Hae tästä blogista

Herbalife 3/3 : 7 päivän rutiini


Herbalife mullisti maailmani ja käänsi mielipiteeni jälleen positiiviseksi itseään kohtaan. Kiitos siitä kuuluu ystävälleni, Jenniferille Ranskaan. Hänen ansiostaan pääsin tutustumaan kaikessa rauhassa Herbalifeen ilman tuputtamista ja pakkoa. Lisäksi löysin uuden suosikkisarjan, jota käytän jatkossakin yhtenä vaihtoehtona  kasvojenhoidossa. Nimittäin Skin-sarjan results kit, joka on 7 päivää kestävä ihonhoitorituaali. 


Results kit pitää sisällään Soothing Aloe cleanserin,  jolla normaali ja kuiva iho putsataan hellävaraisesti.  Aloepohjaisessa puhdistusgeelissä on raikas, kevyt tuoksu. Geeli vaahtoaa silkkisesti ja puhdistaa myös kevyen meikin. 


Hydrating eye cream, joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja kosteuttaa herkän silmänympärysihon jopa o tunnin ajan. Voide auttaa häivyttämään hentoja juonteita ja ryppyjä kuivumiselle alttiilta silmänympärysalueelta, missä on vähemmän ihoa luontaisesti kosteuttavia hiki- ja talirauhasia.


Firming eye gelin. Silmänympärysgeeli auttaa kohentamaan herkän silmänympärysihon ulkonäköä lisäämällä ihon kiinteyttä ja joustavuutta. Tuote sisältää ihanan virkistävää kurkku-uutetta. 


Replenishing night creamin, mikä on ylellisen täyteläinen voide yökäyttöön. Voide kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti yön aikana, ja iho tuntuu aamulla silkinpehmeältä. Jo 7 päivän aikana pienimpiä juonteita silottui pois.  Muutenkin iho tuntui pehmeämmältä ja elinvoimaiselta. 


Daily glow moisturizer-päivävoiteen, jonka teho kosteuttaa, silottaa juonteita, pehmentää ihoa ja tekee kasvoista raikkaamman näköiset. Kaikkea tätä 7 päivän aikana. Suuria ryppyjä ei poista, eikä ihmeitä tapahdu, mutta sellaiset haivenen ohuet juonteet tuntuivst kadonneen johonkin. Peilikuvani muuttui kauniiksi! Se on jo hämmästyttävää. 

Kaikenkaikkiaan tällainen lyhyt kuuri on minusta ihana. Sen jaksan tehdä kaikilla aineilla huolellisesti. Pitempi ja pysyvämpi usean tuotteen rutiini saa minut oikaisemaan ja tulokset jäävät vaisummiksi. Minä innostuin toden teolla tästä kuurista ja yleensäkin Herbalifen laadukkaista tuotteista. Tämä lahja oli huippu ihana. 

Ensi syksynä täytän 45 vuotta ja katsotaan, minkälaiset rutiinit se tuo tullessaan. Alkaahan siitä 50 lähestyä ja pääsen odottelemaan vaihevuosia ja kaikkea ikäneitosen koettelemuksia. Hih. Puffff poksautin ikäkriisi-kuplan puhki ja edelleen nautin ja tulen nauttimaankin keski-ikäisyydestä. 

Jos sinä luulet nauttivasi Herbbalifen tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä Jeniin Instagramin kautta @Beautyandnutrition_byJen tai laita sähköpostiosoitteesi minulle, niin toimitan sen hänelle. Olette sitten meilitse yhteydessä toisiinne. Kirjoituskieli on ranska tai englanti. 


Tuotteet lahjaksi saatu

4 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen tuotesarja :) Ihanaa keskiviikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyklään näistä, mitkä oikeasti toimii. Ei mene rahat hukkaan.

   Poista
 2. Every ԝeekend i used tο pay a quick visit this wеb page, because і want enjoyment,
  sіnce thiѕ this web page сonatіons truly
  nice funny data too.

  VastaaPoista
 3. Very interesting information!Perfect just what I was searching for!

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Äitiydestä

Onni on köyhälle tonni, rikkaalle milli, mulle tunne villi! -Timo Aaltonen Äitienpäivänä lapset heräilevät sängyissään, hierovat rähmäisiä ...