortin. Jatkossa joulukalenterin kortit näet vain Instagramissa. Myös tämän päivän korttipakka on Hidasta elämää-tuoteperhettä. 


Kommentit