After the divorce -eron jälkeen osa 3, Must to do

Olin ensijärkytyksen ja itkuhysterian jälkeen ostanut 7 eri naistenlehteä ja kirjoittanut niiden ohjeiden mukaan listan, mitä eron jälkeen tulisi tehdä. Jokin "must to do after the  divorce".



  1. Vietä tyttöjen ilta
  2. Vietä pyjamabileet
  3. Käy baarissa ja flirttaile
  4. Mene tinderiin
  5. Harrasta yhdenillan seksiä
  6. Aloita uusi harrastus
  7. Käy trendikahvilassa yksin
  8. Pue upein asusi yllesi kaupungille
  9. Käy lenkillä
  10. Jätä hyvästit menneille


Olin nyt menossa listaa kolmatta kertaa läpi ja mikään ei vaan silti poistanut sitä faktaa, että minä olin yksin, petetty ja jätetty. Nyt myös olin hyväksikäyttäjä sekä  nöyryytin itseäni yksin siinä hemmetin kirotussa mekossa, mikä maksoi omaisuuden. Minulla kun ei ollut mieleistäni  mekkoa, joten ostin Visalla uuden heti erottuani jo. Sen jälkeen luin tästä naurettavasta after the divorce-höpötyksestä, johon lankesin. Otin mekon, sen kauneimman, kaapista ja puin päälleni sen. Olin repinyt hintalapunkin pois, mikä oli virhe. Nyt en voisi palauttaa mekkoa muka käyttämättömänä enää.


Tarina on fiktiivinen. Lue myös osat 1 sekä 2.

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Ero on rankka kokemus-myös olen sen käynnyt läpi.Nyt kun siitä on jo paljon aikaa on muistot jotenkin tasoittuneet.No oliko tuo oikea ilmaisu.Sinulle parempaa kesän jatkoa.Halein
Tää tarina vaan paranee!
Kivaa viikonloppua sinulle Viltsu <3
Kiitti Outi. Toibottavasti jatkossakin saan ylläpidettyä kiinnostuksesi. :) hyvää viikendiä sullekin.
Huomaathan, ettei tarina ole elämääni, vaan fiktiivinen jatkotarina. Erot todentotta vievät mehut. Toisaalta kun aika on kypsä, ero tuo myös voimaa ja onnellisuutta. Enkä nyt kehota eroamaan tullakseen onnelliseksi, mutta aina ei naimisissa olo pääty kuin ihanissa saduissa.
Kiitos ystäväni Hyvää kesää sinulle.