Hae tästä blogista

Herkunkerkkukorut ja ARVONTA VINKKAUS


Arvontavinkkaus ja herkkukoruja. Siinä kaksi hyvää syytä lukea tämä postaus.

Karkit, ne pirunmoiset herkut, jotka näyttävät hyvältä, tuoksuvat taivaalliselta ja tuntuvat kädessäkin houkutukselta. Entä maku? Aijaijai! Niihin tulee addiktio. Tahtoo lisää.

Mä voisin kirjoittaa "10 syytä olla syömättä karkkeja" tai "vihaa läskiä, älä syö sokerilla sitä lantioillesi niinkuin minä tein". Voisin myös ihan yhtälailla hehkuttaa niitä ja tehdä oman "namit top 10" in. Mutta en mä nyt lähde niihin. Jokainen tekee valintansa itse syökö vai ei.


Karkkipäivä voi kuitenkin helposti olla joka päivä ja ihan hyvällä omallatunnolla. Mullakin se on niin. Nimittäin mun pitkäaikainen ystäväni, Riina, tekee hurjan ihania fimokarkkikoruja ja mä saan olla yksi monista onnekkaista  niiden korujen käyttäjistä. Riinalla on Facebookissa oma sivusto hänen koruilleen, joten jos kiinnostuit, kurkistahan Herkunkerkkukorut. Siellä on nyt vielä arvontakin, mut ole nopea, sillä arvonta on jo 3.5. 2019. Palkinto on ihana setti kaikkea namia korumuodossa.

Mun uusin Herkunkerkkukorusetti on tuossa ylempänä näkyvä yksisarvissetti. Näin nuo korvikset Herkunkerkkukoruissa ja ihastuin. Sit näin pilvi-korvakorut ja mietin, että yksisarvinenhan voisi olla tollasen pilven päällä. Kerroin ideani Riinalle ja näppäränä käsistään pian oli korusetti valmis ideani mukaisesti. Eikä siinä vielä kaikki -setti ilmestyi kotiini! Voi iiks ja kääks! Eikö ookin ihanat! Kiitos kiitos kiitos !


Mulla on Herkunkerkkukoruja popcornista alkaen vaikka ja minkälaisia  ja magneetteja ja laukkukoruja ja ja ja. Tykkään kovasti oman tyylini namuista ja yksisarviset ovat niitä ehdottomasti. Riina tietääkin jo mun tyylin, joten herkkutarjottimella on millon mitäkin pikkupurtavaa koruina, mutta jos sinulla on jokin idea ja haluaisit sen koruksi, aina kannattaa kysyä Riinalta josko onnistuisi, vaikka valmiissakin koruissa on jo hurjasti kaikkea ihanaa.

Miltä kuulostaa vaahtokarkkikorvikset, Englanninlakukorut tai donitsi-avaimenperä? Tykkäätkö kenties hillitymmistä pastilleista vai rokkaako korvapuustit, lääkekapselit tai ruusut? Siinä on vasta murto-osa Herkunkerkkukoruista. Niin mäkin käyn. Olen vähän väliä koruhulluutta ruokkimassa ja uusi paei korviksia, kaulakoru tai rannekoru löytää tiensä meille.

Käy katsomassa!
HerkunkerkkukorutYksisarvissetti ja salmiakit lahja ystävältä
Viimeisen kuvan korvikset itse ostettu kaupasta 5 kommenttia:

 1. This website was... how do I say it? Relevant!!
  Finally I've found something that helped me. Thanks a lot!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on herkullisia koruja 😍 Mukavaa torstaita ja loppu viikkoa Viltsumari 🌹

  VastaaPoista
 3. Herkkukorvikset olisikin ihanat, ehkä donitsi korvikset tai vaahtokarkit. En ehkä kestä noita yksisarviskoruja, aivan ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Donitseja ja vaahtiksia löytyy Herkunkerkuista. Ovat niin aidon näköisiä!

   Poista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Ystävänpäivän runo ja Atc-kortit vaihtoon

Pakkanen ei ole koetellut villiä luontoamme juurikaan tänä vuonna. Nytkin vain plussa-asteita. Kevätaurinko saa lumen välkehtivät timanttien...