Hae tästä blogista

Joulukalenteri luukku 23

Etsi erot. Tänään kuvaan on tullut jälleen yksi uusi asia lisää. Näyttää siltä, että Kiitollisuusjoulukalenterit ovat loppuneet viimeistä kappaletta myöten hidastaelamaa.fi-sivustolta. 


Jos kuitenkin haluat vielä omasi, löysin Ruohonjuuresta -13% alennuksella muutamia kappaleita vielä. Nämä loppuvat pian, sillä Kiitollisuusjoulukalenteri auttaa keskittymään kaikkeen siihen hyvään, mitä elämässä jo on. Ei haihattelemaan jonkin saavuttamattoman perään. Se opettaa näkemään kiitoksen aihetta arjessani, olitpa uraputkessa kiitävä trendikäs ja varakas kaunotar tai vararikon kokenut harmaahapsi. Voit olla mies tai nainen, nuori tai vanhempi, masentunut tai elämäsi kunnossa, eronnut, erotettu, erilleen kasvanut, yhteen muuttanut, lapsen saanut, lapseton, kissaihminen, ratsastaja... Sinä! 


Makupalaksi löytyi makoisa herkkulaku. 


Askarteluun sain messinkikulman ja ainoan puuttuvan osan sanakirja-sarjaan. Lisäksi nukkekodin vauvanvaunuihin koristeen. Vai olisiko tuo tuttiketju? 


Vastaus: latvatähti

1 kommentti:

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...