Joulukalenterit


Kiitollisuusjoulukalenteri saatu yhteistyössä Hidasta elämää- puodista. Joulukalenteri löytyy Täältä, jos itsellesikin sellaisen haluat. Linkki avaa Hidasta elämää-sivuston sivun juuri oikeasta kohtaa, jotta voit tutustua ko. Joulukalenteriin ja halutessasi ostaa sellaisen itsellesikin. Voit huoleta klikata tuota linkkiä, sillä se ei velvoita sinua mihinkään, ellet itse tee tilausta kyseisellä sivustolla, enkä myöskään minä hyödy siitä millään tavoin. Hidasta elämää-sivusto on tyystin oma sivustonsa ja erillään blogistani, enkä myöskään minä ole vastuussa kalenterin saatavuudesta, hinnanmuutoksista tai muustakaan ko. sivustoon liittyvistä asioista. Voin vain lämpimästi suositella heitä, sillä minä olen saanut iloa ja uusia kiitollisuuden aiheita tämän joulukalenterin parissa ja aion hyötykäyttää jokaisen luukun jatkossa. Tämä ei todellakaan mene roskiin joulun jälkeen !


Lisäksi kyseisen puodin tuotteita löytyy runsaasti itseltäni ja käytän niitä paljon arjessani. Minulla on lukuisia kirjoja ja useita korttipakkoja Hidasta elämää- valikoimista. Osaa saa edelleen, osa on jo loppuunmyyty.

Se, miksi suosin Hidasta-sivustoa ja heidän tuotteitaan, on yksinkertaisesti se, että saan niistä runsaasti lohtua, iloa, voimaa, rauhaa, onnea, nautintoa, oivalluksia, keinoja jne niin arkeeni ja elämääni yksilönä, kuin parisuhteessakin. Siksi halusinkin blogiin tämän joulukalenterin. 
-Itseni hyväksi JA sinun hyväksi. 


Esimerkiksi kroonisen kivun kanssa eläessä voimavarani hiipuvat ja tunteet vaativat huoltoa, jotta jaksan ja pysyisin perus onnellisena. Toki kaikki tunteet kuuluvat elämään ja myös suru ja pettymys on tervettä, mutta jotenkinhan niistä on päästävä eteenpäin ja irrotettava ote. Näihin ja moniin muihin elämän haasteisiin olen saanut vastauksia ja keinoja Hidasta- sivuston kautta. Ja se, mikä on plussaa kaiken muun lisäksi, hinnat tuotteilla ovat kelvollisia.


Voin lämmöllä suositella tutustumaan myös näihin aiempiin kirjoituksiini aiheeseen liittyen:
Seuraavaksi avaamme nukkekoti + diy joulukalenterini. Luukku on "täynnä" pieniä aarteita!


Maantieto-kirja, vhs-kasetti, kuumemittari, Pekka-pelikortit ja upea kranssi. Tällä kertaa kokovalkoisena. Otin kuvan kädellänikin, jotta ymmärrät paremmin tuotteiden pienuuden. Olen todella innoissani tästä setistä.

Kerrottakoon, että nukkekoti+diy-joulukalenterin tavarat olen kaikki ostanut itse eri myyjiltä pitkin vuotta, mutta laitoin ne syrjään ja toinen henkilökohtaisista avustajistani (olen etenevän fyysisen sairauden vuoksi vammautunut kipukroonikko) kasasi joulukalenterin minulle nyt parahiksi ennen joulukuuta. Vaikken saa mitään toisten hankkimia yllätyksiä, on jokainen luukku yllätys silti. En muista mitä rasiassa oli, josta avustaja valikoi luukkuihin yllärit, enkä siis tiedä milloin saan mitäkin.


Joulukalenterin pohjana on käytetty vanhaa Dermosilin kosmetiikkakalenterin pohjaa ja koska rasiat ovat aina muuttumattomia ja upotettu laatikkoon, en voi edes rasian perusteella arvata mitä saan milloinkin. Hauska ja helppo diy-joulukalenteri esim. Kerätä lapselle vuoden mittaan yllätys tai pyytää jotakuta kasaamaan sinulle sinun itsesi jemmaan ostamistasi tuotteista joulukalenteri. Tai miks ei pääsiäisen ajan kalenteri tai vastaavaa. On kuitenkin tärkeää ettet missään vaiheessa pengo ostoksiasi! Anna toisten laskea, montako vielä uupuu tai riittääkö tuotteet jo siihen, mikä sinun ajatuksesi on valmiista kalenterista.


Minä voisin ihan hyvin kerätä Kiitollisuusjoulukalenterin luukut johonkin pussukkaan talteen ja sekoittaa ne. Sitten yksi kerrallaan nostaisin yhden ja sen mukaan kirjoittaisin kiitollisuuspäiväkirjaa itseäni varten. Kuinka helppo, edullinen ja silti opettava idea hidastaa elämää ja antaa hetki itseäni varten. Pohtia, syventyä, oppia itsestäni ja avata lukkoja. Päästää valon virtaamaan sieluni sopukoihin ja 24 päivän päästä huomata voivani paljon paremmin.


Entäpä jos joskus saan uuden yhtä ihanan ja monikäyttöisen joulukalenterin pohjan tai vartavasten täytettäväksi valmistetun, esimerkiksi puisen joulukalenterin, mitä silloin voisin tehdä tälle vanhemmalle pohjalle? Ainahan vaihtelu virkistää joten jemmaan vaan. Toisaalta voisin tehdä kummilapselle tästä lelukalenterin. Koska hän on poika, jota ajattelen sopivaksi, voisin tuunata luukut sinisen eri sävyisiksi. Tai ystävälle karkkikalenteriksi tai vaihtaa nukkekotitavaroita kalenterina jonkun harrastajan kanssa. Teini-ikäinen tyttö ilahtuu varmasti kosmetiikasta jota saa pitkin vuotta edullisesti kerättyä ale-koreistakin. Pieniä "herkkuja" ovat esim. Kynsituotteet, hiuskoristeet ja huulivoiteet. 


Karkkikalenteri antoi tällä kertaa lelun. Nimittäin perinteisen pillin, jollaisella jo lapsena leikittiin. Tämän sinivalkoisen yllärin taidan antaa eteenpäin. 

Kommentit