Positiivisuusviikko 2-8.9.2019

  
Maanantaina käynnistyy 29. Positiivisuusviikko. Osallistu positiivisuuskalenterini avaamiseen viikon ajan blogissani. 


Minulla on sinulle pyyntö


Toivon, että myös sinä osallistut kanssani positiivisuusviikon viettoon.

Teen meille Positiivisuusviikon kalenterin, vähän niinkuin jouluna joulukalenteri on. Se on oma ideani, joten tiettävästi olemme uuden äärellä.

Avaamme viikon ajan yhden blogiluukun, eli positiivisuuspostauksen.  Julkaisen viikon ajan pieniä positiivisuutta kehittäviä tehtäviä blogissani, joihin Toivon sinun osallistuvan. Mistään hokkuspokkustempuista tai marathonin juoksusta ei ole kyse, vaan ennemminkin asioista, joita luultavimmin kuka tahansa voi tehdä. Pieniä ja helppoja asioita, joista toivon sinun ammentavan päivääsi positiivisuutta ja hyvää mieltä.

Ota haasteeni vastaan positiivisin ja avoimin mielin, leikkimielin, ja avaa kanssani 7 luukkua, yksi per päivä, ja tule tekemään kanssani tehtäviä, jotka aivan yhtälailla voit ottaa käyttöösi vaikka pysyvästikin halutessasi.


Mitä tarvitset positiivisuuskalenterin tehtäviin, se selviää päivittäin. Mitään et tarvitse ostaa, ellet itse niin halua. Et tarvitse olla timmissä kunnossa uudet joogatrikoot jalassa, et joudu seisomaan päälläsi etkä joudu esiintymään flash mopissa. Avaat vain postaukseni joka päivä ja toimit ohjeen mukaan edes sen yhden kerran/päivän ajan.

Halutessasi saat kertoa omalla kanavallasi osallistuvasi Viltsun positiivisuuskalenteriin. Koska Toivon kuitenkin jokaisen kurkkaavan luukun blogistani, ethän kerro sun  sivullasi päivän tehtävistä. Laita mieluummin linkki päivän tehtävään, tai jo tähän postaukseen,  niin sun kaveritkin saavat positiivisuutta elämän pyörteisiin . Olipa henkilö positiivinen vähän, paljon tai lähes aina entuudestaan jo. Tämä positiivisuuskalenteri ON  kaikille.

Huom! Voit halutessasi jakaa tuon ylimmäisen kuvan, jossa liitutaululla tekstini. Muista mainita osallistuvasi Viltsun positiivisuusviikon kalenteriin tai Viltsun positiivisuuskalenteriin. 

Maanantaina siis. :)
Tuu mukaan!


2 kommenttia:

 1. Tulen varmasti kurkkimaan positiivisuuskalenteriasi.
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, Kiitos Outi ihanainen. Olen innoissani tällaisesta viikosta yleensäkin, ja odotan Vuoden positiivisimman henkilön julkaisemista. Koska Inspis käsittelee aiheita positiivisuuden kautta,olisi oikeusmurha jättää viikko huomiotta. Ja kun tarvitsen itsekin positiivista latausta aina vaan pysyäkseni positiivisena. Eihän se itsestäänselvyys ole. Jännittää. Toivottavasti lukijat tykkäävät.

   Poista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Atc - haaste 2019 Lokakuu

Tähän voit jättää lokakuun atc-haasteen korttilinkkisi. Teemakuva on tässä postauksessa oleva ylempi kuva.  Syyskuussa ei arvontaa ol...